Lördag 22 januari 2022 - Kl. 00:27 v.03

Himlen TV7:
27 jan. 21.15: Inför Jesu återkomst
28 jan. 3.15: Repris
28 jan. 9.15: Repris
28 jan. 15.15: Repris
Programmet kan ses via denna länk:
https://www.himlentv7.se/

12 februari, 18.00:
Jönköpings fria församling,
Bruksgatan 7,
Huskvarna.
20 februari: Vetlanda.
Önskas predikobesök så går det bra att göra förfrågan om det. Även sångerskan Annica Wahlström kan många gånger också följa med och medverka med sång till gitarr.

Kostnad - endast reseersättning.


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Väckande bok

> Läs mer!

När kommer Jesus?


> Läs mer!

Själaspis

Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Kampen mot corona

Hopplösa mänskliga försök i den kampen.

Sanslös ökning – största spridningen av viruset sedan pandemin startade för två år sedan.

Nu visar det sig att de mänskliga försöken att stoppa pandemin har inte räckt till. När det gäller Sverige så noterades under tisdagen första veckan på året den absoluta största smittningen med hela 17 320 personer. Därmed slogs det tidigare rekordet från fredagen innan då det var drygt 11 000 smittade.

Alltså aldrig tidigare under två år har så många blivit smittade, det säger en hel del om hur pandemin ökar – inte minskar. Anledningen till den stora ökningen nu av smittade anses ligga på julfirandet som varit. Då satt 3,7 miljoner och tittade på en tecknad seriefigur! Om dessa hade under den timmen istället böjt knä och gråtit över tillståndet inför den levande Guden istället för att skratta åt en tecknad Anka, då hade vårt land varit på rätt kurs. Men nu väljer man att fira jul år efter år inför Kalle Anka istället för barnet som Gud sände till världen för att frälsa den. Då har man gjort sitt val i detta hedniska land.

När det gäller USA slogs också rekordet första vecka på året med över en miljon fall på ett dygn! Vi fick denna fråga från en prenumerant: ”Vad anser du Holger bör göras för att stoppa smittspridningen, covid?” Svaret var kort och gott: ”Det står i 2 Krön. 7:13-14 vad som kan ta bort pest, (pandemi).”

Det är Guds lösning och skulle människorna i världen böja sig för den Gud som har sagt och lovat detta skulle pandemin upphöra. Även de som tillhör andra religioner borde veta att det finns endast en Gud, och denne ende har talat om lösningen på pandemin.  Detta för att uttrycka det enkelt och rakt på sak. Nu prövar Gud jordens befolkning om man vill vända sig till Honom för hjälp.

Men istället är det enda uppmaningen: Ta sprutan! Den rätta uppmaningen är: Ta och omvänd er till Gud! Då man inte vill följa den uppmaningen som Gud har gett så får vi leva med pandemin – det blir säkert till Jesus kommer åter – och det kan ske mycket, mycket snart – ty pandemin är ett tidstecken på Hans återkomst, enligt Jesu egna ord.

Nu prövas mänsklighetens – de som tror på Gud, Hans ord och sätter sitt hopp till Honom, eller de som istället sätter sitt hopp till vad människor gör i sina försök. Du som inte är en avgjord kristen – låt detta bli till omvändelse för dig!

Vi skall ha respekt för pandemin – alla kan bli smittade – men vi skall inte gripas av fruktan, det är den sämsta reaktionen som man kan ha och det är många som lever i fruktan, isolering och detta kan vara mer hälsovådligt än själva pandemin.

Många har tagit tre sprutor – ändå så får man covid-19. Det visar att inte ens dessa sprutor förmår att beskydda. Ett talande exempel på hur man med tre sprutor ändå blir smittade är Kungen och Drottningen som nu fått covid-19. Dessa som står som symbol för det svenska folket och lydigt tagit tre sprutor står där ändå smittade – kanske talande för hur mänskligt begränsade vi är i kampen mot pandemin.

Ett annat mänskligt försök i kampen mot pandemin är vaccinationsbevis: Inte det heller visar sig framgångsrik 200 personer kom på julaftonsgudstjänsten i Immanuelkyrkan i Örebro. Vaccinationsbevis kollades. Alla var vaccinerade av de som deltog. Efteråt konstaterades ändå att man blev smittade under denna gudstjänst. Dagen rapporter enligt pastorn att det rör sig om en ”stor del”. 

En annan rapport är från sjukhus att det är många som är fullvaccinerade som blivit sjuka och inlagda på iva och vanliga avdelningar.

Väljer svenskarna rätt väg skulle folk stå i kö till kyrkorna och söka Gud istället för att köa för vaccinering och bara förtrösta på mänsklig hjälp. Valet är fritt.

 

 


Holger Nilsson

Publicerad: 2022-01-05 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Kampen om Jerusalem intensifieras
Kampen om Jerusalem intensifieras
Kampen om Jerusalem intensifieras - Holger Nilsson Publicerad mars 2007 Bibelns profetior visar uttryckligen att det i den yttersta tiden kommer utspelas en kamp om Jerusalem. På senare...
I Coronavirusets spår
I Coronavirusets spår
Det är dags att den enskilde tar ansvar när våra politiker tagit bort beredskapslagren. Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) har tidigare gått ut med uppmaningen att varje svenskt hushåll skall se till att man klarar sig en vecka u...
I Coronans grepp
I Coronans grepp
Pandemin har kopplat sitt grepp om oss. (Skärmdumpning från Expressen). Regeringens krissamordnare har nu gått ut med budskapet att vi bör förbereda oss att leva med coronaviruset under hela 2021. Det innebär en radikal omställning för i princ...
I spåren av Corona
I spåren av Corona
Det kommer att beröra betydligt mycket fler än de som dör i denna epidemi. Världen skakas om av något som inte syns, och som inte väger någonting. Det säger allt hur bräcklig tillvaron är på denna jord. Redan ett tag efter epidemins utbrott...
 I Coronavirusets spår
I Coronavirusets spår
Dagens ledare i Aftonbladet ställer frågan som finns i bilden. (Skärmdumpning från Aftonbladet). Frågorna kring Ryssland och deras agerande är nu aktuellt. Så här skriver Aftonbladet bland annat: ”I går varnade Svensk säkerhetspolis för att...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Boknyhet!

En bok som vill väcka till insikt.

Det handlar om det avfall som nu råder.

Läsa mer: Boknyhet! | Flammor - profetisk tidskrift
Senaste artiklarna
Höjd beredskap
Med tanke på att det talas om att ett eventuellt krig kan bryta ut när som helst...
Aktuell predikan
Aktuell predikan

Stormen kommer – gör dig redo! Med tanke på den allvarlig hotbild som fin...
Ryska militärspelet
Ryska militärspelet

Det är deras sanslösa påstående. Att Kreml vill starta krig och finna anledn...
Tiden rinner ut
Tiden rinner ut

Detta kan avgöras denna vecka. Ryssland vill ha skriftliga garantier på att i...
Ryska hotet
Ryska hotet

Allvarliga uttalande. Citatet ovan från skärmdumpningen är hämtat från Ekots...
Vad kan hända?
Vad kan hända?

Nu rullar stridsfordon på Gotlands gator. Världen håller andan och förberede...
Militär hotbild
Militär hotbild

Vi lever i allvarstider – dags att inse det! Att den militära spänningen som...
Populära artiklar 2022
Är vi beredda?

Är vi beredda?
Är vi beredda på händelser som vi aldrig varit med om? Det är många som uppl...

Storkrig?

Storkrig?
Mönstret för att starta krig verkar nu upprepas. Wilhelm Agrell, profess...

Macron och påven

Macron och påven
Han skulle inte ha något emot att få en världsledande position. Påven vi...

Att vara beredd

Att vara beredd
Är vi beredda för det? Idag talas det i stort sett i de flesta sammanhang o...

Tiden rinner ut

Tiden rinner ut
Detta kan avgöras denna vecka. Ryssland vill ha skriftliga garantier på att i...Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2022