Fredag 30 juli 2021 - Kl. 19:08 v.30

Himlen TV7:
12 augusti 21:15:
Ödmjukhet och omvändelse.
13 augusti 03:15: Repris.
13 augusti 15:15: Repris.


Nu går det återigen att ha samlingar med begränsat antal. Önskas besöka så kontakta mig.

Kostnad - endast reseersättning.


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


När kommer Jesus?


> Läs mer!

Själaspis

Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!SENASTE NYTT

Stockholm=Sodom

Stockholm=Sodom

Återigen har Sveriges huvudstad visat sitt sodomitiska ansikte. Vi tänker på årets Prideparad, som ringlade fram på Stockholms gator. Här ovan ses den framför det Kungliga slottet.

Eftersom vi inte själva var åskådare till Prideparaden, återger vi några rader från tidningen Nya tider som var där: Man refererar paraden under rubriken: Prideparaden 2014 – ett motbjudande spektakel. I ingressen skriver man: ”Nya Tider var på plats under årets Prideparad och dokumenterade begivenheten. Vår reporter beskrev till redaktionen sin arbetsdag som ”tre timmar i helvetet” och ifrågasätter det lämpliga i att utsätta barn för det som vissa deltagare i paraden gjorde sig skyldiga till.” Vidare skriver man: ”Pride”. Det betyder stolthet. Stolthet över vad? Att utsätta barn för saker som i andra sammanhang hade lett till polisanmälan för bland annat förargelseväckande beteende? I denna artikel publicerar vi foton av vad som egentligen pågår i Prideparaden, till skillnad från den tillrättalagda, censurerade, ”gulliga” bilden av evenemanget som gammelmedia går ut med.” Slut citat. Ja, man kan fråga sig om man i Pride får uppträda mer eller mindre nakna och barbröstade, när man annars kan bli fälld för förargelseväckande beteende? Har HBTQ-rörelsen en särskild gräddfil i lagstiftningen, precis som man har i media? I media är det fritt fram för denna rörelse, ingen får ostraffat ifrågasätta rörelsen. Ledande och leende politiker danser med i Prideparaden. Det gäller att hålla god min, så att man inte surnar till i den militanta HBTQ-rörelsen. Man vet att den står man inte ostraffat i vägen för. En politiker som inte dansat på det sätt som rörelsen kräver var Alf Svensson. I paraden 2000 skallade därför ropen ”Krossa KD:s homohat, hacka Affe till oblat!”. Denna uppmaning och hets till våld mot Alf Svensson fick passera också den genom lagens i detta fall grovmaskiga nät. Året efter, 2001, uppmanades besökare på pridefestivalen i Stockholm kasta pil på bilder av Alf Svensson, påven och Ulf Ekman. Här nedan ses en bild när en pil genomborrar Alfs ansikte.

Att homosexuella kan dödas i en del muslimska länder, det får passera utan att någon muslimsk ledare avbildas på en piltavla. Man vet var gränsen går för vad man vågar göra ostraffat. Kristna är ofarliga i detta sammanhang, de kommer inte att bruka våld så dem kan man ge sig på. Jonas Gardells teologiska förvirring är allmänt känd och den har vi tidigare belyst. Att han också är omoralens förespråkare framgår av hans uttalande i Svenska Dagbladet 2012. Där framhöll han att det skulle vara mer porr på Pride! Det som nu sker är en kamp på det andliga området och det är kristna som kan och skall smädas. Det visade man med all tydlighet, då Tidskriften Lava, som utges av Stockholms Kulturförvaltning, (DN 18/6-03), publicerar en nidteckning med Alf Svensson och Siewert Öholm i sexuell position. Tecknaren säger sig vilja ”rensa bort ett kristet, unket, ruttet, manligt, gammalt stinkande j-a moralsystem från jordens yta”. Det är precis så det är. Den homosexuella rörelsen känner tydligen till vad som står i Guds ord, Bibeln. Därför skall dessa ord helst tystas ner så att de inte stör samvetet. De kristna som har Bibeln som rättesnöre bör helst sjukförklaras. När man från kristet håll yttrar det minsta om dessa sammanhang, kan man direkt få höra att man lider av ”homofobi”. Att lida av olika fobier är ett slags sjukligt tillstånd. Att på det sättet stämpla kristna som sjuka på något sätt, är ett sätt att få den kristna rösten att tystna. Den kristna rösten får inte tystna! Det är den som inte bara pekar på synden, den pekar också på den Frälsare, Jesus, som också dött för alla homosexuella. Samma sak gäller för dem som alla andra människor, det finns omvändelse och frälsning. Det finns en Gud som vill rädda alla, homosexuella som heterosexuella, ur djävulens grepp. Det är verklig kärlek att förmedla det budskapet och ge hopp för människor, för tid och evighet. På bilden här nedan, en skärmdumpning från aftonbladet.se, ser man djävulen i Prideparaden. Han verkar trivas där.

De andliga begreppen finns alltså med i dessa sammanhang. Ett annat exempel på detta är en kvinna med namnet Åsa på klubben Dekadance (!). Hon sa: ”Ska det krävas att man måste brinna i helvetet för att ha kul, då får det bli så. Den kristna moralen vill vi inte veta av”. Låt oss be för Åsas omvändelse innan hennes önskan blir uppfylld. Det som vi nu ser och har sett de senaste åren, är ett av de tidstecken som visar att vi lever i den yttersta tiden. Därför behöver det lyftas fram. Jesus själv säger att när Han kommer igen, då skall det vara som på Lots tid (Lukas 17). Lot bodde i Sodom, som är känt för människornas homosexuella utlevnad. Den som utgjorde en skillnad i Sodom var den rättfärdige, Gudstroende Lot. Hans liv var en nagel i ögat på sodomiterna och de ville få honom ur vägen. Vi läser i 1 Mos. 19:9: ”Men de svarade: ´Flytta på dig!´De sade vidare: ´Denne har kommit hit som främling och nu vill han bli vår domare! Nu skall vi göra mer ont mot dig än mot dem.´Och de trängde sig med våld mot Lot och stormade fram för att spränga dörren.” Vi ser hotet mot den troende Lot. På samma sätt är de kristna idag, de som de homosexuella upplever står i vägen för dem. Därför möter så många kristna aggressivitet från detta håll. Det är inte de kristna som står för militanta angrepp och smädande, det kommer mestadels från HBTQ-rörelsen. Ett exempel på detta är då KD-ledaren Hägglund i augusti fick en tårta i ansiktet. HBTQ-rörelsen stod bakom den händelsen. Vet hut! Historien med Sodom upprepar sig. Detta är ett stort tidstecken på att Jesus kan komma igen när som helst. Denna artikel är inte skriven för att döma de med homosexuell läggning eller de som lever ut den. Den är en kallelse till försoning med Gud, något som vi alla behöver. Vi lever i ett Sodomland, där det kan bli förbjudet om man predikar över eller citerar en sådan text som återfinns i Romarbrevet 1:26-28. Vi tar därför tillfället att göra det, medan det ännu är tillåtet: ”Därför utlämnade Gud dem till skamliga lidelser. Deras kvinnor bytte ut det naturliga umgänget mot det onaturliga. På samma sätt övergav männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes av begär till varandra. Män bedrev otukt med män och fick själva ta det rättvisa straffet för sin förvillelse. Och eftersom de inte ansåg det vara något värt att ha kunskap om Gud, utlämnade Gud dem åt ett ovärdigt sinnelag, så att de gjorde sådant som är mot naturen.”


Holger Nilsson

Publicerad: 2015-01-18 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Stockholm=Sodom
Stockholm=Sodom
Stockholm=Sodom Återigen har Sveriges huvudstad visat sitt sodomitiska ansikte. Vi tänker på årets Prideparad, som ringlade fram på Stockholms gator. Här ovan ses den framför d...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube
Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!


NY BOK!
En bok som vill utmana,beröra och inspirera Dig!
Läsa mer:
https://flammor.com/ny-bok-p1722.html

Senaste artiklarna
Rykten om krig
Rykten om krig

Nu hotar både USA och Ryssland med krig. (Skärmdumpning Ny Teknik). I e...
Vart leder de omvälvande händelserna?
Vart leder de omvälvande händelserna?

Från Facebook 25/7 2021, Curt Johansson, missionär. Vi skall här återge vad...
Nu ökar kontrollen
Nu ökar kontrollen

Det banar väg för det antikristliga systemet. En följd av Coronapandemin är...
Putin är inte rädd för ett krig
Putin är inte rädd för ett krig

Den krigshetsande Putin fortsätter sin aggressivitet. Så här rapporterar SVT...
Ryka hotet
Ryka hotet

Vad gör Ryssland runt Sveriges gränser? (Skärmdumpning Dagens Nyheter). Rysk...
Frivillig vaccinering?
Frivillig vaccinering?

Nästa steg kan vara lagstiftning. Nu erbjuds pengar i Sverige för den som vi...
En ny synd har uppfunnits
En ny synd har uppfunnits

I övrig går den inte att finna någonstans. Att rysk-ortodoxa kyrkan är i Pu...
Populära artiklar 2021
Döden går fram

Döden går fram
Hur skall Corona försvinna? Bibeln ger svaret! Pandemin går fram över la...

Märkligt foto

Märkligt foto
Fotot är taget på Hjälmargården. Vid första anblicken kan det synas var ett v...

ID för alla på jorden

ID för alla på jorden
Bibeln har redan varnat för detta. Se på bilden här ovan, den är talade för...

Lever vi i den sista generationen?

Lever vi i den sista generationen?
Bibeln vill ge oss svaret på den frågan. På fotot här ovan ses en gren av e...

Ett svärd

Ett svärd
Anders Gerdmar delger ett Guds tilltal. Vi har under senare år sett att det...Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2021