Lördag 9 december 2023 - Kl. 00:42 v.49

9 dec 17.00:
Askeryds missionshus
17 dec 17.00:
Vetlanda friförsamling

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

Från press – till nu: krav och tvång!

Nu uppdelas människor – utestängda eller accepterade. (Skärmdumpning Dagens Nyheter).

Detta är en profetisk förebild på vad som kommer.

Det går knappast att undgå för den som känner till profetiorna i Upp.13, att förstå hur det kommer att bli framöver – det är troligt att det kommer att ske i vår generation och troligen också under detta årtionde. Så man kan inte skaka av sig detta med en axelryckning och tro att uppfyllelsen inte är aktuell för oss.

Därför behövs det profetisk undervisning - det handlar om att se lite längre än det som nu sker inför våra ögon.

Det som nu sker i Österrike är som att se in i det antikristliga samhället som alltså kan vara runt hörnet. Se på fotot här ovan. Nu patrullerar poliser på gatan och kontrollerar medborgarna – accepterade av myndigheterna - eller inte.

Så här skriver DN: ”Polispatruller rör sig längs gatorna och kontrollerar att människor har vaccinerat sig mot covid-19. I Österrike får ovaccinerade inte lämna hemmet om de inte har särskilda skäl.

Bryter någon mot det som man nu inför i Österrike, då handlar det om kraftfulla böter man kan få erlägga. DN skriver” Om obligatoriet ska kunna genomföras i praktiken måste förmodligen polis kunna kontrollera folks vaccinstatus i hemmen. Ovaccinerade måste sökas upp och kallas till kliniker. Bötesstraff kommer att införas för dem som vägrar.

DN skriver också: ”Inställningen till de nya restriktionerna splittrar befolkningen. – Vi delas upp i goda och onda, säger Silvia Stary, som inte vaccinerat sig.”

Ja, denna uppdelning i goda och onda är det som kommer att ske i det antikristliga samhället. De goda kommer att betraktas som är lydiga de förordningar som då påbjuds – de onda de som står emot. Det är bara det att det är precis tvärtom då – de som betraktas som goda är själva verket de som accepterat ondskan och allierar sig med den och därmed med evighetskonsekvenser – man går förlorad i evigheten.

När det gäller ont och gott så kommer det onda att framställas som något gott. Det är inte att undra på, så säger skriften: ”Satan själv förklär sig till en ljusets ängel.” 2 Kor. 11:14. Vi behöver genomskåda det som sägs vara gott och som är dess motsats.

OBS! Under det att denna artikel skrivs vid 12-tiden på dagen avlyssnas ekots nyheter. Då kommer ett budskap som borde få varje tänkande att haja till: ”Vaccinationsplikt i Österrike införs.” Vi hade med i huvudrubriken ”tvång”, det var mer menat som ett indirekt tvång. Innan alltså artikel var färdig går detta i bokstavlig uppfyllelse!!!

Så här skriver SVT:s på sin sida: ”Österrike stänger från måndag ner hela landet. Nedstängningen gäller samtliga invånare, oavsett om de är vaccinerats mot covid-19 eller inte, meddelar förbundskansler Alexander Schallenberg på en pressträff på fredagen. Landet inför också i     februari vaccinationsplikt.”

Kommer detta att ske är detta ett nytt steg som många inte trott skulle tas. Om detta hade skett i en diktatur, hade det inte varit fullt så uppmärksamt. Nu sker detta i en demokrati – det är mycket anmärkningsvärt.

När vi senare lyssnade till Studio Ett i P1 efter klockan 17.00, citerades en partiledare i Österrike som uttalades sig om landet att: ”Österrike har blivit en diktatur.”

Vidare rapporterades det att den som vägrar vaccineras blir dömd till böter och om man inte kan eller vill betala blir man skickade till fängelse”.

Nu har det börjat i Österrike – vilka länder följer efter? DN skriver ”Kommer fler länder att införa vaccintvång nu? Det är omöjligt att säga, men sannolikheten för det ökar när ett land har gått i bräschen.”

Tankarna går till tiden under den antikristliga regimen, då är det totalt omfattande och tvingade för människor: ”Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan.” Upp. 13:16.

Redan nu kan vi höra ekot från det profetiska ordet ljuda – hög tid till ett allmänt profetiskt uppvaknande!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Holger Nilsson

Publicerad: 2021-11-19 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Från press – till nu: krav och tvång!
Från press – till nu: krav och tvång!
Detta är en profetisk förebild på vad som kommer. Det går knappast att undgå för den som känner till profetiorna i Upp.13, att förstå hur det kommer att bli framöver – det är troligt att det kommer att ske i vår generation och troligen också ...
Profanpressen larmar
Profanpressen larmar
Igår skrev vi: ”Det går nu knappast en dag utan att rapporter kommer om kärnvapenkrig.” Expressen skriver idag en artikel, vi citerar: ”Statsvetaren Sergej Karaganov är rådgivare till Vladimir Putin. Han har idéer om de ryska kärnvapnen. Ha...
Pressen ökar
Pressen ökar
Det öppna och fria samhället är inte längre en självklarhet. Det vi inte kunde ana fört två år sedan – det är nu en verklighet som vi lever med. De som nu inte kan ana om vad som kan vara en verklighet till exempel om ytterligare två år – då k...
Expressen
Expressen
Den som startade den var, just det – Jonas Gardell. I ett fränt personligt angrepp startade Gardell en debatt i Expressen. Angreppen var riktat emot Stefan Swärdh, känd kristen röst i olika sammanhang. Gardell är känd för att angripa det so...
 Tankeställare i Expressen
Tankeställare i Expressen
Skärmdumpningen från Expressen. Notre-Dame katedralen i Paris brann den 15 april. Folk världen över kunde se hur detta världsberömda byggverk som påbörjades 1163, blev ett rov för eldslågorna. Katedralen hade överlevt två världskrig som rasat, ...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Ny bok!

Hög tid att vakna upp inför tystnaden om Jesu återkomst! En bok som vill väcka till insikt. Läs mer: Ny bok! | Flammor - profetisk tidskrift

Senaste artiklarna
Uppryckandet
Uppryckandet

Assemblies of God är världens största pingstsamfund, kanske värt att ly...
Putin och kärnvapen
Putin och kärnvapen

Hela tiden kommer rapporter om Putin och kärnvapenanvändning. På denna...
Putin är på gång igen
Putin är på gång igen

Denna vecka har Putin hotat två baltiska länder. Så här sägs om det senaste...
Konflikten Israel – Hamas
Konflikten Israel – Hamas

Flera länder kan komma att dras in och då kan det bli storkrig. Israels...
Hotbilder
Hotbilder

Det handlar om Ryssland och Ukraina samt att ett amerikanskt stridsfartyg blev a...
Hamas-kriget
Hamas-kriget

Om de inte hade gjort det så hade det varit noll döda. Nu är det tusental...
Vision Sverige
Vision Sverige

Vision Sverige. Samtal med Christer Åberg och Holger Nilsson. Programledare...
Populära artiklar 2023
Allvarligt budskap

Allvarligt budskap
SVERIGE, KRIGET STÅR FÖR DÖRREN Carmelia Adeström medverkar på Vision Sveri...

Uppenbarelse

Uppenbarelse
Som alltid med uppenbarelser och profetiska tilltal skall de prövas. Så här...

Inför sin fullbordan?

Inför sin fullbordan?
Peter Plars, präst, har sänt oss detta aktuella budskap. ”Kommer vi i v...

Vakna upp!

Vakna upp!
Kommer 2023 att bli ett år av största profetisk betydelse? Ta del av den...

Vad kan hända?

Vad kan hända?
Så här i inledningen på 2023 kan vi påminna oss om denna bok skriven 2019. De...Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2023