Tisdag 25 juni 2024 - Kl. 01:14 v.26

23 juni 17.00:
Vetlanda Friförsamling
29 juni 10:30:
Arken Värnamo
Israels vänners konferens


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Allvarligt budskap

Ny varning om vad som kan komma att hända.

SVERIGE, KRIGET STÅR FÖR DÖRREN

Carmelia Adeström medverkar på Vision Sverige. Vi har tagit del av ett budskap som hon sänt ut på olika kanaler den 11 september. Här berättar hon om hur hon fick detta:

”Jag vaknade till nån gång före kl 1, Herren sa: om du är vaken behöver jag att du ber min dotter. Absolut svarade jag. Herren sa: Det sker mycket i från mörkret över detta land. Be i tungor! Efter en stund såg jag Ordet SISTA CHANSEN i anden och en bild av militären som knackade på dörren. Herren sa: Skriv ner det jag talar Carmelia. Jag sträckte mig efter mobilen i mörkret och såg att klockan var 01:01. Jag mottog detta allvarliga budskap från Herren. 🙏🇸🇪

DET ÄR SISTA CHANSEN, DET ÄR SISTA CHANSEN TILL OMVÄNDELSE FÖR DEN HÄR NATIONEN, KRIGET KOMMER.

DET GÅR INTE ATT FÖRDRÖJA.

Det går inte att hindra kriget , men det kan förmildras genom att folket omvänder sig INNAN det sker. Det står för dörren säger Herren. NATO, det ligger i vågskålen och tiden rinner ut säger Herren. Nationen har inget beskydd pga all blodskuld och synd. VÄND OM, VÄND OM SÄGER HERREN! VÄND OM SÅ ATT JAG FÅR HELA ERA HÅRDA HJÄRTAN OCH ÖDMJUKA ERA HÅRDA NACKAR. BÖJ ER INFÖR MIG ER KONUNG OCH FRÄLSARE. LÅT MIG HELA DETTA LAND SOM ÄLSKAT MIG I FORNA TIDER SÄGER HERREN. MITT HJÄRTA GRÅTER ÖVER HUR NI ÖVERGIVIT ER FRÄLSNINGS GUD OCH VÄNT ER TILL ANDRA GUDAR SOM INTE KAN FRÄLSA. NI VAR RIK I MIG, MEN HAR BLIVIT FATTIG, NI VAR KLÄDD I MIN RÄTTFÄRDIGHET, MEN HAR KLÄTT ER I ORÄTTFÄRDIGHET OCH HAR HELT TAPPAT ER FORNA GLANS.

JAG KALLAR ER TILLBAKA, JAG KALLAR ER TILLBAKA. UPPRÄTTA BÖNE ALTARE I ERA HEM, ROPA TILL MIG PÅ NYTT. JAG ÄR ERT ENDA HOPP, SKAPELSENS GUD, FÖRSONINGENS HERRE.

SVERIGE DU HAR NÅTT DINA SYNDERS MÅTT, DOM MÅSTE KOMMA.

TY NI HAR VÄNT ER BORT IFRÅN HÄRLIGHETENS HERRE OCH I STÄLLET VÄLTRAT ER I SYNDENS BAD ÄNDA NER TILL DEN MINSTE.

JAG KAN INTE LÅTA ER FÖRDÄRVAS, DÄRFÖR KOMMER DENNA DOM ÖVER SYNDEN SÅ ATT NI FÖRSTÅR ATT VÄNDA OM TILL NÅDEN OCH SANNINGENS GUD. DEN ENDA VÄGEN TILL RÄDDNING. JAG ÄLSKAR DENNA NATION, JAG ÖNSKAR ATT NI HADE LYSSNAT PÅ MINA VARNINGAR. MEN NI HAR INTE LYSSNAT OCH MINA PROFETER HAR TYSTATS. JAG KAN INTE GÅ FÖRBI MINA EGNA ORD OCH VÄGAR. TY JAG ÄR VÄGEN, SANNINGEN OCH LIVET. INGEN KOMMER TILL FADERN UTOM GENOM MIG JESUS KRISTUS/YESHUA HAMASHIACH. UTANFÖR MIG FINNS INGET LJUS, ENDAST MÖRKER OCH LIDANDETS KVAL.

MITT BARN DU VILL INTE TILLBRINGA EVIGHETEN UTANFÖR MIG DÄR EVIG PLÅGA RÅDER. KOM, VÄND NU OM TILL MIG INNAN DET ÄR FÖRSENT. MÅNGA KOMMER ATT MISTA SINA LIV. MEN OM DU FUNNIT MIG SKA DU LEVA OM ÄN DU DÖR SÄGER HERREN! ✝️

MIN FÖRSAMLING I DETTA LAND. NI SOVER, KOMPROMISSAR OCH LUTAR ER MOT ER EGEN KRAFT OCH STYRKA. NI SER INTE ENS ATT NI ÄR NAKNA OCH UTAN KRAFT & HÄRLIGHET FRÅN DEN HELIGE. NI KAN INTE LÄNGRE HALTA PÅ BÅDA SIDOR OCH FORTSÄTTA ATT KALLA MIG HERRE. ( Första Kungaboken 18:21)

DEN JAG INTE KÄNNER KOMMER JAG INTE ATT TA EMOT. DEN SOM ÄLSKAR MIG SÖKER MIG. DEN SOM SÖKER MIG SKA FINNA MIG. JAG ÄR NÅDEFULL, BARMHÄRTIG OCH SEN TILL VREDE. MEN NÄR JAG TALAR FÖRVÄNTAR JAG MIG LYDNAD. MEN NI VILL INTE LYDA. (Luk 6:46)

NI HAR LYSSNAT TILL EN FALSK ANDE, ETT FALSKT EVANGELIUM SOM SÄGER ALLT ÄR TILLÅTET. NI HAR OMFORMAT SANNINGEN TILL LÖGN OCH VILL INTE LÄNGRE VETA AV MINA VÄGAR I ERA HJÄRTAN. DÄRFÖR HAR EN BLANDNING AV RELIGION OCH UNDERHÅLLNING I STÄLLET TAGIT MIN PLATS. MEN JAG HAR NÅGRA SOM INTE BÖJT SIG FÖR DETTA FALSKA EVANGELIUM. DESSA RESER JAG NU UPP TILL ATT TALA OCH PROKLAMERA MIN SANNING I DETTA LAND. DE KOMMER ATT DRA FRAM SINA SVÄRD, ORÄDDA OCH OFÖRFÄRADE KOMMER DE DRA FRAM I DENNA NATION. DE BÄR FACKLOR I SINA HÄNDER OCH TÄNDER ELDAR I HJÄRTAN PÅ PLATS TILL PLATS. DE FINNER VARANDRA, DE ÄLSKAR VARANDRA FÖR DE HAR SATT MIG SOM DEN FRÄMSTE I SINA LIV. TY UTAN MIG KAN NI INGENTING GÖRA. INTE GENOM NÅGON MÄNNISKAS STYRKA ELLER KRAFT SKA DET SKE UTAN GENOM MIN HELIGE ANDE SÄGER HERREN.

Carmelia: Herren har visat på dubbel siffror hela detta året.

Herren började tala budskapet exakt kl 01.01 och jag skrev ner det sista exakt 02.02.

Jag frågade Herren vad Han ville säga med siffrorna 01:01 kopplat till tilltalet och Han gav mig följande skriftställen:

📖En av de skriftlärda som hörde dem diskutera fann att Jesus hade gett dem ett bra svar. Han kom fram till honom och frågade: "Vilket är det största av alla buden?" Jesus svarade: "Det största är detta: "Hör Israel! Herren, vår Gud, Herren är en", "och du skall älska Herren din Gud av hela ditt hjärta, av hela din själ, av hela ditt förstånd och av hela din kraft."

Markusevangeliet 12:28-30

📖Kom, låt oss höja glädjerop till Herren, jubel till vår frälsnings klippa. Låt oss träda fram inför hans ansikte med tacksägelse, höja jubel till honom med lovsång! Ty Herren är en stor Gud, en stor konung över alla gudar. Han har jordens djup i sin hand, och bergens höjder är hans. Hans är havet, ty han har gjort det, och det torra har hans händer format. Kom, låt oss falla ner och tillbe, låt oss böja knä för Herren, vår skapare. Ty han är vår Gud och vi är folket i hans hjord, fåren som står under hans vård. I dag, om ni hör hans röst, så förhärda inte era hjärtan som i Meriba, som på Massas dag i öknen, där era fäder frestade mig och satte mig på prov, fastän de såg mina gärningar. I fyrtio år väckte det släktet min avsky, och jag sade: "De är ett folk som far vilse med sina hjärtan, de vill inte veta av mina vägar." Så svor jag i min vrede: "De skall inte komma in i min vila."

Psaltaren 95:1-11 . Herren avslutade med orden:Du ska sätta som rubrik: Sverige Kriget står för dörren. Carmelia inget får läggas till eller dras ifrån detta budskap som jag idag gett dig.”

Vi har tidigare många gånger varnat för att den utveckling av kriget mellan Ryssland och Ukraina kan leda till storkrig. Sker det kommer inte Sverige att vara undantaget.

Pröva budskapet – var beredd på att allt kan hända och framförallt var beredd för evigheten!

 

 

 


Holger Nilsson

Publicerad: 2023-09-12 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Allvarligt budskap
Allvarligt budskap
SVERIGE, KRIGET STÅR FÖR DÖRREN Carmelia Adeström medverkar på Vision Sverige. Vi har tagit del av ett budskap som hon sänt ut på olika kanaler den 11 september. Här berättar hon om hur hon fick detta: ”Jag vaknade till nån gång före kl 1...
Illavarslande budskap
Illavarslande budskap
Vi bör inse den allvarliga tanke som Tännsjö för fram. (Skärmdumpning från Dagens Nyheter). Torbjörn Tännsjö räknas som vår främsta filosof. Som sådan tänker han längre och bredare; han analyserar hur framtiden kan bli. Det gjorde han i Da...
Väckande budskap
Väckande budskap
Det handlar om ett ryskt anfall mot vårt land. I serien Samhällskollaps visade denna veckas avsnitt hur en rysk militär attack mot Sverige skulle kunna gå till. Ett mycket intressant och informativt program hur det kommer att gå till i händ...
Påskens budskap
Påskens budskap
Antingen tar vi emot eller förkastar vi Påskens budskap – vår evighet beror på vårt val. När många kyrkor inte är öppna kan man istället lyssna till detta mycket starka budskap som Claes-Göran Bergstrand framför: "Allvar inför Gud" NORDENS...
Viktigt budskap
Viktigt budskap
Prästen Eva-Lotta Kjellberg undervisar....
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Ny bok!
Nu har tiden kommit för avslöjandet av hur stora delar av svensk frikyrklighet har förändrat undervisningen om den yttersta tiden och Jesu återkomst.

Läs mer: Boknyhet! | Flammor - profetisk tidskrift


Senaste artiklarna
Oro för storkrig
Oro för storkrig

För ett par dagar sedan skrev vi om risken för att ytterligare storkrig kan...
Viktig uppgift
Viktig uppgift

Open Doors har en kampanj som möjliggör att vi kan sända en hälsning till de so...
Platt jord
Platt jord

Skall man behåll någon trovärdighet skall man överge denna! Att det går f...
Mera krig?
Mera krig?

Det pågår ett lågintensivt krig startat av Hizbollah. Riskan är att detta bl...
Andlig träning
Andlig träning

Vi behöver bli andligt starka, dramatiska förändringar med krig kan stunda....
Andliga muskler
Andliga muskler

Det som görs nu har vi nytt av då – det vi inte gör nu är försent att göra då!...
Hjälp!
Hjälp!

De behöver nu hjälp med att få sina uppbyggda kyrkor taklagda. En av våra s...
Populära artiklar 2024
Jesu tillkommelse eller världskrig?

Jesu tillkommelse eller världskrig?
Kan det finnas någon vägledning i denna fråga? Naturligtvis kan vi inte med b...

Det stora avfallet – Apostasia

Det stora avfallet – Apostasia
Författare till boken är Elonora Lahti. Så här skriver Elonora: ”Vi har haft...

Vakna Europa

Vakna Europa
I sitt tal riktade sig Niinistö särskilt till Europa och uppmanade kontinenten...

Vedermödan

Vedermödan
Då kommer halva jordens befolkning att dö. De krigsmoln som syns nu kan...

Harpazo

Harpazo
Elonora Lathi skriver om detta i sin bok När allting blir annorlunda. Efter...Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2024