Söndag 19 maj 2024 - Kl. 21:58 v.20

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Ny bok!

Tidens tecken av David Jeremiah.

En bok om Bibelns profetior.

Så här presenteras boken:

En unik, heltäckande guide till vad Bibeln säger om framtiden

Den fascinerande boken ger Bibelns tydliga svar på frågor som: • Varför är de bibliska profetiorna viktiga att känna till idag? • Vilka tecken och händelser kommer att föregå slutet på denna värld? • Vilka av dessa tecken har redan inträffat och vilka lever vi i nu? Vad säger Bibeln om Israel, Europa, Ryssland och Babylon i vår tid? • Vilka profetiska tecken ser vi just nu när det gäller omoral, islam, förföljelse och kyrkans apati? • Hur nära ligger uppryckandet, vedermödan och Antikrists framträdande i Guds tidstabell, och hur kan vi veta att vilddjurets märke kan uppenbaras redan inom bara några få år?  • När inträffar Harmagedon, vad innebär Jesu återkomst, Tusenårsriket och hur ser de nya himlarna och en ny jord ut? 

David Jeremiah, en av världens mest respekterade bibellärare, förklarar på ett enkelt och lättförståeligt sätt Bibelns budskap om tidens tecken och ändens tid. Han visar inte bara att Guds ord innehåller specifika förutsägelser om framtiden, utan även hur Bibeln uppmuntrar och ger hopp mitt i vår tids osäkerhet och kaos.

 

"Det är fascinerande att Bibeln ger mer utrymme åt profetior än i stort sett något annat ämne, men det kan skapa frågor och till och med förvirring. Vi längtar alla efter att kunna se i förväg, att veta. Därför ser jag det som en förmån att få hjälpa människor finna sin plats i mönstret av profetiska händelser som Gud förutsagt, och som är nedskrivna i Bibeln och bekräftade i dagens rubriker." / David Jeremiah

David Jeremiah är bästsäljande författare till över 50 böcker och är en av USA:s mest välkända pastorer. Genom tv, radio och litteratur nås varje år över 200 miljoner hem. Detta är hans femte bok på svenska. Sedan tidigare finns de efterfrågade böckerna Apokalypens agenter, Är detta slutet?, Babylons agenter och Hopp.

Boken är på hela 576 sidor, inbunden.

Du kan köpa den direkt från: info@semnos.com        www.semnos.com

På grund av att det undervisas så litet om det profetiska ordet och yttersta tidens händelser är det bra att skaffa sig kunskap genom den litteratur som finns på detta område.

 

 


Holger Nilsson

Publicerad: 2021-10-12 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar