Torsdag 28 januari 2021 - Kl. 17:04 v.04

På grund av rådande bestämmelser besöks församlingar som kan ha webbsändningar. Kostnad - endast reseersättning.


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


När kommer Jesus?


> Läs mer!

Själaspis

Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!


PDF: Det är nära nu!


Ladda ned PDF-bok!


PDF: Vägen ut!

Ladda ned PDF-bok!SENASTE NYTT

Festen är över

Festen är över

Med dessa ord inledde Nancy Pelosi sitt anförande som talesman i den demokratiska kongressen i USA. Orden kan sägas vara betecknade för vad vi upplever nu.

Festen är över är också titeln på en bok som David Wilkerson skrivit. Nu sammanfaller den politiska verkligheten med den profetiska. Wilkerson har även i ett par andra böcker profetiskt varnat för att USA och världen går emot en ekonomisk förvirring av stora mått. I det profetiska perspektivet kommer utvecklingen slutligen att leda fram till att ett nytt ekonomiskt system kommer att genomföras. Frågan är bara om det som vi nu har sett inledning på, är början till detta. Krisen måste i så fall bli än djupare så att människor är i en desperat situation, där man är villig att acceptera det nya storslagna systemet som i en sådan situation kommer att erbjudas. Frågorna börjar nu att ställas, så här löd påannonseringen för Ekonomiekot Lördag, den 11 oktober: ”Vem eller vad skall rädda världen när den globala ekonomin skälver?”

Svaret på frågan ”Vem” kan bli den kommande Antikrist, som kommer att rädda världen i ett kaostillstånd. Det är bara det att det blir till ett fruktansvärt pris. Bibeln varnar kraftig för detta antikristliga system, det kommer att innebära att man får något på handen eller pannan för att kunna köpa eller sälja: ”Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal”. Upp. 13:16-17. Vidare visas att den som tar detta och på så sätt accepterar det antikristliga systemet, han går evigt förlorad: ”En annan ängel, den tredje, följde dem och sade med stark röst: ”Den som tillber vilddjuret och dess bild och tar dess märke på sin panna eller sin hand, han skall själv få dricka av Guds vredes vin, som oblandat hälls i Guds vredes bägare. Han kommer att plågas i eld och svavel inför de heliga änglarna och inför Lammet. Röken från deras plåga stiger upp i evigheternas evigheter. De har ingen ro eller vila vare sig dag eller natt, dessa som tillber vilddjuret och dess bild och tar emot märket med dess namn.” Upp. 14:9-11.

Detta är Bibelns tydliga budskap och därför gäller det att ha en vaksamhet inför detta. Fler signaler ger redan vid handen att ett sådant system kan genomföras. Som vi i andra artiklar har påvisat har man i några städer i Europa framgångsrikt prövat med att injicera chip på människor, som genom att de avläses med scanner, gör sina betalningar. Detta har bl. a visats på svensk TV. Vi har tidigare talat om att en kris skulle kunna vara det som påskyndar ett sådant system. Enligt uppgifter som vi fått motsvarar bankernas likvida medel bara 12 %. Skulle det bli en rusningen till bankerna så kan inte alla få ut kontanter, lösningen kan vara exempelvis det som vi skissat här ovan och som alltså har prövats. Tekniken finns alltså, det är bara genomförandet som väntar på sitt tillfälle. Dagens Nyheter skrev redan den 4 november 1997 just om detta, vi citerar: ”Tekniken finnas alltså redan. För att vi inte skall kunna tappa eller förfalska kortet eller på annat sätt fråntas hela vår identitet, finns det planer på att i framtiden plantera in kortets hjärna ─ alltså det lilla mikrochipet ─ under huden i pannan eller handen. Idag är det otänkbart, men av säkerhetsskäl kanske politiker låter sig övertygas om nödvändigheten av ett sådant system om ett antal år.” Slut citat.

Ett antal år har nu gått, och politiker söker nu att lösa den kris som uppstått. Man talar om globala lösningar i spåren av vad vid nu bevittnar. För en djupgående kris handlar det om, man kan tala om ”Den globala ekonomins 11 september”. Efter attacken 2001 sa man att världen aldrig mer blir densamma, på samma sätt kan man säga nu efter denna globala finanskrisen. Bilden längst ner visar framsidan på den norska tidningen Finansavisen. Rubriken talar om finansiell domedag.

Nu möter världen domedagsbudskap, krisbudskap och pessimistiska tongångar från många håll. Man talar om alltså om att festen är över. Bibeln har också budskapet om att denna tidsålders slut, skall bli en tid av nöd, där människor kommer att gripas ångest. Luk. 21:25. De människor som satsat på rikedomar och exempelvis aktieinnehav lever i ångest över att se hur man förlorar enorma pengar i dessa dagar. I samma sammanhang i Luk. 21, så säger Jesus följande: ”Men när detta börjar ske, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning." Luk. 21:28. Vad vi nu behöver är att vakna upp inför det profetiska skeendet, låt det väcka oss och rikta vår blick högre än till osäkra materiella tillgångar, mot det himmelska ─ ty Jesus kommer snart!


Holger Nilsson

Publicerad: 2008-10-16 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Festen är över
Festen är över
Festen är över Med dessa ord inledde Nancy Pelosi sitt anförande som talesman i den demokratiska kongressen i USA. Orden kan sägas vara betecknade för vad vi upplever nu. Feste...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube
Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!


NY BOK!
En bok som vill utmana,beröra och inspirera Dig!
Läsa mer:
https://flammor.com/ny-bok-p1722.html

Senaste artiklarna
Nästa ledare i Europa
Nästa ledare i Europa

Det finns mycket som är intressant att notera när det gäller Macron. Time p...
Europas frälsare?
Europas frälsare?

Det handlar om Frankrikes president Emmanuel Macron. På bilden ses Frankri...
Jesus eller Satan
Jesus eller Satan

Även publiken deltar många gånger i denna hyllning genom den så kallade Sat...
En skatt
En skatt

Att bara våga ställa en fråga hjälpa ibland sträcka en hand en v...
En ny världsordning
En ny världsordning

Fler och fler gör sig till talesmän för en sådan.Det går inte längre att blu...
Öppet brev till pastorer
Öppet brev till pastorer

Varför predikar ni inte om Jesu återkomst? Efter försoningen lär detta...
Öppet brev till pastorer
Öppet brev till pastorer

Varför predikar ni inte om Jesu återkomst? Så här skriver Leif Carlsson i D...
Populära artiklar 2021
Döden går fram

Döden går fram
Hur skall Corona försvinna? Bibeln ger svaret! Pandemin går fram över la...

Märkligt foto

Märkligt foto
Fotot är taget på Hjälmargården. Vid första anblicken kan det synas var ett v...

Världen har förändrats

Världen har förändrats
Världen kommer aldrig mer att bli sig lik. Världen blev som satt på en paus...

Ett svärd

Ett svärd
Anders Gerdmar delger ett Guds tilltal. Vi har under senare år sett att det...

 Bibelns ord är som ett svärd

Bibelns ord är som ett svärd
Guds ord skall predikas med frimodighet. Vi har vår mönsterbild i Apostlagär...Tidsmaskin

ANNONS:

ANNONS:
Klimatkonspirationen...666 >
Läs mer om boken här!

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2021