Tisdag 25 juni 2024 - Kl. 00:56 v.26

23 juni 17.00:
Vetlanda Friförsamling
29 juni 10:30:
Arken Värnamo
Israels vänners konferens


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Kampen mot corona

Hopplösa mänskliga försök i den kampen.

Sanslös ökning – största spridningen av viruset sedan pandemin startade för två år sedan.

Nu visar det sig att de mänskliga försöken att stoppa pandemin har inte räckt till. När det gäller Sverige så noterades under tisdagen första veckan på året den absoluta största smittningen med hela 17 320 personer. Därmed slogs det tidigare rekordet från fredagen innan då det var drygt 11 000 smittade.

Alltså aldrig tidigare under två år har så många blivit smittade, det säger en hel del om hur pandemin ökar – inte minskar. Anledningen till den stora ökningen nu av smittade anses ligga på julfirandet som varit. Då satt 3,7 miljoner och tittade på en tecknad seriefigur! Om dessa hade under den timmen istället böjt knä och gråtit över tillståndet inför den levande Guden istället för att skratta åt en tecknad Anka, då hade vårt land varit på rätt kurs. Men nu väljer man att fira jul år efter år inför Kalle Anka istället för barnet som Gud sände till världen för att frälsa den. Då har man gjort sitt val i detta hedniska land.

När det gäller USA slogs också rekordet första vecka på året med över en miljon fall på ett dygn! Vi fick denna fråga från en prenumerant: ”Vad anser du Holger bör göras för att stoppa smittspridningen, covid?” Svaret var kort och gott: ”Det står i 2 Krön. 7:13-14 vad som kan ta bort pest, (pandemi).”

Det är Guds lösning och skulle människorna i världen böja sig för den Gud som har sagt och lovat detta skulle pandemin upphöra. Även de som tillhör andra religioner borde veta att det finns endast en Gud, och denne ende har talat om lösningen på pandemin.  Detta för att uttrycka det enkelt och rakt på sak. Nu prövar Gud jordens befolkning om man vill vända sig till Honom för hjälp.

Men istället är det enda uppmaningen: Ta sprutan! Den rätta uppmaningen är: Ta och omvänd er till Gud! Då man inte vill följa den uppmaningen som Gud har gett så får vi leva med pandemin – det blir säkert till Jesus kommer åter – och det kan ske mycket, mycket snart – ty pandemin är ett tidstecken på Hans återkomst, enligt Jesu egna ord.

Nu prövas mänsklighetens – de som tror på Gud, Hans ord och sätter sitt hopp till Honom, eller de som istället sätter sitt hopp till vad människor gör i sina försök. Du som inte är en avgjord kristen – låt detta bli till omvändelse för dig!

Vi skall ha respekt för pandemin – alla kan bli smittade – men vi skall inte gripas av fruktan, det är den sämsta reaktionen som man kan ha och det är många som lever i fruktan, isolering och detta kan vara mer hälsovådligt än själva pandemin.

Många har tagit tre sprutor – ändå så får man covid-19. Det visar att inte ens dessa sprutor förmår att beskydda. Ett talande exempel på hur man med tre sprutor ändå blir smittade är Kungen och Drottningen som nu fått covid-19. Dessa som står som symbol för det svenska folket och lydigt tagit tre sprutor står där ändå smittade – kanske talande för hur mänskligt begränsade vi är i kampen mot pandemin.

Ett annat mänskligt försök i kampen mot pandemin är vaccinationsbevis: Inte det heller visar sig framgångsrik 200 personer kom på julaftonsgudstjänsten i Immanuelkyrkan i Örebro. Vaccinationsbevis kollades. Alla var vaccinerade av de som deltog. Efteråt konstaterades ändå att man blev smittade under denna gudstjänst. Dagen rapporter enligt pastorn att det rör sig om en ”stor del”. 

En annan rapport är från sjukhus att det är många som är fullvaccinerade som blivit sjuka och inlagda på iva och vanliga avdelningar.

Väljer svenskarna rätt väg skulle folk stå i kö till kyrkorna och söka Gud istället för att köa för vaccinering och bara förtrösta på mänsklig hjälp. Valet är fritt.

 

 


Holger Nilsson

Publicerad: 2022-01-05 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
I Coronavirusets spår
I Coronavirusets spår
EU som rev gränserna får nu stänga dem. Europa är mest drabbat av Coronaviruset. I land efter land stängs nu gränserna och utegångsförbud införs i en del länder. Vi har allt sedan det var aktuellt att Sverige skulle gå med i EU varnat för at...
I Coronavirusets spår
I Coronavirusets spår
Har vi gjort förberedelser för det? Man kan inbilla sig att vår beredskap i Sverige är god men verkligheten är en annan. Vår beredskap är god, så löd Per-Albin Hansson budskap när andra världskriget bröt ut. Det var ett påstående som saknade gru...
Efter Corona - kontroll
Efter Corona - kontroll
Kristen press får inte hamna på efterkälken. Ante Filip Tepic, statsvetare och skribent, skriver så här i Göteborgs-Posten den 21 april: ”Världen står handfallen inför hotet från coronaviruset och i kampen mot smittan accepterar vi mer och mer ...
I Coronans grepp
I Coronans grepp
Nya rekord i antalet smittade. Det finns nog många som trott att Coronapandemin skulle klinga av och försvinna. Tvärtom slås nya rekord av antalet smittade. Här är några rubriker som beskriver läget: ”Nytt smittorekord i Norge.”  N...
Coronaviruset – en möjlighet för församlingarna
Coronaviruset – en möjlighet för församlingarna
Detta är något som också behöver sätta sin prägel på församlingarna. Vi behöver nu se hur ett djupgående andligt liv kommer in i församlingarna. Allt för länge har det funnits mycket av ytlighet och lättsamhet, Nu är det tid för allvar och ...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Ny bok!
Nu har tiden kommit för avslöjandet av hur stora delar av svensk frikyrklighet har förändrat undervisningen om den yttersta tiden och Jesu återkomst.

Läs mer: Boknyhet! | Flammor - profetisk tidskrift


Senaste artiklarna
Oro för storkrig
Oro för storkrig

För ett par dagar sedan skrev vi om risken för att ytterligare storkrig kan...
Viktig uppgift
Viktig uppgift

Open Doors har en kampanj som möjliggör att vi kan sända en hälsning till de so...
Platt jord
Platt jord

Skall man behåll någon trovärdighet skall man överge denna! Att det går f...
Mera krig?
Mera krig?

Det pågår ett lågintensivt krig startat av Hizbollah. Riskan är att detta bl...
Andlig träning
Andlig träning

Vi behöver bli andligt starka, dramatiska förändringar med krig kan stunda....
Andliga muskler
Andliga muskler

Det som görs nu har vi nytt av då – det vi inte gör nu är försent att göra då!...
Hjälp!
Hjälp!

De behöver nu hjälp med att få sina uppbyggda kyrkor taklagda. En av våra s...
Populära artiklar 2024
Jesu tillkommelse eller världskrig?

Jesu tillkommelse eller världskrig?
Kan det finnas någon vägledning i denna fråga? Naturligtvis kan vi inte med b...

Det stora avfallet – Apostasia

Det stora avfallet – Apostasia
Författare till boken är Elonora Lahti. Så här skriver Elonora: ”Vi har haft...

Vakna Europa

Vakna Europa
I sitt tal riktade sig Niinistö särskilt till Europa och uppmanade kontinenten...

Vedermödan

Vedermödan
Då kommer halva jordens befolkning att dö. De krigsmoln som syns nu kan...

Harpazo

Harpazo
Elonora Lathi skriver om detta i sin bok När allting blir annorlunda. Efter...Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2024