Söndag 14 juli 2024 - Kl. 00:07 v.28

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Mörker över världen

Alltmer tilltagande mörker och allvar över världen. (Skärmdumpning Dagen).

Rapport efter rapport talar om detta – dags att alla förstår allvaret.

Det som sker i öster berör oss alla. Nu rapporteras att Ukraina alltmer pressa tillbaka av Ryssland. Då står andra länders säkerhet på spel och avgörs hur utgången blir i öst.

Därför blir väst allt mer desperata för att inte Ryssland skall kunna besegra Ukraina. Därför har nu Macron, Frankrikes president, gjort utspelet att man inte skall utesluta att skicka trupper till Ukrainas förstärkning. (Se skärmdumpningen längst ner från Svenska Dagbladet.)

Sker det så är det krig mellan Ryssland och väst på riktigt. Hitintills har man bara sänt vapen., då man velat undvika att komma i krig med Ryssland, sänds trupper så är vi då där i alla fall. Direkt reagerade Ryssland genom sin talesperson Perskov. Han sa att om trupper sänds till Ukraina är det oundvikligt med en konflikt mellan Ryssland och NATO. Även om det inte är direkt för dagen aktuellt med truppsändning, så är det ändå uttalat och det går inte att ta tillbaka. Det behövs bara att något går överstyr, kanske på ett överraskande sätt, då kan det gå från ord till handling.   

Nämnas kan att Sverige skall sända 1 000 soldater till Lettland, grannland till Ryssland. Lettland är redan oroliga över att Ryssland kan agera mot Lettland och då finns det svenska soldater där... Nu rapporteras om ryska hackerattacker mot Sverige. Idag kommenteras att detta "är extremt allvarligt". På det sättet är vi redan i en form av krig med Ryssland...

I tidningen Dagen har Lars Adaktussons krönika i Dagen den 27 februari. Adaktusson har bland annat varit ledamot av Europaparlamentet, Vi citerar något av det som Adaktusson skriver, läs noga:

”Med angreppet på Ukraina har den ryska regimen visat sin avsikt att rasera den europeiska säkerhetsordningen och statuera exempel. Ett fritt och självständigt land ska kuvas, nationers rätt att på egen hand besluta om tillhörighet och framtid ska underordnas rysk intressesfär.

Samtidigt ska Europeiska unionen och Nato försvagas, suveräna stater ska stoppas från att ansluta sig till fruktbara internationella samarbeten och Putins bisarra imperiebygge fullföljas. Att omfattande mänskligt lidande och hundratusentals dödsoffer i det sammanhanget betyder noll och intet är dessvärre uppenbart.

Lika uppenbart är det att den ryska aggressionen och angreppskriget mot Ukraina inte i något avseende kan ses som avgränsade hot. Ryssland hotar det demokratiska Europa i dess helhet.

Det ukrainska folket försvarar sitt eget land, i själva verket även vårt lands frihet och säkerhet.

Mot denna bakgrund blir den senaste tidens utveckling i och kring Ukraina djupt oroande.

När kriget går in på tredje året tycks enastående och hjältemodiga militära insatser följas av strategiska bakslag, tecken på krigströtthet och svårigheter att rekrytera soldater. Detta samtidigt som ansvarslösa amerikanska politiker, med Donald Trump i spetsen, hotar att sätta stopp för USA:s ekonomiska och militära stöd.

Den oangenäma sanningen är att Ukraina behöver mer vapen och ökad militär förmåga, inte minskad. EU och Nato behöver mer av enighet och gemensamt agerande, inte mindre. Politiska beslutsfattare som förtränger detta tar på sig ett tungt ansvar, konsekvenserna riskerar att bli förödande.

Med en kapitulation för Vladimir Putin i Ukraina faller mörkret över hela den fria världen.” Slut citat.

Med tanke på de sista orden om mörker över världen, så gick tankarna till den profetiska syn som pastor Birger Claesson hade. Han såg kriget komma, men också att Jesus kom och hämtade hem sitt folk, Vi citerar något från Claesson uppenbarelse: ”Det var en fruktansvärd attack från luften, och jag såg hela Fagersta jämnas med marken..., osv. Sedan blev det kolsvart. Det blev helt mörkt över hela landet, och strålarna hörde jag rösten ropa: "Mörker faller över hela världen". Då hörde jag ett starkt klagoskrik från brinnande människor. Då såg jag ett ljussken över allt mörker, och ut från mörkret såg jag en stor skara vita figurer bli ryckta upp mot ljusskenet." 

