Onsdag 1 maj 2024 - Kl. 10:50 v.18

4 maj 18.00:
Betania, Rudskog
11 maj 17.00:
Askeryds missionshus


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!



SENASTE NYTT

Vakna upp!

Tiden kan vara kortare än du någonsin anar!

Kommer 2023 att bli ett år av största profetisk betydelse?

Ta del av den undervisning som ges på en film varifrån vi gjort skärmdumpningen. 💥THE MAJORITY OF PEOPLE HAVE NO IDEA OF WHAT IS ABOUT TO HAPPEN! - YouTube

(Vill du få budskapet i text på engelska? Då trycker du på den femte symbolen från höger som du ser på symbolraden längst ner på skärmdumpningen.)

Jesus dog troligtvis år 30, det är det år som exempelvis Illustrerat Bibellexikon uppger som år för Jesu död.

Vi ser på skärmdumpning att det talas om en tvåtusenårig period. Så här profeterar profeten Hosea angående det judiska folket: ”Efter två dagar gör han oss levande igen, på tredje dagen låter han oss uppstå, så att vi får leva inför hans ansikte.” Hosea 6:2. Vi behöver också påminna oss om vad som sägs i detta bibelord: ”Men en sak får ni inte glömma, mina älskade: för Herren är en dag som tusen år och tusen år som en dag.” 2 Petr. 3:8.

Profetiska dagar

En dag =1000 år, två dagar=2000 år. 2000 år + år 30 blir 2030. Det kan vara det år som Jesus upprättar sitt tusenåriga rike och då kommer också judarna att bli upprättade och stå i centrum av detta rike ”så att vi får leva inför hans ansikte.” Då får de leva inför Jesu ansikte, då blir de andligt levande efter två dagar, läs 2000 år. Profetia i Hoseas bok kan vara vägledande inför år 2030. Men det är sju år kvar fram till detta år. 

Då vet de som studerat det profetiska ordet att det finns något som betecknas som Daniels sjuttionde årsvecka, se Dan. 9:25. Den sjuttionde årsveckan som inte finns med i den versen, ser många som att den kommer att inträffa vi avslutningen av denna tidsålder, årsvecka=7 år.

Dessa 7 år kan man då dra från 2030, då kommer man till 2023.

Vad kan inträffa detta 2023?

Vedermödan sjuårig period kan börja? Jesus hämtar hem sitt folk? Det är många som tror att det sker före det att vedermödan bryter ut.

Kan vedermödan bryta ut 2023? Med tanke på kriget mot Ukraina som Ryssland gått in i kan det ske. Ryssland har ett flertal gånger talat om att man kan komma att använda kärnvapen. Det kan bli så om man känner sig trängd av Ukraina och västmakterna. Det är det man gör nu.

Blir kärnvapen använda så är det troligen ett förödande krig för världen. Det kan bli mycket kort och begränsat i tid för annars blir det inga överlevande. Och överlevande kommer det att finnas under vedermödan.

Efter ett förödande krig kommer troligen en fredsskapare att träda fram och mottas av världen, antikrist. Så här profeterar Daniel: ”Han ska stadfästa ett förbund med de många under en vecka, och mitt i veckan ska han avskaffa slaktoffer och matoffer. Och på styggelsers vinge ska förödaren komma, till dess att förstöring och fast beslutad straffdom utgjuts över förödaren.”

Här talas det också om en vecka, alltså en profetisk årsvecka som är sju år.

Agenda 2030

Där har vi åter den sjuårsperiod som finns fram till år 2030. En annan sak som behöver tilläggas till detta med året 2030, det är det som kallas ”Agenda 2030”. Det är detta som nu sprids i världen och lanseras av FN till världens länder. Det är människors försök att rädda får värld – ett mänskligt försök där man inte räknar med Gud utan förlitar sig på sig själva. Detta kommer att visa sig hur det går, kanske just det år som man själva omnämner, 2030.

Just detta år kan bli det år som Jesus upprättar sitt rike och därmed krossar mänsklighetens ledare som man valt, antikrist. Det blir då så att Jesus upprättar sitt rike och krossar antikrists rike. Då visas sig på vem man förtröstat på Kristus eller antikrist.

Ja, det är tankar som vi velat föra fram utifrån det profetiska ordet och vår tid. Det kommer att visa sig om det är riktigt. Vi lägger ingen prestige i om det skulle vara fel. Skulle det däremot visa sig vara rätt – då har vi i alla fall gett ut detta budskap.

Vi vet att dag eller stund kan ingen säga när Jesus kommer igen, det handlar alltså om en närmre och exakt tidpunkt. Däremot kan vi genom Bibelns profetiska undervisning förstå när vi är nära tidpunkten för att Jesu tillkommelse inträffar.

Vi lever i en sen tid

Nu är det upp till var och en att pröva detta. Att vi lever i en sen tid, den saken borde vara klar för alla som sysslar med det profetiska ordet. Problemet är att så få förkunnar det profetiska ordet så det finns inte någon större kunskap om det i det här landet, det är skillnad i andra länder. Där är man vaken och väntar Jesus. Det blir resultatet av profetisk undervisning om Jesu återkomst. Vi behöver nu förmedla det profetiska ordet på olika sätt! Sprid länken till denna artikel till många så att de får del av denna undervisning!

I vårt senaste nummer av Flammor, se bilden längst ner, finns det flera artiklar som visar ytterligare på olika tidstecken, bland annat det största, judarnas församlande till sitt land efter 2000 år. Vi visar hur det är profetiskt förutsagt i detta nummer.

Sprid budskapet nu!

Beställ hem ett antal, efter denna taxa: 10 ex 100:-, 20 ex 150:-, 40 ex 275:- 50 ex 325:- 100 ex 500:- 200 ex 900:-. Beställ: info@flammor.com eller tel. 0383 -161 64. Det kan vara ytterst liten tid att verka så gör en insats nu för att väcka människor! Jesu kommer mycket snart!

Är du redo för detta? Du som inte är redo – gör dig redo - det handlar om var man skall tillbringa evigheten!  

Du som vill har andliga samtal och hjälp i förbön för att få frid med Gud, du kan vända dig till: Bönemobilen: 073 - 748 0 753. Ring eller skicka sms om ditt böneämne.

Ring så ber vi: 0381-77 30 80. På detta nummer kan du få vägledning och själavårdssamtal. Tiderna för denna tjänst är: Måndagar 18.00-20.00, Tisdagar 09.00-11.00, Onsdagar 09.00-11.00, Torsdagar 18.00-20.00.  Du kan vara anonym om du så önskar.


Holger Nilsson

Publicerad: 2023-07-08 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Vakna Europa
Vakna Europa
I sitt tal riktade sig Niinistö särskilt till Europa och uppmanade kontinenten att "vakna upp". Den finske presidenten målade en pessimistisk bild av framtiden. Ryssland kastar en svart hotfull skugga över Europa. Putin tänker inte låta ländern...
Dags att vakna upp!
Dags att vakna upp!
Vi behöver den uppmaningen ty världen verkar gå emot en tid av förändring. Europa befinner sig i sin allvarligaste situation sedan andra världskriget. Ska freden komma till Ukraina eller skall kriget utvidgas? Detta är den stora frågan som ...
Bok: Dags att vakna upp
Bok: Dags att vakna upp
Vi lever i en unik tid. Förändringar äger rum i en takt som aldrig förr. Det är då lätt att tappa fotfästet i tillvaron. För att vi inte skall göra det, behöver vi känna och förstå vår tid i ett större sammanhang. Vi behöver belysa nutiden och rikta ...
Ett uppvaknande för Bibelns profetior
Ett uppvaknande för Bibelns profetior
Ett uppvaknande för Bibelns profetior - Holger Nilsson Publicerad februari 2005 Världen över vaknar kristna upp tack vare att profetiors uppfyllelse har blivit en verklighet inför våra ögon. D...
Svenskarna vaknar upp
Svenskarna vaknar upp
Det är ett tecken på uppvaknande i Sverige. Nu strömmar det in beställningar av den ovanstående broschyren. Det är så stor efterfrågan att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har fått ta in extra personal. När den delades ut fö...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Ny bok!
Nu har tiden kommit för avslöjandet av hur stora delar av svensk frikyrklighet har förändrat undervisningen om den yttersta tiden och Jesu återkomst.

Läs mer: Boknyhet! | Flammor - profetisk tidskrift


Senaste artiklarna
Ensamhet
Ensamhet

Du är inte ensam om att vara ensam - 700 000 saknar en nära vän i Sverige!...
Ensamhet
Ensamhet

Ny rapport anger: Cirka 700 000 i Sverige saknar en nära vän, ett otroligt...
Kristinebergsprofetian
Kristinebergsprofetian

Står den inför sin slutuppfyllelse? Här kan Du ta del av en film som ger...
Överheten
Överheten

Guds ord ger svaret. Det är minst sagt en allvarlig varning vi får i Gud...
Bedrägeriets tid
Bedrägeriets tid

”Jesus svarade dem: "Se till att ingen bedrar er.” Matt 24:4. Detta är...
Konspirationsteorier
Konspirationsteorier

Det behövs utfärdas en stor varning för konspirationsteorier som nu florerar in...
Världskrig
Världskrig

Då måste man även i kristna sammanhang kunna lyfta detta. Då måste man äv...
Populära artiklar 2024
Jesu tillkommelse eller världskrig?

Jesu tillkommelse eller världskrig?
Kan det finnas någon vägledning i denna fråga? Naturligtvis kan vi inte med b...

Vakna Europa

Vakna Europa
I sitt tal riktade sig Niinistö särskilt till Europa och uppmanade kontinenten...

Det stora avfallet – Apostasia

Det stora avfallet – Apostasia
Författare till boken är Elonora Lahti. Så här skriver Elonora: ”Vi har haft...

Harpazo

Harpazo
Elonora Lathi skriver om detta i sin bok När allting blir annorlunda. Efter...

Vedermödan

Vedermödan
Då kommer halva jordens befolkning att dö. De krigsmoln som syns nu kan...



Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2024