Lördag 2 mars 2024 - Kl. 21:01 v.09

9 mars 17.00:
Askeryds missionshus
17 mars 11.00:
Pingstkyrkan Ronneby

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

NR 1

Detta nya nr är nu sänt till tryckeriet.

Ett aktuellt väckande nummer om vår tid, profetiors uppfyllande och Jesu återkomst. 

Har du inte prenumeration – prenumerera nu! Det finns också en del som ännu inte förnyat prenumeration – gör det så att Du får detta nummer när det är färdigtryckt.

Vi har beställt en upplaga på 22 000 ex. Tidningen inbladas också i pappersupplagan i tidningen Världen idag.

Vi upplever det angeläget att nu få ut budskapet, vi vet inte hur länge vi kan verka på detta sätt. Dels kan det bli krig som omintetgör möjligheter att trycka tidningar och vi väntar på att Jesus kan komma, faktisk när som helst, mycket tyder på det.

Låt oss därför tillsammans göra vad vi kan för att väcka människors inför detta. Vi behöver din hjälp för att nå fram till dem som vi annars inte skulle nå. Det kan ske genom att Du är med och ger gåvoprenumerationer.

Det är angeläget att inte minst väcka Guds folk. Det är sällan som budskapet om Jesu återkomst och profetiornas uppfyllelse predikas. Det har lett till att många troende inte förstår vad som håller på att hända. Du kan ge församlingsmedlemmar en prenumeration på Flammor. Det framgår inte vem som har gett gåvoprenumerationerna utan de bara mottar tidningen. Om Du gör en insats på detta område kan det bidras till ett andligt uppvaknade och vi ser brinnande troende innan Jesus kommer!

Du får ge hur många prenumerationer som helst. Räkna ut avgiften och sända oss ett mejl med adresser samtidigt som Du gör inbetalningen. Tillsammans kan vi på detta sätt verka för ett andligt uppvaknade som kan ha evighets betydelse!

Prenumerationsavgiften är 60:- för egen prenumeration och endast 40:- per styck för gåvoprenumerationer. Ger Du fyra eller fler gåvoprenumerationer får Du gratis den nya boken Det stora avfallet av Holger Nilsson.

Prenumerationsavgifter betalas genom att swisha till 123 305 5357, det går också sätta in avgifter på plusgiro 87 34 76 – 6.


Holger Nilsson

Publicerad: 2022-03-14 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar