Lördag 16 oktober 2021 - Kl. 19:09 v.41

16 oktober:
16.00 , 18.00:
Missionshuset Fåglum.

23 oktober:
16.30, 18.00:
Kingdom Chapel, Motala

24 oktober 17.00:
Vetlanda friförsamling

Nu går det återigen att ha samlingar utan begränsat antal. Önskas besök så kontakta mig. Även sångerskan Annica Wahlström kan många gånger också följa med och medverka med sång till gitarr.

Kostnad - endast reseersättning.


Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


När kommer Jesus?


> Läs mer!

Själaspis

Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!SENASTE NYTT

Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp

Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp - Holger Nilsson


Publicerad augusti 2004

EU är på väg emot det antikristliga kontrollsamhället som Bibeln förutsagt och varnat för. Stadigt, steg för steg, så byggs detta upp. I år tas nya steg. Allt går mot den fullfjädrade kontrollen över medborgarna. Vi är snart framme vid detta. Det finns ett genomtänkt uppbyggande av detta kontrollsystem och snart har snaran dragits åt kring medborgarna. Då är det för sent att ta sig ur detta. Bytet är fångat och vilddjuret, Antikrist, står redo att ta sitt byte. Detta är på inte sätt någon skrämselpropaganda, som de som inte vill inse verkligheten, brukar avfärda alla allvarliga budskap med. Man kan aldrig göra sig en större björntjänst än att på det sättet vifta bort såväl de profetiska varningar vi har i Bibeln, som den verklighet som nu alltmer bekräftar dessa. Vi skall här visa på vad som är på gång i EU. Vi har sparat en TT-artikel som var införd i Smålands-Tidningen den 4 november 2001.

Rubriken såg ut så här:

EU bevakar världen

Sedan inleds artikeln så här:

”Från 2008 kan forskare och beslutsfattare i EU ha tillgång till ett globalt övervakningssystem. Data från satelliter och jordbaserade instrument ska föras samman i en övervakningscentral. Det är kontentan av ett beslut som EU:s forskningsministrar tog nyligen. Projektet kommer att utarbetas som ett samarbete mellan EU och den europeiska rymdorganisationen ESA.”

Detta skrevs alltså 2001, sedan dess har arbetet på övervakningssystem utvecklats hela tiden. En del anar inget av vad som håller på att ske. Den som har fått profetisk undervisning om att en stormakt skall uppstå i den yttersta tiden och att den kommer att genomföra ett kontrollsystem av aldrig tidigare skådat slag, ser nu den bilden formas mitt framför våra ögon. Det finns även icke kristna som ser vad som håller på att hända och inser faran i det som nu utvecklas. En av dessa är Pär Ström. Han är författare till boken Övervakad.

Pär Ström ger ut ett elektroniskt nyhetsbrev som heter Big Brother Bullentin. Vi skall här återge en del från nyhetsbrevet utgivet den 26 mars. Så här lyder inledningen:

”Igår antog EU:s stats- och regeringschefer ett åtgärdsprogram mot terrorism. En av punkterna man vill genomföra är obligatorisk lagring av ”trafikdata” från telefon- och datatrafik. Om detta förverkligas är det ett mycket långtgående steg, eftersom det rör sig om mycket känslig information som i så fall lagras om hela EU-befolkningen.”

Lite längre fram i nyhetsbrevet ges exempel på vad som hör till detta begrepp ”trafikdata”:

- Vilka internetsajter vi besöker, och när.

- Vilka sökord vi matar in i Google och liknande sökmotorer, och när - Vilka vi skickar epost till eller tar emot epost från, och när, samt rubriken.

- Vilka vi ringer (eller faxar) till eller tar emot samtal från, och när (gäller både fasta nätet och mobiltelefoner)

- Var vi rör oss geografiskt, och när, med mobiltelefonen igång (alltså promenader och resor)

- Vilka vi skickar SMS till, eller tar emot SMS från, och när.

Denna information kan sammantaget ge en mycket detaljerad bild av en människa, och avslöja hennes innersta hemligheter i termer av vänner och relationer, åsikter, intressen, hälsa och planer. Det finns till exempel redan programvaror som utgående från en datamängd av det aktuella slaget utför så kallad ”social mapping”, vilket innebär att en karta ritas upp som grafiskt visar människors umgängeskrets och vänskapsband.”

Slut citat.

Det diskuteras vidare i nyhetsbrevet om hur lång tid myndigheterna tänker kräva att trafikdata ska sparas. Skulle det bli som i Italien som redan kring nyår antog en lag om obligatorisk lagring av trafikdata, så handlar det om 5 år.

Det innebär alltså att myndigheter skulle upp till 5 år efteråt, skulle kunna se efter var en person befann sig med mobiltelefonen en speciell dag!

Med anledning av de åtgärder som nu föreslagits i EU, kommenterar Pär Ström det på följande sätt:

”Det är en sak att sätta en misstänkt person under digital övervakning, men det är en helt annan sak att i förebyggande syfte övervaka hela Europas befolkning.” Hur sant är inte detta och hur ytterst anmärkningsvärt är det inte att man nu börjar övervaka hela Europas befolkning. Det borde leda till de mest våldsamma protester! Det är under täckmanteln ”terroristbekämpning” som man nu sätter övervakning på EU:s medborgare. Den som lyssnade på P1-radions program Studio Ett den 26 mars, kunde där få beskedet att: ”Drygt 30 av EU:s 57 åtgärder har ingen betydelse för terrorister. Man får med andra grupper i detta kontrollnät” Detta besked gavs av Janne Flyghed i detta program. Flyghed är docent i kriminologi vid Stockholms universitet. Det är alltså mer än hälften av dessa EU:s åtgärder som inte berör terrorister! Men ändå förs de fram som argument för att genomföra dessa. Det handlar om att kontrollera EU:s medborgare. Vad innebär det för framtiden?

Vi har under en längre tid varnat för den stormakt som nu uppstått i Europa och att den kommer att genomföra ett gigantiskt kontrollsystem. På något sätt måste ju detta system kunna motiveras för att medborgarna skall finna sig i det. Nu när det sker, så smälter detta in på ett naturligt sätt i den samhällsbild som vi fått. Ytterst få protesterar. Ytterst få förstår vad detta betyder för framtiden. Men den som har studerat det profetiska ordet ser och förstår vad som nu är i görningen, och hur slutet blir. Det är den moderna tekniken som gjort att denna enorma kontroll över medborgarna kan nu bli en verklighet.

En generation tidigare hade det inte varit möjligt. Ja, även för endast en del år sedan hade det inte heller varit det.

Den moderna tekniken som prisas av så många, har samtidigt blivit det redskap som gör det möjligt till denna gränslösa övervakning. En som insett detta är en av våra främsta experter på detta område, Jan Fresee. Fresee är datainspektionens förre chef.

Jan Freese, till vänster

I ett inslag i TV4:s Nyhetsmorgon den 27 april, som handlade om övervakning p g a mobiltrafik, sa Freese angående detta: ”Genom telefonen kan du i stort sett göra allt. Inga gränser. Allt är möjligt. Avslagen telefon kan man avlyssna”

Vi citerade Freese i Flammor nr 4,1998. I det citatet konstaterar han redan då: ”Skulle alla möjligheter som finns, utnyttjas - framstår Orwells 1984 som rena idyllen.”

Det vi har skrivit om i denna artikel är en bild av den otroliga värld som vi nu befinner oss i. Hade någon sagt detta för bara några år sedan, så hade den nog inte blivit trodd. Än värre är det när man inte vill tro på den bibliska profetian om ett kontrollsamhälle som skall skapas i den yttersta tiden.Nu har dock verkligheten hunnit ifatt den profetiska förutsägelsen, detta oavsett om man vill tro det eller ej. Detta visar på att vi lever i den yttersta tiden och vi kan förstå att vi med hast har närmat oss både Antikrist framträdande och Jesu andra tillkommelse. Det är därför som vi har tagit med dessa redogörelser om vad som håller på att hända i den europeiska stormakten, alltså att försöka väcka inför vad dessa tidstecken vill säga.

I den bibelbok som ger oss den profetiska bilden av yttersta tidens stormakt och kontrollen över medborgarna, Uppenbarelseboken, sägs bland annat i dess inledning: ”saliga är de som lyssnar till profetians ord och tar vara på det som är skrivet i den.” Upp.1:4. Här får var och en pröva sig om vederbörande lyssnar och tar vara på profetians ord om vad som skall ske i den yttersta tiden. Det är en viktig fråga, ty det handlar om salighet eller ej. Därför är det bekymmersamt att det förkunnas så lite om profetians ord som finns i Uppenbarelseboken. Hur skall då folk kunna ta vara på dess budskap om man inte får höra det?

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com


Holger Nilsson

Publicerad: Se ovan... | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Vi går med hast mot kontrollsamhället
Vi går med hast mot kontrollsamhället
Vi går med hast mot kontrollsamhället - Holger Nilsson Publicerad april 2002 Det ...
Kontantsamhället byts mot kontrollsamhället
Kontantsamhället byts mot kontrollsamhället
Kontantsamhället byts mot kontrollsamhället - Holger Nilsson Publicerad februari 2006 Ett nytt förslag fördes fram i november, som skulle medföra att vi tar ytterligare ett stort st...
Antikristligt system byggs upp
Antikristligt system byggs upp
Antikristligt system byggs upp Bibeln talar om att ett antikristligt system skall bli en verklighet i den yttersta tiden. Bibeln varnar kraftigt för detta system. Det blir ett kon...
Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp
Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp
Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp - Holger Nilsson Publicerad augusti 2004 EU är på väg emot det ...
Varning för kontrollsamhället
Varning för kontrollsamhället
Vi får vara tacksamma för dessa klarsynta röster. (Skärmdumpning från Göteborgs-Posten). Kristen press får inte hamna på efterkälken när det gäller varningarna för kontrollsamhället. Ante Filip Tepic, statsvetare och skribent. skrev förr...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube
Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!


NY BOK!
En bok som vill utmana,beröra och inspirera Dig!
Läsa mer:
https://flammor.com/ny-bok-p1722.html

Senaste artiklarna
Tio Guds bud
Tio Guds bud

Dessa bud är givna av Gud som en grundval och grundlag. De är för mäns...
Jätteviktig bok!
Jätteviktig bok!

Boken kan vara en mycket viktig investering för att se sina barns tro....
Triumphant return
Triumphant return

Vi behöver mer sådana böcker på svenska. I världen predikas och skrivs om at...
Ny bok!
Ny bok!

En bok om Bibelns profetior. Så här presenteras boken: En unik, heltäc...
Kina kopplar greppet
Kina kopplar greppet

En tecken och förebild på det kommande antikristliga samhället. I tidningen L...
Rykten om krig
Rykten om krig

Nu är det verkligen rykten om krig. Hur skall det sluta? (Skärmdumpning Express...
Nytt nummer
Nytt nummer

Om Du inte är prenumerant så sätt in 30:- så får du detta nummer och nästa....
Populära artiklar 2021
Missionsarbetet i Tanzania

Missionsarbetet i Tanzania
Oktober -21. Nu har vi fått foton på ytterligare en kyrka som har taklagts, d...

Döden går fram

Döden går fram
Hur skall Corona försvinna? Bibeln ger svaret! Pandemin går fram över la...

Märkligt foto

Märkligt foto
Fotot är taget på Hjälmargården. Vid första anblicken kan det synas var ett v...

ID för alla på jorden

ID för alla på jorden
Bibeln har redan varnat för detta. Se på bilden här ovan, den är talade för...

Lever vi i den sista generationen?

Lever vi i den sista generationen?
Bibeln vill ge oss svaret på den frågan. På fotot här ovan ses en gren av e...

EU
Skall regera som en Gud
Nästa ledare i Europa
Europas frälsare?
EU går mot kontroll
I Coronavirusets spår
Slutreplik i Dagen
EU-artikel i Dagen
Debattartikel i Dagen
EU belyses i Dagen
EU och framtiden - Holger Nilsson
Vart är EU på väg? - Holger Nilsson
EU utökar sin makt
EU på väg mot slutmålet - Holger Nilsson
Sensationella planer för EU! - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Omröstning om chip i Bryssel - Holger Nilsson
Vad händer i Europa? - Holger Nilsson
Vad kommer att hända i Europa? - Holger Nilsson
Vart är Europa på väg? - Holger Nilsson
Europa på väg in i bergvägg - Holger Nilsson
EMU = Europa mot undergång - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Europa i Gungning - Holger Nilsson
Europa i fokus - Holger Nilsson
Kontrollsamhället i Europa formas nu - Holger Nilsson
Europa gestaltas nu efter profetiorna - Holger Nilsson
Romarriket uppstår - Holger Nilsson
EU på väg mot full kontroll - Holger Nilsson
Vilddjurets rike i mörker - Holger Nilsson
Vilddjuret hyllas - Holger Nilsson
Vägen banas för den store ledaren - Holger Nilsson
Vi har varnat för EU - Holger Nilsson
EU blir nu ett kontrollsamhälle - Holger Nilsson
EU går vidare mot - Holger Nilsson
Allt fler är oroade över utvecklingen i Europa - Holger Nilsson
Kontrollen skärps på medborgare i Europa - Holger Nilsson
Europa är på farlig kurs - Holger Nilsson   
EU blir en kontrollstat som hotar medborgarna - Holger Nilsson   
Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp - Holger Nilsson
EU-vilddjuret kopplar greppet på sitt byte - Holger Nilsson
Europa i profetiskt ljus - Holger Nilsson
Nu kopplas greppet på Europas medborgare - Holger Nilsson  
David Wilkerson ser den profetiska uppfyllelsen i Europa - Holger Nilsson
Europa mot profetians uppfyllelse - Holger Nilsson
Snabba steg mot Antikrists rike - Holger Nilsson 
Sverige maktlöst inför EU-vilddjuret - Holger Nilsson
Nu formas den antikristliga stormakten - Holger Nilsson
Europas ruttna hjärta - Holger Nilsson  
I Europas ruttna hjärta straffas rättfärdigheten - Holger Nilsson
Fördärvets människa blir slutet för Europa - Holger Nilsson   


Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2021