Onsdag 24 april 2024 - Kl. 04:06 v.17

27 april 17.00:
Askeryds missionshus
4 maj 18.00:
Betania, Rudskog


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Ny bok!

Författare Amir Tsarfati, en kristen jude.

Han tror Jesus kan komma vilken dag som helst.

Amir Tsarfati är en kristen israel och har tidigare varit major inom den israeliska försvarsmakten (IDF). Han är grundare av Behold Israel – en organisation som förmedlar nyheter och information om Israel från en biblisk utgångspunkt och i ett profetiskt perspektiv, bl a på TV7 Israel - Tecken i vår tid. 

Här är ett litet utdrag från boken: ”Hur mår du när du tittar på nyheterna? Blir du nervös? Ligger du vaken om nätterna och oroar dig? Jag vill berätta för dig att det inte finns någon anledning att ligga sömnlös. Jag bor i ett väldigt tryggt land. Men jag bor också i ett land som är hatat av de flesta runt omkring. Det har hänt många gånger att jag blivit avbruten om dagarna av en app på min telefon som meddelar mig när raketer skjuts från Gaza eller Västbanken och in i Israel. Föreställ dig att raketer regelbundet skjuts in över dina gränser och in i ditt land. Trots det sover jag som ett barn om nätterna. Min frid kommer från det faktum att även om en raket skulle råka ta sig igenom missilförsvaret Iron Dome och landa på taket till vårt hus, skulle min familj och jag vakna upp hos vår Frälsare. Och i den kommande tiden, när Ryssland till sist bestämmer sig för att ta det som tillhör Israel, kan de släppa hur många bomber de vill på mitt hus. Min familj och jag kommer inte att vara där. Vi kommer vara sysselsatta med att testa våra nya kroppar tillsammans med resten av den uppryckta kyrkan.

Det är dystra nyheter och världen är på väg utför. Bibeln säger att ni inte ska hänga med era huvuden i sorg när ni ser allt det här hända. Titta upp istället – er förlossning är nära. Gör det dig glad? Det borde det göra. Jesus kommer tillbaka för sin kyrka, och vi kan möta honom bland molnen vilken dag som helst.” Slut citat.

Ur nya boken Dagen närmar sig av Amir Tsarfati

Läs mer och beställ via Semnos förlag: www.semnos.com 0370-19827

Ange rabattkoden FLAMMOR i webbutiken eller via telefon så får du 20 % rabatt på boken!


Holger Nilsson

Publicerad: 2022-09-06 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar