Måndag 6 februari 2023 - Kl. 16:04 v.06

12 februari 10.00:
Missionshuset, Bäckseda
19 februari 11.00:
Pingstkyrkan, Ronneby
23 februari 18.30:
Cafe Kronan, Lönsboda

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Märklig upplevelse

En kvinna gjorde denna den 19 februari i år.

Det var fem dagar före det att kriget bröt ut mellan Ryssland och Ukraina.

Denna kvinna gjorde en upplevelse när hon var nära döden, en så kallad Nära döden upplevelse (NDU). Man kan se vad hon berättade om denna på denna länk:

She Died & Saw A Nuclear War Coming - Get Ready! We Are Very Close...End Time Prophesy - YouTube

Här finns också en utskrift av hennes berättelse i översättning till svenska, känsliga personer behöver naturligtvis inte ta del av detta:

”Hon drunknade i havet när hon var där med en vän. Under hennes NDU, upplevelse säger hon har sett händelser hon tror skall ske i framtiden. Upplevelsen var den 19 feb. detta år. Känner detta budskap ska bli till stora massan av alla folk världen över att tillägna sig, OCH SÖKA SKYDD I HERREN JESUS!

När jag gick ut i vattnet kom en våg med en väldig kraft och slukade mig. Hade svårt att andas och förlorade syret så fort och jag sjönk i mörkret. Kände jag vaknade upp på botten av havet. Sjönk till botten och kände jag fördes av en plötslig kraft. Jag var ljus utan tyngd, såg upp mot himlen och såg ett klart ljus som spreds. Visste att ljuset kom från himlen. Då hörde jag rösten av en ängel som ropade så högt. Han ropade mitt namn och bad mig behålla min plats och se in i vattnet framför mig. Jag gjorde så, då det snabbt ändrades till något annat. Det var som att se på en film.

Direkt såg jag 2 länder invecklade i drabbningar. De stred i små områdesstrider, tills det ökade till krig. Och ett annat land vars armé var klädd i rött och blått sköt iväg den första atomraketen. Allt liknade en film, och när jag såg himlen blev den tyst och änglarna upphörde med sina rörelser i skyn.

Den första raketen som sköts dödade och förgjorde så många människor i landet. Det drabbade landet, vars armé var också klädd i mörkblått och vitt, sköt också deras egna raketer i vedergällning, och snart ökade sakerna. Det röd och blå landet var på gränsen av nederlag, och jag såg ett olikt land från öster klev fram att försörja dem med hjälp. De slogs samman och sköt en serie av ödeläggande attacker på huvudstaden av det blå och vita landet och dess militär. Målet var att avlägsna ledarna av landet och dess militär. Kaos rådde efter att de 2 första atombomberna skickades.

Olika länder kom att hjälpa varandra, och hela världen var dragen i ett kärnvapenkrig som ödelade världen. Ett globalt eld-upphör var undertecknad efter en period av tid. Men så mycket död och skada var redan orsakad. Också de land som ej deltog, sparades ej. Vid sidan av förlust av byggnader, infrastruktur och förlust av liv, den första globala katastrofen var Atomvintern. 

Radioaktiv aska och sot hade åkt upp i luften genom hettan från svampmolnen och hade börjat  

regna ned som snö och skymde solen och orsakade radioaktiv smitta. Såg byggnader som ej hade blivit drabbade av bomberna, började falla i smulor från radioaktiv förstörelse och människor föll sjuka från radioaktivt nedfall. Temperaturen föll och en svält växte. Utan solljus kunde ej skörden växa, och genom radioaktivt nedfall var växtligheten helt förstörd. Atomrelaterade sjukdomar började spridas, cancer blev den nya vanliga. Världens befolkning sjönk drastiskt. Jag såg bara några människor jag kunde räkna. De få jag såg var större delen döda.

Den EMP (Elektro Magnetiska Pulsen) som förlöstes av bomberna neutraliserade modern teknologi över hela världen. De i sjukhusen led mest när all intensivvårdsutrustning behöver elektricitet. Jag såg flygplan föll från skyn och bilar slutade gå. Världen var skickad till ett elektriskt stillastående. Modern teknologi blev värdelös och människor hade att återvända till mindre avancerade och elektriskt beroende utrustning. Det var en så plötslig ändring, att världen ej kunde ställa om i tid, och en del mer död följde både unga och gamla. Där var masslidande på jordytan och jag visste det skulle bara öka. JAG TÄNKTE OM TILLSTÅNDET, OCH INSÅG ATT VAD SOM HÄNDE HADE BLIVIT PROFETERAT I BIBELN EN LÅNG TID FÖRUT! DET VAR VEDERMÖDAN SOM VAR PROFETERAT OM.

Solen hade blivit nedsläckt och jorden var lidande. Det var en världsvid svält och en epidemi. Nationer gick till krig över den yttersta gränsen och mer människor dog. SISTA DAGEN HADE KOMMIT och jordens inbyggare var lidande. OCH DET VÄRSTA DET VAR ATT DET JAG SÅG VAR BARA BÖRJAN!

Filmen slutade plötsligt och jag började röras tillbaka till havet. Vattnet täckte håret och jag var omgiven av bubblor igen. Jag vaknade på golvet, flämtande efter luft. Min vän hade lyckats att simma till yran med mig. Jag var tacksam för deras hjälp. men när jag kom ihåg vad som skall hända jorden, undrade jag om det inte hade blivit bättre om jag hade omkommit. Gud har barmhärtighet med oss. Det är genom denna upplevelse jag har tagit min relation med Herren Allvarligt. Jag kan ej stå och möta vad jag såg i mitt efter liv!” Slut citat.

Allt skall naturligtvis prövas, men det innebär inte att allt med nödvändighet skall förkastas. Vi lägger märke till att upplevelsen gjordes fem dagar för krigets utbrott. Det kvinnan såg kan sägas stämma väl med den bild som nu är förhanden. Allt oftare har det upprepats från politiska ledare att världen kan få se ett kärnvapenkrig.

Vi kan inte fortsätta att blunda för den verklighet som vi ser. Det kvinna såg kan man också säga stämmer med den beskrivning som finns i Bibeln om vad som kommer att ske under vedermödan som kommer att övergå jorden. Vi kan nu ha kommit så långt att denna tid kan ligga mycket nära.

Vi kan stå på tröskeln till denna tid, Bibelns profetior kommer att gå i uppfyllelse antingen vi tror på dem eller vi tycker om det. Vårt enda hopp att undgå denna är att Jesus kommer och hämtar sitt folk till de himmelska boningarna.

Kärnvapenkriget kan komma att överraska världen, den kan bli som en snara för denna värld och människor. Jesus talar både om snara och att det finns en räddning då han talar om den yttersta tiden: ”Men akta er för att tynga era hjärtan med festande, rus och livets bekymmer så att den dagen plötsligt drabbar er som en snara, för den ska drabba alla som bor över hela jorden. Var ständigt vakna och be om kraft att undfly allt som ska ske och kunna bestå inför Människosonen." Luk. 21: 34-36.

Vi vill i kärlek vädja till dig om att ta ditt liv inför Gud och ta emot frälsningen genom Jesus om Du inte gjort det. Du har allt att vinna på det och inget att förlora – vi kan snart alla gå in i evigheten och sedan finns det ingen återvändo.

Du som bekänner dig som kristen men lever ett slarvigt liv och i synd – vänd omgående om till Jesus och bryt med synden annars går du förlorad.

Och Du som inte är frälst, kanske nått budskapet om frälsning förr men låtit detta inte leda till något i ditt liv. Nu är det dags att handla, vi har ingen garanti om morgondagen eller fler tillfällen. Ta verkligen detta på allvar så vi en gång får mötas i himlen, annars är allt förlorat. Vi vill gärna hjälpa dig om du har frågor eller vill få förbön. Du får gärna höra av dig och vara anonym.

