Lördag 20 april 2024 - Kl. 22:13 v.16

21 april 11.00:
Imanuelkyrkan, Kungsbacka
27 april 17.00:
Askeryds missionshus

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Nu överlämnas makten till EU-vilddjuret   

Nu överlämnas makten till EU-vilddjuret - Holger Nilsson


Publicerad januari 2003

Det pågår nu en unik maktöverflyttning i Europa till de maktens boningar, varifrån EU styrs. Vad som är unikt med den stormakt som nu uppstår i Europa, och som är profetiskt förutsagd, är att denna stormakt upprättas på det sätt som nu sker. Stormakter brukar nästan uteslutande uppstå genom krig, erövringar och ockupation. Med den yttersta tidens stormakt är det annorlunda. Den uppstår genom att de olika länderna frånlämnar sin makt frivilligt. Det är inte bara unikt med denna maktöverflyttning, det är också förvånansvärt att länderna så lättvindligt frånhävdar sig makten. Om bara folk i de olika länderna visste vad detta kommer att leda till!

Denna maktöverflyttning sker successivt. Detta är vad som skett i Europa under de senaste åren. Många har nog inte reflekterat över det, men hela tiden så sker ett successivt maktöverlämnande till EU. Det är steg för steg metoden som används. Det är detta som är så förrädiskt, på det sättet blir inte folk medvetna om de stora förändringar som sker, där mer och mer makt överlämnas till EU.

Sedan Sverige gick med i EU har det hänt mycket. Vi skrev redan 1998 om detta i Flammor nr 4. Där citerade vi också en artikel från Nyhetsbyrån FLT, som publicerades i flera tidningar. I artikeln belystes att bara 15 procent av svenskarna visste om att EU:s grundlag var på väg att förändras i och med Amsterdamsfördraget. Vi citerar vidare från denna artikel: ”EU-parlamentet får mer makt och den nationella vetorätten minskar i betydelse. Kort sagt: den europeiska unionen tar ett steg närmare den superstat som EU-motståndarna fasar för.” Detta var ett steg där det flyttades ytterligare makt från ländernas parlament till EU:s institutioner. Vi noterade att redan då så fanns det 80 000 sidor lagtext i Bryssel som vi hade att ta hänsyn till. Hur mycket har inte hänt sedan dess? Bara under det år som ligger bakom har flera mycket betydelsefulla steg tagits i Europa och Sverige, där makt överlämnats till EU. Låt oss stanna upp inför vad som har hänt i Sverige. Det som har hänt detta år kan bli mycket ödesdigert i framtiden för vårt land. Vi har nämligen gjort ett ingrepp i vår grundlag vilket öppnar upp för att i framtiden kunna överlåta mer makt till EU.

Tidigare har vi öppnat upp för att överlåta makt i den första av de så kallade tre pelarna, som EU vilar på. Nu har beslut tagits så att även makt i den andra och tredje pelaren skall kunna överlåtas till EU. Att ändra vår grundlag är så stort ingrepp så att det måste avgöras i riksdagen vid två tillfällen, med ett val emellan. En expert uttalade sig i början av året angående denna fråga om att överlämna mer makt till EU: ”Detta innebär en grundlagsändring, så den skall underställas svenska folket vid valet i höst” Detta har inte skett. Sanningen är den att svenska folket inte var medvetna om detta vid valet i september. Det var först under de sista veckorna före den andra omröstningen den 20 november som debatten kom upp och folk började i en ringa omfattning få vetskap om vad som höll på att ske. Flitigast debatterades detta i radions program Klarspråk. I ett av inläggen visade en man från Gävle på hur fullständig okunnigheten var på detta område. Han hade i samband med valet gått runt till valstugorna i Gävle och interjuvat ca 50 valarbetare om denna grundlagsändring som öppnar för maktöverlåtande till EU. Inte en enda av dessa hade kännedom om detta! När inte ens de som arbetade med valet visste om detta, så inser vi att då måste ju detta nästan varit helt okänt för den vanlige svensken.

