Onsdag 8 december 2021 - Kl. 16:31 v.49

Himlen TV 7
16 dec. 21.20:
Att förstå vår tid
17 dec. 3.20: Repris
17 dec. 9.20: Repris
17 dec. 15.20: Repris
Länk till Himlen TV7:
https://www.himlentv7.se


11 dec. 16.00, 18.00:
Pingstkyrkan Hallstavik

12 dec. 11.00, 13.00:
Pingstkyrkan Hallstavik

Önskas predikobesök så går det bra att göra förfrågan om det. Även sångerskan Annica Wahlström kan många gånger också följa med och medverka med sång till gitarr.

Kostnad - endast reseersättning.


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


När kommer Jesus?


> Läs mer!

Själaspis

Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!SENASTE NYTT

En världsreligion

Uppenbarelse om en kommande världsreligion.

Det som i bibelordet är profetiskt tecknat blir allt mer bekräftat.

Se på bilden här ovan, den kan ses som ett profetiskt förebud om vad som komma skall.Vi skall ta del av en uppenbarelse som Sundar Selvaraj haft. Han är ett välkänt namn inom stora delar av kristenheten.  Från att varit en stark och ortodox hindu fick han ett dramatiskt livsförändrande övernaturligt möte med den levande Jesus Kristus vid 16 års ålder. Han besvarade Guds uppmaning till tjänst. Broder Sadhu, som han kärleksfullt kallas av alla från runt om i världen har sedan dess troget tjänat Herren Gud.  Sadhu Sundar Selvaraj är grundaren av Jesus Ministries, ett profetisk-evangelistiskt verk som uppfyller Guds kall att som evangelistisk pionjär uppsöka grupper av människor bland vilka Jesus Kristus inte är känd eller litet känd. Guds starka smörjelse i broder Sadhus liv bekräftas av tecken, under och mirakel. Sedan 1979 har Herren Gud tagit Sadhu till mer än 50 nationer runt om i världen för att vara ett vittne för honom.Vi återger här en del av om hur han berättade om sin upplevelse: ”Den 4 oktober 2016, som var den andra dagen i Rosh Hashanah, när jag väntade på Gud, fångades min ande in i det himmelska riket inför de äldstes råd. Jag såg många forntida profeter från bibliska dagar sitta runt bordet. När jag kom bad de mig att sitta med dem som ett vittne för att höra deras diskussion. Jag hörde dem diskutera saker som snart kommer att ske: Påven kommer att slå sig samman med en politisk världsledare för att upprätta en världsreligion. Människor från hela världen kommer att krävas att dyrka hans One World Religion of Peace.

Denna nya religion kommer att ta bort alla hinder för ras, kast och trosbekännelse. Som ett resultat kommer det att accepteras av alla världens politiska ledare eftersom det kommer att främja och garantera fred. När detta verkställs kommer en stor andel kristna att omfamna det.

En världsledare kommer att etablera en världsreligion. Bibeln kallar den världspolitiske ledaren för ”syndens man”. (2 Tessaloniker 2: 3-4).” Alla syner och profetiska uppenbarelser skall naturligtvis prövas, men när något stämmer överens med såväl bibelordet och de skeenden som är för handen, är det oförnuftigt att inte har respekt för exempelvis denna syn.

Det är helt uppenbart att mycket har hänt sedan Sadhu Sundar Selvaraj hade denna uppenbarelse 2016. Utvecklingen går emot det han såg en världsreligion. Kanske redan i år kan vi få se hur detta presenteras: One World Religion of Peace. Det är inte svårt att samlas under ett upprop för fred och ingå i en sådan organisation. Vem vill stå emot ett fredsarbete? Den som gör det kommer att bli betraktad såsom något konstigt och sekteriskt.

Vi står naturligtvis inte emot fredsarbete, men detta falska lockbete för att forma en världsreligion, det måste vi kunna både genomskåda och stå utanför. Här gäller respekt för det profetiska ordet och en profetisk klarsynthet inför det som har börjat att ske!

Nästa steg kan troligtvis bli att det skapas stora bönesamlingar där alla religioner samlas för att be för freden. De som nu inte genomskådar detta kommer att delta. Motiveringen kan vara att jag ber till Bibelns Gud så får de andra be till vem de vill. Det är bara så att så enkelt är det inte. Det finns väl inget mer avskyvärt än att beblanda sig med avgudar, läs i GT hur Gud straffade detta. Han kommer också att göra det i vår tid: "för hans domar är sanna och rätta. Han har dömt den stora skökan som fördärvade jorden med sin otukt och straffat henne för sina tjänares blod." Upp. 19:2. Låt oss nu vara långt från skökan så att vi inte dras med i hennes vederstyggligheter!

Påven har under senare tid fortsatt sina samtal med andra religioner och även skrivit avtal. Läs denna artikel: https://flammor.com/skapandet-av-en-vrldsreligion-p1553.html

Påven har alltså tagit flera steg, han kommer att göra det också i år. Det handlar alltså inte om något som ligger långt borta i tid – och slutstegen kommer att ske snabbt.

Därför är det dags nu att vakna upp inför vad som väntar och har förståelse vad som nu sker. Annars är risken den att man kommer att svepas med – ty det handlar om andliga krafter.

Att idag allt mer öppna sig för påven och den katolska kyrkan är ett första steg som gör att man kan se det naturligt att ta vidare steg. Vakna innan nya steg tas! Det kommer sedan att bli allt svårare, därför är det viktigt det som vi gör nu.

Det är stor risk om man i en liberal hållning och förakt för det profetiska ordet, kommer att svepas med. Det blir svårare ju längre tiden går, för det är att liknas vid hur det är om vi befinner oss i ett vattendrag där det framför är ett stort vattenfall. Kommer man för nära fallet så är det nästan omöjligt att inte sugas med av de starka strömningar som bara tilltar då man kommer närmare detta.

Må Gud hjälpa oss till uppvaknande nu!


Holger Nilsson

Publicerad: 2020-03-04 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
En världsreligion
En världsreligion
Det som i bibelordet är profetiskt tecknat blir allt mer bekräftat.Se på bilden här ovan, den kan ses som ett profetiskt förebud om vad som komma skall.Vi skall ta del av en uppenbarelse som Sundar Selvaraj haft. Han är ett välkänt namn inom stora d...
Skapandet av en världsreligion
Skapandet av en världsreligion
Vi kan inom närtid komma att få se hur en världsreligion presenteras. Nu är det dags att vakna inför utvecklingen på detta område. Till den profetiska bilden som vi kan skönja angående den yttersta tiden, är ett sammanfogande av olika religion...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube
Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!


Boknyhet!

En bok som vill väcka till insikt.

Det handlar om det avfall som nu råder.

Läsa mer: Boknyhet! | Flammor - profetisk tidskrift
Senaste artiklarna
Rykten om krig
Rykten om krig

Många frågetecken kvarstår trots samtalen. Ryssland kommer inte att tillå...
Ökad upptrappning
Ökad upptrappning

Avgörande  av konflikten denna vecka? Tisdagen den 7 december håller Pu...
Profetiskt tilltal
Profetiskt tilltal

Lyssna till det som David Wilkerson frambar och som är mer aktuellt än någonsin...
Boknyhet!
Boknyhet!

Det handlar om det avfall som nu råder. Detta är en bok som visar på det sto...
Knutby
Knutby

Det är den andliga förklaringen till detta andliga haveri. Knutby är ett beg...
Julkalendern på TV
Julkalendern på TV

Det är gott att det finns kristna alternativ till smörjan på SVT. Att man vi...
Spänningen Ryssland-Ukraina
Spänningen Ryssland-Ukraina

Vad kommer detta att leda till? Enligt den ukrainska säkerhetstjänsten – som...
Populära artiklar 2021
Missionsarbetet i Tanzania

Missionsarbetet i Tanzania
December -21. Nu har ytterligare en kyrka kunnat färdigställts, det är den i...

Döden går fram

Döden går fram
Hur skall Corona försvinna? Bibeln ger svaret! Pandemin går fram över la...

Märkligt foto

Märkligt foto
Fotot är taget på Hjälmargården. Vid första anblicken kan det synas var ett v...

ID för alla på jorden

ID för alla på jorden
Bibeln har redan varnat för detta. Se på bilden här ovan, den är talade för...

Lever vi i den sista generationen?

Lever vi i den sista generationen?
Bibeln vill ge oss svaret på den frågan. På fotot här ovan ses en gren av e...Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2021