Du kan ringa till Flammor 0383-161 64 eller till Bönemobilen 073-748 07 53 – välkommen att höra Dig!

 


Holger Nilsson

Publicerad: 2022-10-12 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Märkligt foto
Märkligt foto
Fotot är taget på Hjälmargården. Vid första anblicken kan det synas var ett vanligt foto utan något uppseendeväckande, ser man närmare ser man däremot något särskilt. Vi fick ovanstående foto oss tillskickat från en prenumerant, Rolf Rönnberg...
Märklige Macron
Märklige Macron
Är han uppfyllelsen av ett märkligt bibelord? ”Han kommer inte att bry sig om sina fäders gudar eller den som är kvinnors lust eller någon annan gud, utan han ska upphöja sig själv över alla.” Dan. 11:37. Många är de som haft tanka...
Märklig profetia
Märklig profetia
Det är en 40-årig profetia som nu kan anknytas till den aktuella situationen i Israel. Profetian kommer från rabbinen Yitzhak Kaduri som var en märklig man se foto här ovan. Inte bara därför att han blev 108 år då han avled 2006. Han var e...
Märklig upplevelse
Märklig upplevelse
Det var fem dagar före det att kriget bröt ut mellan Ryssland och Ukraina. Denna kvinna gjorde en upplevelse när hon var nära döden, en så kallad Nära döden upplevelse (NDU). Man kan se vad hon berättade om denna på denna länk: She Died &am...
Märklig dröm om Jesu snara tillkommelse
Märklig dröm om Jesu snara tillkommelse
Märklig dröm om Jesu snara tillkommelse - Holger Nilsson Publicerad april 2006 Läs denna dröm som en judisk kvinna hade - den är verkligen en tankeställare om att Jesus kan komma snart...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Ny bok!

Hög tid att vakna upp inför tystnaden om Jesu återkomst! En bok som vill väcka till insikt. Läs mer: Ny bok! | Flammor - profetisk tidskrift

Senaste artiklarna
Ända till slutet
Ända till slutet

Oavsett krigets hotande allvar så bryr sig inte en del. Vi lever verkligen...
Sovande eller vakande?
Sovande eller vakande?

Hur är vårt förhållande till den allvarliga utveckling som är för handen? H...
Rysk offensiv
Rysk offensiv

Kanske en halv miljon man kan bli involverade i attack mot Ukraina. På torsd...
När kommer Jesus?
När kommer Jesus?

Det är många som har frågor om detta. En som studerat detta nogsamt är teol...
En aktuell fråga
En aktuell fråga

Magnus Jonegård, pastor och församlingskonsult svarar på frågan. Fråga: ”Förr...
Pressen varnar
Pressen varnar

Vi behöver förstå att det kan komma att hända vad som helst under 2023. Så...
Vad väntar världen?
Vad väntar världen?

Hoten blir alltmer desperata. Det är den förre presidenten Dmitrij Medvedev...
Populära artiklar 2023
Uppenbarelse

Uppenbarelse
Som alltid med uppenbarelser och profetiska tilltal skall de prövas. Så här...

Vad kan hända?

Vad kan hända?
Så här i inledningen på 2023 kan vi påminna oss om denna bok skriven 2019. De...

Det är senare än du tror!

Det är senare än du tror!
Nu går budskap ut om att vi lever i tidens avslutning – nonchalera inte des...

Profetisk undervisning

Profetisk undervisning
Ove Marcelind talar på Vision Sverige. På denna länk kan du tal del av b...

TV Vision Sverige

TV Vision Sverige
Fredag 13 jan. 19.00 – Repris 14 jan. 8.00. Lördag 14 jan. 19.00 – Repris 1...Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2023