Detta skulle naturligtvis folket haft kännedom om. Sveriges folk har blivit förda bakom ljuset, och när detta började gå upp för folk efter valet, så ledde det till kraftiga protester, inte minst i Klarspråksprogrammet. Svenska folket vaknade för sent. Den första omröstningen skedde i juni, då satt svenska folket vid TV:n och såg på fotbolls-VM. Vi slog larm om denna omröstning i nr 2. Vi skrev då: ”När makten som överlämnats, kommer att utövas - då kommer uppvaknandet! Det förrädiska är att vi inte under den närmaste tiden kommer att märka någon skillnad. Det som har beslutats gäller framtiden. Inför regeringsförhandlingarna 2004, vill regeringen genom det beslut som fattats i år, ha möjlighet att ha fria händer gentemot EU. Undanfallenheten för EU har gått så långt att Sverige skall kunna säga ja till beslut innan de är färdigförhandlade! En som ville försöka väcka Sverige, inför vad som nu är för sent att ändra på, var universitetslektorn em i statsvetenskap, Agne Gustafsson. Han skrev en debattartikel i Svenska Dagbladet den 12 nov. Så här såg rubriken ut:

Han skrev bl. a. så här: ”Antas grundlagsändringarna den 20 november blir det fritt fram för EU-rätten att ta över svensk lag och grundlag över hela fältet. Undantaget i lagtexten (RF 10:5) om att överlåtelse inte får ske beträffande principerna för statsskicket är ett konstitutionellt fikonlöv som inte har något substantiellt värde. Detta uttalande är för övrigt ingen rättslig nyhet, då det redan framgår av KU:s betänkande om grundlagsändringen. Alla bedyranden i proposition och utskottsutlåtande om att de aktuella grundlagsändringarna bara innebär möjlighet till överlåtelse och inte är några konkreta förslag i sak, faller platt till marken. Inför man en möjlighet måste man väl räkna med att den också ska kunna tillämpas!” Slut citat. Den som vill läsa artikeln i sin helhet kan gå in på Internetadressen: www.svd.se/dynamiskt/brannpunkt/did_3159282.asp

Det som ger tyngd åt artikeln, förutom att Agne Gustafsson är statsvetare, är att han inte tillhör Nej-sidan mot EU, utan han tillhör Ja-sidan. Vi har tagit med detta för att visa på vad som händer på det politiska området. Detta bekräftar precis den utveckling som det profetiska ordet har pekat ut på detta område. Bibeln har förutsagt denna maktöverlämning. I vår nästa artikel visar vi på vad den slutliga maktöverlämningen kommer att ha för slutmål. Skeendet i Europa smälter på ett naturligt sätt in i den utveckling som nu pågår i Europa, men det är mer än ett naturligt skeende - det är profetiskt. Många förstår inte detta, men det profetiska ljuset upplyser klart, - för den som vill läsa och tro det!

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com


Holger Nilsson

Publicerad: Se ovan... | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Makten överlämnas nu till vilddjuret - EU    
Makten överlämnas nu till vilddjuret - EU    
Makten överlämnas nu till vilddjuret - EU - Holger Nilsson Publicerad juni 2002 Vad var det som hände i juni 2002 som va...
Makten över pengarna har flyttat till Frankfurt
Makten över pengarna har flyttat till Frankfurt
Makten över pengarna har flyttat till Frankfurt - Holger Nilsson Publicerad mars 2002 På morgonen den 1 januari i år uppvaknade...
Nu formas den antikristliga stormakten
Nu formas den antikristliga stormakten
Nu formas den antikristliga stormakten - Holger Nilsson Publicerad januari 2004 ...
Stormakten i Europa är profetiskt förutsagd
Stormakten i Europa är profetiskt förutsagd
Stormakten i Europa är profetiskt förutsagd - Holger Nilsson Publicerad juli 2003 Den stormakt som vi nu ser håller på a...
Makten överlämnas i Antikrists händer!  
Makten överlämnas i Antikrists händer!  
Makten överlämnas i Antikrists händer! - Holger Nilsson Publicerad december 2002 ...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Ny bok!
Nu har tiden kommit för avslöjandet av hur stora delar av svensk frikyrklighet har förändrat undervisningen om den yttersta tiden och Jesu återkomst.

