Lördag 30 maj 2020 - Kl. 15:46 v.22

Står till förfogande för kallelser till mindre församlingar

max 50 personer, mot endast reseersättning.


Betala med Swish!
Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.

Profetiska tider

Ladda ned som PDF!

Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!PDF: Det är nära nu!

Ladda ned PDF-bok!


PDF: Vägen ut!

Ladda ned PDF-bok!


SENASTE NYTT

Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp

Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp - Holger Nilsson


Publicerad augusti 2004

EU är på väg emot det antikristliga kontrollsamhället som Bibeln förutsagt och varnat för. Stadigt, steg för steg, så byggs detta upp. I år tas nya steg. Allt går mot den fullfjädrade kontrollen över medborgarna. Vi är snart framme vid detta. Det finns ett genomtänkt uppbyggande av detta kontrollsystem och snart har snaran dragits åt kring medborgarna. Då är det för sent att ta sig ur detta. Bytet är fångat och vilddjuret, Antikrist, står redo att ta sitt byte. Detta är på inte sätt någon skrämselpropaganda, som de som inte vill inse verkligheten, brukar avfärda alla allvarliga budskap med. Man kan aldrig göra sig en större björntjänst än att på det sättet vifta bort såväl de profetiska varningar vi har i Bibeln, som den verklighet som nu alltmer bekräftar dessa. Vi skall här visa på vad som är på gång i EU. Vi har sparat en TT-artikel som var införd i Smålands-Tidningen den 4 november 2001.

Rubriken såg ut så här:

EU bevakar världen

Sedan inleds artikeln så här:

”Från 2008 kan forskare och beslutsfattare i EU ha tillgång till ett globalt övervakningssystem. Data från satelliter och jordbaserade instrument ska föras samman i en övervakningscentral. Det är kontentan av ett beslut som EU:s forskningsministrar tog nyligen. Projektet kommer att utarbetas som ett samarbete mellan EU och den europeiska rymdorganisationen ESA.”

Detta skrevs alltså 2001, sedan dess har arbetet på övervakningssystem utvecklats hela tiden. En del anar inget av vad som håller på att ske. Den som har fått profetisk undervisning om att en stormakt skall uppstå i den yttersta tiden och att den kommer att genomföra ett kontrollsystem av aldrig tidigare skådat slag, ser nu den bilden formas mitt framför våra ögon. Det finns även icke kristna som ser vad som håller på att hända och inser faran i det som nu utvecklas. En av dessa är Pär Ström. Han är författare till boken Övervakad.

Pär Ström ger ut ett elektroniskt nyhetsbrev som heter Big Brother Bullentin. Vi skall här återge en del från nyhetsbrevet utgivet den 26 mars. Så här lyder inledningen:

”Igår antog EU:s stats- och regeringschefer ett åtgärdsprogram mot terrorism. En av punkterna man vill genomföra är obligatorisk lagring av ”trafikdata” från telefon- och datatrafik. Om detta förverkligas är det ett mycket långtgående steg, eftersom det rör sig om mycket känslig information som i så fall lagras om hela EU-befolkningen.”

Lite längre fram i nyhetsbrevet ges exempel på vad som hör till detta begrepp ”trafikdata”:

- Vilka internetsajter vi besöker, och när.

- Vilka sökord vi matar in i Google och liknande sökmotorer, och när - Vilka vi skickar epost till eller tar emot epost från, och när, samt rubriken.

- Vilka vi ringer (eller faxar) till eller tar emot samtal från, och när (gäller både fasta nätet och mobiltelefoner)

- Var vi rör oss geografiskt, och när, med mobiltelefonen igång (alltså promenader och resor)

- Vilka vi skickar SMS till, eller tar emot SMS från, och när.

Denna information kan sammantaget ge en mycket detaljerad bild av en människa, och avslöja hennes innersta hemligheter i termer av vänner och relationer, åsikter, intressen, hälsa och planer. Det finns till exempel redan programvaror som utgående från en datamängd av det aktuella slaget utför så kallad ”social mapping”, vilket innebär att en karta ritas upp som grafiskt visar människors umgängeskrets och vänskapsband.”

Slut citat.

Det diskuteras vidare i nyhetsbrevet om hur lång tid myndigheterna tänker kräva att trafikdata ska sparas. Skulle det bli som i Italien som redan kring nyår antog en lag om obligatorisk lagring av trafikdata, så handlar det om 5 år.

Det innebär alltså att myndigheter skulle upp till 5 år efteråt, skulle kunna se efter var en person befann sig med mobiltelefonen en speciell dag!

Med anledning av de åtgärder som nu föreslagits i EU, kommenterar Pär Ström det på följande sätt:

”Det är en sak att sätta en misstänkt person under digital övervakning, men det är en helt annan sak att i förebyggande syfte övervaka hela Europas befolkning.” Hur sant är inte detta och hur ytterst anmärkningsvärt är det inte att man nu börjar övervaka hela Europas befolkning. Det borde leda till de mest våldsamma protester! Det är under täckmanteln ”terroristbekämpning” som man nu sätter övervakning på EU:s medborgare. Den som lyssnade på P1-radions program Studio Ett den 26 mars, kunde där få beskedet att: ”Drygt 30 av EU:s 57 åtgärder har ingen betydelse för terrorister. Man får med andra grupper i detta kontrollnät” Detta besked gavs av Janne Flyghed i detta program. Flyghed är docent i kriminologi vid Stockholms universitet. Det är alltså mer än hälften av dessa EU:s åtgärder som inte berör terrorister! Men ändå förs de fram som argument för att genomföra dessa. Det handlar om att kontrollera EU:s medborgare. Vad innebär det för framtiden?

Vi har under en längre tid varnat för den stormakt som nu uppstått i Europa och att den kommer att genomföra ett gigantiskt kontrollsystem. På något sätt måste ju detta system kunna motiveras för att medborgarna skall finna sig i det. Nu när det sker, så smälter detta in på ett naturligt sätt i den samhällsbild som vi fått. Ytterst få protesterar. Ytterst få förstår vad detta betyder för framtiden. Men den som har studerat det profetiska ordet ser och förstår vad som nu är i görningen, och hur slutet blir. Det är den moderna tekniken som gjort att denna enorma kontroll över medborgarna kan nu bli en verklighet.

En generation tidigare hade det inte varit möjligt. Ja, även för endast en del år sedan hade det inte heller varit det.

Den moderna tekniken som prisas av så många, har samtidigt blivit det redskap som gör det möjligt till denna gränslösa övervakning. En som insett detta är en av våra främsta experter på detta område, Jan Fresee. Fresee är datainspektionens förre chef.

Jan Freese, till vänster

I ett inslag i TV4:s Nyhetsmorgon den 27 april, som handlade om övervakning p g a mobiltrafik, sa Freese angående detta: ”Genom telefonen kan du i stort sett göra allt. Inga gränser. Allt är möjligt. Avslagen telefon kan man avlyssna”

Vi citerade Freese i Flammor nr 4,1998. I det citatet konstaterar han redan då: ”Skulle alla möjligheter som finns, utnyttjas - framstår Orwells 1984 som rena idyllen.”

Det vi har skrivit om i denna artikel är en bild av den otroliga värld som vi nu befinner oss i. Hade någon sagt detta för bara några år sedan, så hade den nog inte blivit trodd. Än värre är det när man inte vill tro på den bibliska profetian om ett kontrollsamhälle som skall skapas i den yttersta tiden.Nu har dock verkligheten hunnit ifatt den profetiska förutsägelsen, detta oavsett om man vill tro det eller ej. Detta visar på att vi lever i den yttersta tiden och vi kan förstå att vi med hast har närmat oss både Antikrist framträdande och Jesu andra tillkommelse. Det är därför som vi har tagit med dessa redogörelser om vad som håller på att hända i den europeiska stormakten, alltså att försöka väcka inför vad dessa tidstecken vill säga.

I den bibelbok som ger oss den profetiska bilden av yttersta tidens stormakt och kontrollen över medborgarna, Uppenbarelseboken, sägs bland annat i dess inledning: ”saliga är de som lyssnar till profetians ord och tar vara på det som är skrivet i den.” Upp.1:4. Här får var och en pröva sig om vederbörande lyssnar och tar vara på profetians ord om vad som skall ske i den yttersta tiden. Det är en viktig fråga, ty det handlar om salighet eller ej. Därför är det bekymmersamt att det förkunnas så lite om profetians ord som finns i Uppenbarelseboken. Hur skall då folk kunna ta vara på dess budskap om man inte får höra det?

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com


Holger Nilsson

Publicerad: Se ovan... | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Kontrollsamhället är här!  
Kontrollsamhället är här!  
Kontrollsamhället är här! - Holger Nilsson Publicerad augusti 2004 Vi har ...
Antikristligt system byggs upp
Antikristligt system byggs upp
Antikristligt system byggs upp Bibeln talar om att ett antikristligt system skall bli en verklighet i den yttersta tiden. Bibeln varnar kraftigt för detta system. Det blir ett kon...
Kontrollsamhället i Europa formas nu
Kontrollsamhället i Europa formas nu
Kontrollsamhället i Europa formas nu Svenskarna har i samband med den debatt som uppstått omkring FRA-lagen fått upp ögonen för att vi är på väg in i ett kontrollsamhälle av oan...
Nu formas den antikristliga stormakten
Nu formas den antikristliga stormakten
Nu formas den antikristliga stormakten - Holger Nilsson Publicerad januari 2004 ...
Vi går med hast mot kontrollsamhället
Vi går med hast mot kontrollsamhället
Vi går med hast mot kontrollsamhället - Holger Nilsson Publicerad april 2002 Det ...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube
Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!

Senaste artiklarna
Corona – tidstecken
Corona – tidstecken

Han har sagt att epidemier är ett tecken på hans återkomst. Jesus säger: ”F...
I Coronavirusets spår
I Coronavirusets spår

Det är forskningens vittnesbörd. Centrum för handelsforskning vid Lunds...
 Corona och kontantlöst samhälle
Corona och kontantlöst samhälle

Coronapandemin påskyndar det kontantlösa samhället. (Skärmdumpning från Dage...
Insändare i Världen Idag
Insändare i Världen Idag

Låt predikostolarna vara plattform för profetisk förkunnelse.Vid ett par tillfäl...
 Profetisk varning
Profetisk varning

Fyra år före Coronaspridningen. Från C-G Bergstrands blogg hämtar vi de...
Profetiskt tilltal
Profetiskt tilltal

Det är viktigt att vi tar till vara på det Gud vill göra genom den.  &...
Gud verkar genom Coronakrisen
Gud verkar genom Coronakrisen

Den är en möjlighet till förändring för den enskilde. I artikeln ”Gud talar...
Populära artiklar 2020
Skapandet av en världsreligion

Skapandet av en världsreligion
Vi kan inom närtid komma att få se hur en världsreligion presenteras. Nu är...

Coronaviruset orsakar kaos

Coronaviruset orsakar kaos
Nu skakas Kinas ekonomi om, börserna faller. Skall den kinesiska stormakten...

 I Coronavirusets spår

I Coronavirusets spår
Nu blev ett profetiskt tilltal från början av 1970-talet uppfyllt. Vi känner...

 Coronaviruset – En Guds möjlighet

Coronaviruset – En Guds möjlighet
Utifrån en andlig synvinkel kan detta faktiskt leda till något gott! Nu får...

Påven välsignar avgudar, fruktbarhetsgudinnor

Påven välsignar avgudar, fruktbarhetsgudinnor
Hur man kan anse honom sin andliga vägledare är förvånande. En ceremoni...

EU
I Coronavirusets spår
Slutreplik i Dagen
EU-artikel i Dagen
Debattartikel i Dagen
EU belyses i Dagen
EU och framtiden - Holger Nilsson
Vart är EU på väg? - Holger Nilsson
EU utökar sin makt
EU på väg mot slutmålet - Holger Nilsson
Sensationella planer för EU! - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Omröstning om chip i Bryssel - Holger Nilsson
Vad händer i Europa? - Holger Nilsson
Vad kommer att hända i Europa? - Holger Nilsson
Vart är Europa på väg? - Holger Nilsson
Europa på väg in i bergvägg - Holger Nilsson
EMU = Europa mot undergång - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Europa i Gungning - Holger Nilsson
Europa i fokus - Holger Nilsson
Kontrollsamhället i Europa formas nu - Holger Nilsson
Europa gestaltas nu efter profetiorna - Holger Nilsson
Romarriket uppstår - Holger Nilsson
EU på väg mot full kontroll - Holger Nilsson
Vilddjurets rike i mörker - Holger Nilsson
Vilddjuret hyllas - Holger Nilsson
Vägen banas för den store ledaren - Holger Nilsson
Vi har varnat för EU - Holger Nilsson
EU blir nu ett kontrollsamhälle - Holger Nilsson
EU går vidare mot - Holger Nilsson
Allt fler är oroade över utvecklingen i Europa - Holger Nilsson
Kontrollen skärps på medborgare i Europa - Holger Nilsson
Europa är på farlig kurs - Holger Nilsson   
EU blir en kontrollstat som hotar medborgarna - Holger Nilsson   
Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp - Holger Nilsson
EU-vilddjuret kopplar greppet på sitt byte - Holger Nilsson
Europa i profetiskt ljus - Holger Nilsson
Nu kopplas greppet på Europas medborgare - Holger Nilsson  
David Wilkerson ser den profetiska uppfyllelsen i Europa - Holger Nilsson
Europa mot profetians uppfyllelse - Holger Nilsson
Snabba steg mot Antikrists rike - Holger Nilsson 
Sverige maktlöst inför EU-vilddjuret - Holger Nilsson
Nu formas den antikristliga stormakten - Holger Nilsson
Europas ruttna hjärta - Holger Nilsson  
I Europas ruttna hjärta straffas rättfärdigheten - Holger Nilsson
Fördärvets människa blir slutet för Europa - Holger Nilsson   
EMU kan bana väg för Antikrist - Holger Nilsson 
Popup
EU kan utvecklas till en plattform för Antikrist - Holger Nilsson
En stark ledare i Europa - Holger Nilsson 


Tidsmaskin


Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2020