Söndag 19 maj 2024 - Kl. 10:10 v.20

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

RFSL

Helt sjukt inom RFSL. (Skärmdumpning Världen Idag).

Det är dags att säga från när det gäller denna sjuka organisation!

Låt oss sluta att vara tysta om RFSL, inte att jamsa med och vara medlöpare för dem utan säga vad de står för. En präst gjorde det för några år sedan kan vi läsa om här: Riksförbundet för sexuellt lössläppta (RFSL) | Flammor - profetisk tidskrift

Att säga som det är, det blev för mycket för Svenska kyrkan, prästen köptes ut för 640 000, istället för att stödja honom, fick han avsked – suck!

RFSL dyker upp med sin sexpropaganda i skolor – de skall stoppas. Deras besök kan leda till att elever går vidare till deras webbsidor och får möta det som beskrivs här nedan i artikeln. Det handlar om sex med avföring, spottloskor och stryptag för att nämna något. Med andra ord äckelsex och våld. Det som normala människor tar avstånd ifrån det har dessa dragit in i sexlivet - perverst! Hur långt kan en människa gå i sin förnedring, det är frågan. Här i artikeln möter vi exempel på hur långt man kan sjunka i detta.

 

Vill du läsa något rikt sjukt så skall du läsa denna artikel, vill du det inte så gör det ej: ”På sajten SLM Sexperterna som drivs av RFSL Stockholm ges råd om hur ”rape play” (våldtäktslek) ska bli så realistisk som möjligt. Det finns även tips på akter som kan genomföras tills ”man knappt kan andas”.

(I denna artikel redovisar vi fler detaljer som kan vara obehagliga att ta del av.)

Sajten tar upp en lång rad extrema sexualakter, varav många inte passar sig för detaljerad beskrivning. Här nämns bland annat ”puppy play”, när någon klär ut sig till och agerar som en hundvalp. Det finns enligt sajten ”handlers som tar rollen av att vara deras tränare eller ägare”.

Här föreslås akter som ska genomföras ”till den grad att man knappt kan andas, ögonen tåras och kräkreflexerna kickar in”.

Sajten tipsar också i detalj på många olika sätt att förnedra den som man är intim med, något som involverar alltifrån spottloskor och slag till avföring.

Under fliken ”smisk” nämns ”ridspön, spatlar med eller utan nitar, råttsvansar, oxpiskor”.

”Är den som får pisk upphängd och fastkedjad i väggen så kan kroppen börja hänga lite av utmattning, särskilt om man har hållit på ett tag”, informerar man. 

En annan av flikarna på webbplatsen har rubriken ”andningskontroll”.

”För att uppnå effekt kan man antingen strypa luften ner i lungorna eller blodet till hjärnan. Ingen av metoderna är säker men att strypa luften ner till lungorna kan du göra under längre tid. Stryper du till blodet till hjärnan kan man bli medvetslös inom 30 sekunder eller kortare men det är så klart individuellt”, skriver man.

Det beskrivs också hur man ska få ”strypsex” att pågå så länge som möjligt.

”Det går att leka längre om den som blir strypt då och då få kippa efter andan och faktiskt får möjlighet att andas normalt eller bara lätt begränsat en stund.”

Sexrådgivarna uppger att de ”arbetar för en förbättrad sexualhälsa på nätet, på barer och i parker” och länkar på sidan till ”SLM Stockholm” (förkortning för Scandinavian Leather Men), som beskrivs som en förening och klubb i Stockholm för män över 18 år som gillar läder och fetischer.

När det gäller så kallad våldtäktslek tar sajten upp att man kan använda ett kodord för att akten ska avslutas ”eftersom själva grejen är att den som blir ’våldtagen’ inte ska vilja det, kanske slingra sig, slå tillbaka och tigga om att personen ska sluta”.

”… det finns en massa häftiga platser där man kan leka ostört, i övergivna hus eller ljudisolerade skyddsrum”, skriver sajten som också tar upp ”långtidsbondage”:

”Hur kan du binda någon på så sätt att den kan ligga/hänga/stå så i flera timmar?”

Rep, handklovar och att ”tillfälligt beröva någon synen, hörseln eller förmågan att tala” beskrivs som ”ett sätt att utöva disciplin”.

”Rätt använt kan man sätta fast någon i en dörröppning i flera timmar.”

Sajten tar dessutom upp ”el-sex” och tipsar om att det kan användas ”bestraffande” och att man bör börja med låg strömstyrka för att sedan öka långsamt.

Det finns också en genomgång av olika sorters narkotika och hur dessa påverkar sexuellt umgänge.

”Samtliga droger nedan är illegala droger men vi har försökt att beskriva dem så neutralt och faktabaserat som möjligt”, skriver man.

Enligt sajten kan alkohol och andra droger ge en psykologisk effekt ”där spärrar och hämningar släpper”.

”Om du använder metaamfetamin, kom ihåg att äta och dricka, låt kroppen vila ordentligt.”

Den som vill ha kontakt med personer kopplade till RFSL Stockholm informeras att man välkomnar alla ”oavsett om du vill sluta, göra det mindre, göra det säkrare eller ta en paus”.

”Vår socionom har inga moraliska värderingar”, står det på webbplatsen.” Slut citat från artikeln i Världen Idag.

I sanning är att de inte ha några moraliska värderingar överhuvudtaget, verkar det. Hus skulle man kunna ha det man står ju för omoral och inte moral.  

De är ondskans representanter på sexuallivets område, de är förförare, de står för sjuk sexualitet – de har ingen som helst rätt att sätta sina fötter i svenska skolor. Ni som har kontakter med skolans värld – säg till dem att de stoppar RFSL!


Holger Nilsson

Publicerad: 2021-09-03 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar