Måndag 21 september 2020 - Kl. 20:38 v.39

Står till förfogande för kallelser till församlingar

mot endast reseersättning.


Betala med Swish!
Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.

Profetiska tider

Ladda ned som PDF!

Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!


PDF: Det är nära nu!

Ladda ned PDF-bok!


PDF: Vägen ut!

Ladda ned PDF-bok!


SENASTE NYTT

En världsreligion

Uppenbarelse om en kommande världsreligion.

Det som i bibelordet är profetiskt tecknat blir allt mer bekräftat.

Se på bilden här ovan, den kan ses som ett profetiskt förebud om vad som komma skall.Vi skall ta del av en uppenbarelse som Sundar Selvaraj haft. Han är ett välkänt namn inom stora delar av kristenheten.  Från att varit en stark och ortodox hindu fick han ett dramatiskt livsförändrande övernaturligt möte med den levande Jesus Kristus vid 16 års ålder. Han besvarade Guds uppmaning till tjänst. Broder Sadhu, som han kärleksfullt kallas av alla från runt om i världen har sedan dess troget tjänat Herren Gud.  Sadhu Sundar Selvaraj är grundaren av Jesus Ministries, ett profetisk-evangelistiskt verk som uppfyller Guds kall att som evangelistisk pionjär uppsöka grupper av människor bland vilka Jesus Kristus inte är känd eller litet känd. Guds starka smörjelse i broder Sadhus liv bekräftas av tecken, under och mirakel. Sedan 1979 har Herren Gud tagit Sadhu till mer än 50 nationer runt om i världen för att vara ett vittne för honom.Vi återger här en del av om hur han berättade om sin upplevelse: ”Den 4 oktober 2016, som var den andra dagen i Rosh Hashanah, när jag väntade på Gud, fångades min ande in i det himmelska riket inför de äldstes råd. Jag såg många forntida profeter från bibliska dagar sitta runt bordet. När jag kom bad de mig att sitta med dem som ett vittne för att höra deras diskussion. Jag hörde dem diskutera saker som snart kommer att ske: Påven kommer att slå sig samman med en politisk världsledare för att upprätta en världsreligion. Människor från hela världen kommer att krävas att dyrka hans One World Religion of Peace.

Denna nya religion kommer att ta bort alla hinder för ras, kast och trosbekännelse. Som ett resultat kommer det att accepteras av alla världens politiska ledare eftersom det kommer att främja och garantera fred. När detta verkställs kommer en stor andel kristna att omfamna det.

En världsledare kommer att etablera en världsreligion. Bibeln kallar den världspolitiske ledaren för ”syndens man”. (2 Tessaloniker 2: 3-4).” Alla syner och profetiska uppenbarelser skall naturligtvis prövas, men när något stämmer överens med såväl bibelordet och de skeenden som är för handen, är det oförnuftigt att inte har respekt för exempelvis denna syn.

Det är helt uppenbart att mycket har hänt sedan Sadhu Sundar Selvaraj hade denna uppenbarelse 2016. Utvecklingen går emot det han såg en världsreligion. Kanske redan i år kan vi få se hur detta presenteras: One World Religion of Peace. Det är inte svårt att samlas under ett upprop för fred och ingå i en sådan organisation. Vem vill stå emot ett fredsarbete? Den som gör det kommer att bli betraktad såsom något konstigt och sekteriskt.

Vi står naturligtvis inte emot fredsarbete, men detta falska lockbete för att forma en världsreligion, det måste vi kunna både genomskåda och stå utanför. Här gäller respekt för det profetiska ordet och en profetisk klarsynthet inför det som har börjat att ske!

Nästa steg kan troligtvis bli att det skapas stora bönesamlingar där alla religioner samlas för att be för freden. De som nu inte genomskådar detta kommer att delta. Motiveringen kan vara att jag ber till Bibelns Gud så får de andra be till vem de vill. Det är bara så att så enkelt är det inte. Det finns väl inget mer avskyvärt än att beblanda sig med avgudar, läs i GT hur Gud straffade detta. Han kommer också att göra det i vår tid: "för hans domar är sanna och rätta. Han har dömt den stora skökan som fördärvade jorden med sin otukt och straffat henne för sina tjänares blod." Upp. 19:2. Låt oss nu vara långt från skökan så att vi inte dras med i hennes vederstyggligheter!

