Måndag 16 maj 2022 - Kl. 13:52 v.20

Vision Sverige:
22 maj. 14.00
Himlen TV7:
26 maj 21.15:Att vara redo.
27 maj: 3.15, 9.15, 15.15: Repris
Programmen kan ses på: www. himlentv7.se

15 maj, 17.00: Vetlanda
21 maj, 11.00: Vetlanda
26 maj, 15.15: Vrigstad
Önskas predikobesök så går det bra att göra förfrågan om det. Även sångerskan Annica Wahlström kan många gånger också följa med och medverka med sång till gitarr.

Kostnad - endast reseersättning.


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Väckande bok

> Läs mer!

När kommer Jesus?


> Läs mer!

Själaspis

Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Kampen mot corona

Hopplösa mänskliga försök i den kampen.

Sanslös ökning – största spridningen av viruset sedan pandemin startade för två år sedan.

Nu visar det sig att de mänskliga försöken att stoppa pandemin har inte räckt till. När det gäller Sverige så noterades under tisdagen första veckan på året den absoluta största smittningen med hela 17 320 personer. Därmed slogs det tidigare rekordet från fredagen innan då det var drygt 11 000 smittade.

Alltså aldrig tidigare under två år har så många blivit smittade, det säger en hel del om hur pandemin ökar – inte minskar. Anledningen till den stora ökningen nu av smittade anses ligga på julfirandet som varit. Då satt 3,7 miljoner och tittade på en tecknad seriefigur! Om dessa hade under den timmen istället böjt knä och gråtit över tillståndet inför den levande Guden istället för att skratta åt en tecknad Anka, då hade vårt land varit på rätt kurs. Men nu väljer man att fira jul år efter år inför Kalle Anka istället för barnet som Gud sände till världen för att frälsa den. Då har man gjort sitt val i detta hedniska land.

När det gäller USA slogs också rekordet första vecka på året med över en miljon fall på ett dygn! Vi fick denna fråga från en prenumerant: ”Vad anser du Holger bör göras för att stoppa smittspridningen, covid?” Svaret var kort och gott: ”Det står i 2 Krön. 7:13-14 vad som kan ta bort pest, (pandemi).”

Det är Guds lösning och skulle människorna i världen böja sig för den Gud som har sagt och lovat detta skulle pandemin upphöra. Även de som tillhör andra religioner borde veta att det finns endast en Gud, och denne ende har talat om lösningen på pandemin.  Detta för att uttrycka det enkelt och rakt på sak. Nu prövar Gud jordens befolkning om man vill vända sig till Honom för hjälp.

Men istället är det enda uppmaningen: Ta sprutan! Den rätta uppmaningen är: Ta och omvänd er till Gud! Då man inte vill följa den uppmaningen som Gud har gett så får vi leva med pandemin – det blir säkert till Jesus kommer åter – och det kan ske mycket, mycket snart – ty pandemin är ett tidstecken på Hans återkomst, enligt Jesu egna ord.

Nu prövas mänsklighetens – de som tror på Gud, Hans ord och sätter sitt hopp till Honom, eller de som istället sätter sitt hopp till vad människor gör i sina försök. Du som inte är en avgjord kristen – låt detta bli till omvändelse för dig!

Vi skall ha respekt för pandemin – alla kan bli smittade – men vi skall inte gripas av fruktan, det är den sämsta reaktionen som man kan ha och det är många som lever i fruktan, isolering och detta kan vara mer hälsovådligt än själva pandemin.

Många har tagit tre sprutor – ändå så får man covid-19. Det visar att inte ens dessa sprutor förmår att beskydda. Ett talande exempel på hur man med tre sprutor ändå blir smittade är Kungen och Drottningen som nu fått covid-19. Dessa som står som symbol för det svenska folket och lydigt tagit tre sprutor står där ändå smittade – kanske talande för hur mänskligt begränsade vi är i kampen mot pandemin.

Ett annat mänskligt försök i kampen mot pandemin är vaccinationsbevis: Inte det heller visar sig framgångsrik 200 personer kom på julaftonsgudstjänsten i Immanuelkyrkan i Örebro. Vaccinationsbevis kollades. Alla var vaccinerade av de som deltog. Efteråt konstaterades ändå att man blev smittade under denna gudstjänst. Dagen rapporter enligt pastorn att det rör sig om en ”stor del”. 

En annan rapport är från sjukhus att det är många som är fullvaccinerade som blivit sjuka och inlagda på iva och vanliga avdelningar.

Väljer svenskarna rätt väg skulle folk stå i kö till kyrkorna och söka Gud istället för att köa för vaccinering och bara förtrösta på mänsklig hjälp. Valet är fritt.

 

 


Holger Nilsson

Publicerad: 2022-01-05 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
 Coronaviruset – En Guds möjlighet
Coronaviruset – En Guds möjlighet
Utifrån en andlig synvinkel kan detta faktiskt leda till något gott! Nu får människor stanna upp och tänka till – inget kan vara bättre. Den livsstil där man bara jagat på och tagit allt för givet behöver få en förändring. Det som nu sker ...
Mer om spåren av Corona
Mer om spåren av Corona
En följd av denna är att nu kommer kontroll på människorna.Detta måste belysas ty det är något som kommer att beröra oss alla och därför är det viktigt att vi på ett tidigt stadium uppfattar vad som är i görningen. Lika snabbt och överrumplande...
Glädjeämnen i Coronans spår
Glädjeämnen i Coronans spår
Det finns ändå mycket som vi har anledning att vara tacksamma för. Först skall sägas att vi förstår hur lidandet följer i spåren av pandemin, det är inte tu tal om den saken. Det är inte det som det handlar om. Det finns en annan sida av pandem...
Corona – tidstecken
Corona – tidstecken
Däremot förstår inte alla att det är ett tecken som Jesus talar om som visar på att Hans återkomst är nära. Jesus säger: ”För folk ska resa sig mot folk och rike mot rike, och det ska bli hungersnöd och epidemier och jordbävningar på många pla...
I Coronans grepp
I Coronans grepp
Nya rekord i antalet smittade. Det finns nog många som trott att Coronapandemin skulle klinga av och försvinna. Tvärtom slås nya rekord av antalet smittade. Här är några rubriker som beskriver läget: ”Nytt smittorekord i Norge.”  N...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Boknyhet!

En bok som vill väcka till insikt.

Det handlar om det avfall som nu råder.

Läsa mer: Boknyhet! | Flammor - profetisk tidskrift
Senaste artiklarna
Farliga tider
Farliga tider

Sverige måltavla för rysk aggression. ”Medlemskap i Nato gör Finland och...
Natomedlemskap
Natomedlemskap

Vad blir den ryska reaktionen på det? ”På fredagen den 13 maj presenteras de...
Väckande budskap
Väckande budskap

Det handlar om ett ryskt anfall mot vårt land. I serien Samhällskollaps...
Rikedomen rostar
Rikedomen rostar

Världen kommer att skakas på alla områden i den sista tiden. Nu kommer den e...
Hjälp!
Hjälp!

Flera kyrkor behöver nu takläggas och det saknas medel till det. Det är...
Kriget fortsätter
Kriget fortsätter

Det är ett krig mellan stormakterna USA – Ryssland. Vi behöver förstå at...
Eld eller slocknat?
Eld eller slocknat?

En ljum myskristendomen är inte värd varken att leva eller att dö för. Vi be...
Populära artiklar 2022
 Nu behöver vi vara beredda

Nu behöver vi vara beredda
Som Guds folk behöver vi också höja vår beredskap. I dessa dagar är det mång...

Ryska hotet

Ryska hotet
Hotet ligger högt, fyra på en femgradig skala. Försvarsmakten har idag haft...

 Osäkerhet inför framtiden

Osäkerhet inför framtiden
Vad kommer att hända? Den 24 februari 2022 skrivs in som början av ett...

Ryssland på krigsstigen

Ryssland på krigsstigen
Efter beslutet i riksdagen framstår än mer Sverige som en fiende i ryska ög...

Svenskarna börjar vakna

Svenskarna börjar vakna
"Tomma hyllor i butikerna predikar om oro hos folket. Att 45 % av svenskarna...Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2022