Läs mer: Boknyhet! | Flammor - profetisk tidskrift


Senaste artiklarna
Templet i Jerusalem
Templet i Jerusalem

Från boken När allting blir annorlunda av Elonora Lathi. Bibliska texter kan...
Skarp läge i öst
Skarp läge i öst

Storkrig på grund av Ryssland är just nu den stora överhängande faran. Först...
Klart budskap
Klart budskap

Det är dags att för all att inse det Carolina Torebring för fram om Jesu åt...
Iran kommer att attackeras
Iran kommer att attackeras

Iran står beredda för attack – de har vapen som kan leda till upptrappning....
Vad kan hända?
Vad kan hända?

Följetongen i Mellanöstern fortsätter. Det som startades av Hamas den 7 okto...
Hatar judar
Hatar judar

Det är en skamfläck att vi har sådan medborgare i Sverige – skäms och lär er no...
Israel attakerat
Israel attakerat

Vad blir Israels svar?Det som talar emot storkrig är att ingen önskar det....
Populära artiklar 2024
Jesu tillkommelse eller världskrig?

Jesu tillkommelse eller världskrig?
Kan det finnas någon vägledning i denna fråga? Naturligtvis kan vi inte med b...

Vakna Europa

Vakna Europa
I sitt tal riktade sig Niinistö särskilt till Europa och uppmanade kontinenten...

Det stora avfallet – Apostasia

Det stora avfallet – Apostasia
Författare till boken är Elonora Lahti. Så här skriver Elonora: ”Vi har haft...

Harpazo

Harpazo
Elonora Lathi skriver om detta i sin bok När allting blir annorlunda. Efter...

Vedermödan

Vedermödan
Då kommer halva jordens befolkning att dö. De krigsmoln som syns nu kan...

EU
Skall regera som en Gud
Nästa ledare i Europa
Europas frälsare?
EU går mot kontroll
I Coronavirusets spår
Slutreplik i Dagen
EU-artikel i Dagen
Debattartikel i Dagen
EU belyses i Dagen
EU och framtiden - Holger Nilsson
Vart är EU på väg? - Holger Nilsson
EU utökar sin makt
EU på väg mot slutmålet - Holger Nilsson
Sensationella planer för EU! - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Omröstning om chip i Bryssel - Holger Nilsson
Vad händer i Europa? - Holger Nilsson
Vad kommer att hända i Europa? - Holger Nilsson
Vart är Europa på väg? - Holger Nilsson
Europa på väg in i bergvägg - Holger Nilsson
EMU = Europa mot undergång - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Europa i Gungning - Holger Nilsson
Europa i fokus - Holger Nilsson
Kontrollsamhället i Europa formas nu - Holger Nilsson
Europa gestaltas nu efter profetiorna - Holger Nilsson
Romarriket uppstår - Holger Nilsson
EU på väg mot full kontroll - Holger Nilsson
Vilddjurets rike i mörker - Holger Nilsson
Vilddjuret hyllas - Holger Nilsson
Vägen banas för den store ledaren - Holger Nilsson
Vi har varnat för EU - Holger Nilsson
EU blir nu ett kontrollsamhälle - Holger Nilsson
EU går vidare mot - Holger Nilsson
Allt fler är oroade över utvecklingen i Europa - Holger Nilsson
Kontrollen skärps på medborgare i Europa - Holger Nilsson
Europa är på farlig kurs - Holger Nilsson   
EU blir en kontrollstat som hotar medborgarna - Holger Nilsson   
Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp - Holger Nilsson
EU-vilddjuret kopplar greppet på sitt byte - Holger Nilsson
Europa i profetiskt ljus - Holger Nilsson
Nu kopplas greppet på Europas medborgare - Holger Nilsson  
David Wilkerson ser den profetiska uppfyllelsen i Europa - Holger Nilsson
Europa mot profetians uppfyllelse - Holger Nilsson
Snabba steg mot Antikrists rike - Holger Nilsson 
Sverige maktlöst inför EU-vilddjuret - Holger Nilsson
Nu formas den antikristliga stormakten - Holger Nilsson
Europas ruttna hjärta - Holger Nilsson  
I Europas ruttna hjärta straffas rättfärdigheten - Holger Nilsson
Fördärvets människa blir slutet för Europa - Holger Nilsson   


Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2024