Påven har under senare tid fortsatt sina samtal med andra religioner och även skrivit avtal. Läs denna artikel: https://flammor.com/skapandet-av-en-vrldsreligion-p1553.html

Påven har alltså tagit flera steg, han kommer att göra det också i år. Det handlar alltså inte om något som ligger långt borta i tid – och slutstegen kommer att ske snabbt.

Därför är det dags nu att vakna upp inför vad som väntar och har förståelse vad som nu sker. Annars är risken den att man kommer att svepas med – ty det handlar om andliga krafter.

Att idag allt mer öppna sig för påven och den katolska kyrkan är ett första steg som gör att man kan se det naturligt att ta vidare steg. Vakna innan nya steg tas! Det kommer sedan att bli allt svårare, därför är det viktigt det som vi gör nu.

Det är stor risk om man i en liberal hållning och förakt för det profetiska ordet, kommer att svepas med. Det blir svårare ju längre tiden går, för det är att liknas vid hur det är om vi befinner oss i ett vattendrag där det framför är ett stort vattenfall. Kommer man för nära fallet så är det nästan omöjligt att inte sugas med av de starka strömningar som bara tilltar då man kommer närmare detta.

Må Gud hjälpa oss till uppvaknande nu!


Holger Nilsson

Publicerad: 2020-03-04 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Skapandet av en världsreligion
Skapandet av en världsreligion
Vi kan inom närtid komma att få se hur en världsreligion presenteras. Nu är det dags att vakna inför utvecklingen på detta område. Till den profetiska bilden som vi kan skönja angående den yttersta tiden, är ett sammanfogande av olika religion...
En världsreligion
En världsreligion
Det som i bibelordet är profetiskt tecknat blir allt mer bekräftat.Se på bilden här ovan, den kan ses som ett profetiskt förebud om vad som komma skall.Vi skall ta del av en uppenbarelse som Sundar Selvaraj haft. Han är ett välkänt namn inom stora d...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube
Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!

Senaste artiklarna
En döende skapelse
En döende skapelse

Ovanstående bild är en skärmdumpning från Dagens Nyheter förra året. Det har...
Grodan som blev en prins
Grodan som blev en prins

Men en liknande tro finns det faktiskt många som tror på. Läs hur någon har...
Jesus kommer mycket snart!
Jesus kommer mycket snart!

Det är en fråga som vi behöver stanna upp inför. Inom den internationella pi...
Andens frihet
Andens frihet

Idag är nästan allt uppstyrt i förväg och i det närmaste tidsanpassat på mi...
Att predika
Att predika

Det handlar alltså att man inte är i människors tjänst. Att man sedan betj...
Frimodighet i förkunnelsen
Frimodighet i förkunnelsen

Vi behöver mycket av sådan förkunnelse i vårt land för Bibeln innehåller mycket...
Frimodighet
Frimodighet

Pastorerna behöver var frimodiga och leda församlingar in i detta. Inte...
Populära artiklar 2020
Skapandet av en världsreligion

Skapandet av en världsreligion
Vi kan inom närtid komma att få se hur en världsreligion presenteras. Nu är...

 I Coronavirusets spår

I Coronavirusets spår
Nu blev ett profetiskt tilltal från början av 1970-talet uppfyllt. Vi känner...

Coronaviruset orsakar kaos

Coronaviruset orsakar kaos
Nu skakas Kinas ekonomi om, börserna faller. Skall den kinesiska stormakten...

 Profetisk varning

Profetisk varning
Fyra år före Coronaspridningen. Från C-G Bergstrands blogg hämtar vi de...

Påven välsignar avgudar, fruktbarhetsgudinnor

Påven välsignar avgudar, fruktbarhetsgudinnor
Hur man kan anse honom sin andliga vägledare är förvånande. En ceremoni...Tidsmaskin

ANNONS:

ANNONS:
Klimatkonspirationen...666 >
Läs mer om boken här!

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2020