Vi måste nu vara beredda på att vad som helst kan hända när som helst! Detta innebär också att vi kan vara mycket nära Jesu tillkommelse! Må vi alla se till att vara redo!

Du som inte har tagit emot Jesus och omvänt dig, kontakta någon att tala med och om du vill kan be för dig via telefon: Kontakta Flammor: 0383 - 161 64. Du kan också söka kontakt och förbön via dessa kontaktvägar: Bönemobilen: 073 - 748 0 753. Ring eller skicka sms om ditt böneämne.

På detta nummer kan du få vägledning och själavårdssamtal 0381-77 30 80. Tiderna för denna tjänst är: måndagar 18.00-20.00, tisdagar 09.00-11.00, onsdagar 09.00-11.00, torsdagar 18.00-20.00.  Du kan vara anonym om du så önskar.

  


Holger Nilsson

Publicerad: 2024-02-27 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Öppenhet i ungdomsvärlden
Öppenhet i ungdomsvärlden
Öppenhet i ungdomsvärlden Det är av största vikt att ungdomarna nu får profetisk undervisning om Jesu andra tillkommelse. Det finns en stor öppenhet för detta. Det har vuxit upp ...
Artikel i Världen Idag
Artikel i Världen Idag
Läs artikeln genom vår länk till tidningen. Vaccinpass nu i chip: ”Behövs vaksamhet” (varldenidag.se) ...
Världen Idag sätter ner foten
Världen Idag sätter ner foten
Världen Idag avslöjar felaktiga argument. I lördagens e-tidningen hade Världen Idag den ledare som man återigen publicerar i papperstidningen på tisdagen. De anser tydligen att detta budskap är så viktigt att det måste upprepas.  Och det ä...
Jerusalemfrågan - världens ödesfråga
Jerusalemfrågan - världens ödesfråga
Jerusalemfrågan - världens ödesfråga Bibelns profetiska ord talar om att det i den yttersta tiden kommer att bli en militär uppgörelse där Jerusalem står i fokus. Artike...
Carl Bildt: Världen blir farligare
Carl Bildt: Världen blir farligare
I inledningen av det nya året, varnade den tidigare utrikesministern Carl Bildt för en utveckling där världen blir farligare.  I en debattartikel i Dagens Industri, den 5 januari, belyser Carl Bildt olika hotbilder som gjort världen farligare...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Ny bok!
Nu har tiden kommit för avslöjandet av hur stora delar av svensk frikyrklighet har förändrat undervisningen om den yttersta tiden och Jesu återkomst.

Läs mer: Boknyhet! | Flammor - profetisk tidskrift


Senaste artiklarna
Jesus kommer!
Jesus kommer!

Lyssna på en illustrerad inspelning som förklarar varför det kan vara så!...
Jesus kommer snart!
Jesus kommer snart!

Om det låter så här från varje pastor skulle vi få se ett uppvaknade i kris...
Tredje gången gillt?
Tredje gången gillt?

Blir det ett tredje världskrig? Texten här nedan är gjord av AI, det är fakt...
Ny upptrappning
Ny upptrappning

Frågan är nu bara hur detta skall sluta? Ett nytt steg i konflikten mellan R...
Kriget
Kriget

Allt går emot ett allt större hot och allvar. På ledarplats skriver Dage...
Utan fler händelser
Utan fler händelser

Vi skall inte tala om att det eller det måste ske först, det är en förrädisk i...
Hur gick det för Jesu lärjungar?
Hur gick det för Jesu lärjungar?

De flesta av Jesu lärjungar led martyrdöden, vi kan också få möta lidande. S...
Populära artiklar 2024
Jesu tillkommelse eller världskrig?

Jesu tillkommelse eller världskrig?
Kan det finnas någon vägledning i denna fråga? Naturligtvis kan vi inte med b...

Det stora avfallet – Apostasia

Det stora avfallet – Apostasia
Författare till boken är Elonora Lahti. Så här skriver Elonora: ”Vi har haft...

Vedermödan

Vedermödan
Då kommer halva jordens befolkning att dö. De krigsmoln som syns nu kan...

Vakna Europa

Vakna Europa
I sitt tal riktade sig Niinistö särskilt till Europa och uppmanade kontinenten...

Harpazo

Harpazo
Elonora Lathi skriver om detta i sin bok När allting blir annorlunda. Efter...Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2024