Söndag 19 maj 2024 - Kl. 10:55 v.20

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Nya krav

Att tvingas att viga samkönade par. (Skärmdumpning Kyrkans Tidning).

Detta är de tolerantas intolerans.

Inför kyrkomötet nu i höst reses krav på att alla som blir präster skall tvingas till att viga par av samma kön. Detta är ett orimligt krav, dels är det en obiblisk handling, dels är det ett försök att slopa friheten att följa sitt samvete, samvetsfrihet kallas det. Något som vi varit stolta över – men nu skall detta tydligen trampas ned – alla skall tvingas böjas sig för RFSL och HBTQ-rörelsen. Men de skall finna att det skall mötas med kraft och motstånd från de som tror på Bibelns ord! Nu kommer det att visa sig vem som gör det!

Skärmdumpningen här ovan är från en debattartikel i Kyrkans Tidning. Skribenten av den skriver bland annat så här:Regeringen och justitieminister Morgan Johansson (S) måste sätta stopp för diskrimineringen av homosexuella människor som vill gifta sig. Slopa prästers och pastorers fribrev från att viga människor och   vägra att ge vigselrätt till den som inte vill viga homosexuella par.”

Där ser man - dessa som säger sig vara så vidsynta och toleranta emot alla. Det visar sig att det bara är en fernissa på ytan. De visar sin intolerans emot dem som inte tycker som de – så mycket var det med den toleransen!

Även inom Equmeniakyrkan har ett 60-tal gjort ett upprop för att alla som skall vara pastorer skall tvingas att viga samkönade.

Om det som det höjs röster för skulle leda fram till detta, så kommer man att förlora de gudfruktiga prästerna och pastorerna, de kan inte verka i dessa sammanhang.

Nu sker en uppdelning – svärdet går genom svensk kristenhet – det gäller att vara på rätt sida – Guds ords sida när detta svärd går fram.


Holger Nilsson

Publicerad: 2021-08-28 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar