Måndag 4 december 2023 - Kl. 07:43 v.49

9 dec 17.00:
Askeryds missionshus
17 dec 17.00:
Vetlanda friförsamling

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Gott Nytt År?

Gott Nytt År? - Holger Nilsson


Publicerad januari 2005

Gott Nytt År?

Frågetecknet efter Gott Nytt år är befogat. Avslutningen av 2004 slutade med en katastrof. I och med att vi kommit så långt fram i tiden, som vi förstår av de tecken som Bibeln givit oss, så kan vi också förvänta dramatiska händelser. Jesus själv säger att denna tidsålder skall avslutas med en vedermöda som världen aldrig tidigare har sett.

”Ty då skall det bli en så stor nöd att något liknande inte förekommit sedan världen begynnelse och aldrig mer skall förekomma.” Matt. 24:21.

Tidigare i samma kapitel har han talat om jordbävningar som ett tecken att vi går mot slutet. Givetvis finns det många som inte vill höra talas om detta och man menar att det är skrämselpropaganda. Att inte ta Jesus ord på allvar är det sämsta man kan göra. Hans ord kommer att få sin uppfyllelse oavsett vad vi tycker. Hans ord kan också ses som varningar för att vi inte skall vara oförberedda. Vår regering var inte förberedd på att något sådant kunde hända som det som skett i Asien.

Det bästa är att ha kännedom om vad som komma skall, för att vi inte skall bli tagna på sängen. Bibelns profetiska ord är här den källa vi har av kunskap när det gäller denna tidsålders avslutning. Vi har där ett flertal beskrivningar på hur det skall se ut innan Jesus kommer igen. Nu är det viktigt att vi tar detta på allvar annars kommer vi att bli överraskade inför de händelser som kommer att inträffa.

Vi skriver löpande om de profetiska skeenden som är för handen i världen på många områden. Vi lägger ner mycket tid på att följa detta genom olika källor och det viktigaste skriver vi om i vår tidskrift Flammor. Många har inte den tid som går åt för att skaffa den information som vi lyckas samla. Genom att prenumerera på Flammor så kan alla få tid att ta del av det viktiga profetiska skeendet och också upplysa andra. Därför prenumerera på Flammor under 2005. Du kanske också har olika bekanta som du vill skall läsa tidningen, ge dem då en gåvoprenumeration!

Vår avgift för fyra nr under 2005 är endast 50:-. Prenumerationsavgifter sätts in på vårt postgiro 87 34 76 – 6.

Följ det profetiska skeendet i Flammor!

Skriv ut Skriv ut!


© www.flammor.com


Holger Nilsson

Publicerad: Se ovan... | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar