Lördag 30 maj 2020 - Kl. 15:56 v.22

Står till förfogande för kallelser till mindre församlingar

max 50 personer, mot endast reseersättning.


Betala med Swish!
Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.

Profetiska tider

Ladda ned som PDF!

Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!PDF: Det är nära nu!

Ladda ned PDF-bok!


PDF: Vägen ut!

Ladda ned PDF-bok!


SENASTE NYTT

Festen är över

Festen är över

Med dessa ord inledde Nancy Pelosi sitt anförande som talesman i den demokratiska kongressen i USA. Orden kan sägas vara betecknade för vad vi upplever nu.

Festen är över är också titeln på en bok som David Wilkerson skrivit. Nu sammanfaller den politiska verkligheten med den profetiska. Wilkerson har även i ett par andra böcker profetiskt varnat för att USA och världen går emot en ekonomisk förvirring av stora mått. I det profetiska perspektivet kommer utvecklingen slutligen att leda fram till att ett nytt ekonomiskt system kommer att genomföras. Frågan är bara om det som vi nu har sett inledning på, är början till detta. Krisen måste i så fall bli än djupare så att människor är i en desperat situation, där man är villig att acceptera det nya storslagna systemet som i en sådan situation kommer att erbjudas. Frågorna börjar nu att ställas, så här löd påannonseringen för Ekonomiekot Lördag, den 11 oktober: ”Vem eller vad skall rädda världen när den globala ekonomin skälver?”

Svaret på frågan ”Vem” kan bli den kommande Antikrist, som kommer att rädda världen i ett kaostillstånd. Det är bara det att det blir till ett fruktansvärt pris. Bibeln varnar kraftig för detta antikristliga system, det kommer att innebära att man får något på handen eller pannan för att kunna köpa eller sälja: ”Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal”. Upp. 13:16-17. Vidare visas att den som tar detta och på så sätt accepterar det antikristliga systemet, han går evigt förlorad: ”En annan ängel, den tredje, följde dem och sade med stark röst: ”Den som tillber vilddjuret och dess bild och tar dess märke på sin panna eller sin hand, han skall själv få dricka av Guds vredes vin, som oblandat hälls i Guds vredes bägare. Han kommer att plågas i eld och svavel inför de heliga änglarna och inför Lammet. Röken från deras plåga stiger upp i evigheternas evigheter. De har ingen ro eller vila vare sig dag eller natt, dessa som tillber vilddjuret och dess bild och tar emot märket med dess namn.” Upp. 14:9-11.

Detta är Bibelns tydliga budskap och därför gäller det att ha en vaksamhet inför detta. Fler signaler ger redan vid handen att ett sådant system kan genomföras. Som vi i andra artiklar har påvisat har man i några städer i Europa framgångsrikt prövat med att injicera chip på människor, som genom att de avläses med scanner, gör sina betalningar. Detta har bl. a visats på svensk TV. Vi har tidigare talat om att en kris skulle kunna vara det som påskyndar ett sådant system. Enligt uppgifter som vi fått motsvarar bankernas likvida medel bara 12 %. Skulle det bli en rusningen till bankerna så kan inte alla få ut kontanter, lösningen kan vara exempelvis det som vi skissat här ovan och som alltså har prövats. Tekniken finns alltså, det är bara genomförandet som väntar på sitt tillfälle. Dagens Nyheter skrev redan den 4 november 1997 just om detta, vi citerar: ”Tekniken finnas alltså redan. För att vi inte skall kunna tappa eller förfalska kortet eller på annat sätt fråntas hela vår identitet, finns det planer på att i framtiden plantera in kortets hjärna ─ alltså det lilla mikrochipet ─ under huden i pannan eller handen. Idag är det otänkbart, men av säkerhetsskäl kanske politiker låter sig övertygas om nödvändigheten av ett sådant system om ett antal år.” Slut citat.

Ett antal år har nu gått, och politiker söker nu att lösa den kris som uppstått. Man talar om globala lösningar i spåren av vad vid nu bevittnar. För en djupgående kris handlar det om, man kan tala om ”Den globala ekonomins 11 september”. Efter attacken 2001 sa man att världen aldrig mer blir densamma, på samma sätt kan man säga nu efter denna globala finanskrisen. Bilden längst ner visar framsidan på den norska tidningen Finansavisen. Rubriken talar om finansiell domedag.

Nu möter världen domedagsbudskap, krisbudskap och pessimistiska tongångar från många håll. Man talar om alltså om att festen är över. Bibeln har också budskapet om att denna tidsålders slut, skall bli en tid av nöd, där människor kommer att gripas ångest. Luk. 21:25. De människor som satsat på rikedomar och exempelvis aktieinnehav lever i ångest över att se hur man förlorar enorma pengar i dessa dagar. I samma sammanhang i Luk. 21, så säger Jesus följande: ”Men när detta börjar ske, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning." Luk. 21:28. Vad vi nu behöver är att vakna upp inför det profetiska skeendet, låt det väcka oss och rikta vår blick högre än till osäkra materiella tillgångar, mot det himmelska ─ ty Jesus kommer snart!


Holger Nilsson

Publicerad: 2008-10-16 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Festen är över
Festen är över
Festen är över Med dessa ord inledde Nancy Pelosi sitt anförande som talesman i den demokratiska kongressen i USA. Orden kan sägas vara betecknade för vad vi upplever nu. Feste...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube
Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!

Senaste artiklarna
Corona – tidstecken
Corona – tidstecken

Han har sagt att epidemier är ett tecken på hans återkomst. Jesus säger: ”F...
I Coronavirusets spår
I Coronavirusets spår

Det är forskningens vittnesbörd. Centrum för handelsforskning vid Lunds...
 Corona och kontantlöst samhälle
Corona och kontantlöst samhälle

Coronapandemin påskyndar det kontantlösa samhället. (Skärmdumpning från Dage...
Insändare i Världen Idag
Insändare i Världen Idag

Låt predikostolarna vara plattform för profetisk förkunnelse.Vid ett par tillfäl...
 Profetisk varning
Profetisk varning

Fyra år före Coronaspridningen. Från C-G Bergstrands blogg hämtar vi de...
Profetiskt tilltal
Profetiskt tilltal

Det är viktigt att vi tar till vara på det Gud vill göra genom den.  &...
Gud verkar genom Coronakrisen
Gud verkar genom Coronakrisen

Den är en möjlighet till förändring för den enskilde. I artikeln ”Gud talar...
Populära artiklar 2020
Skapandet av en världsreligion

Skapandet av en världsreligion
Vi kan inom närtid komma att få se hur en världsreligion presenteras. Nu är...

Coronaviruset orsakar kaos

Coronaviruset orsakar kaos
Nu skakas Kinas ekonomi om, börserna faller. Skall den kinesiska stormakten...

 I Coronavirusets spår

I Coronavirusets spår
Nu blev ett profetiskt tilltal från början av 1970-talet uppfyllt. Vi känner...

 Coronaviruset – En Guds möjlighet

Coronaviruset – En Guds möjlighet
Utifrån en andlig synvinkel kan detta faktiskt leda till något gott! Nu får...

Påven välsignar avgudar, fruktbarhetsgudinnor

Påven välsignar avgudar, fruktbarhetsgudinnor
Hur man kan anse honom sin andliga vägledare är förvånande. En ceremoni...Tidsmaskin


Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2020