Onsdag 27 maj 2020 - Kl. 09:03 v.22

Står till förfogande för kallelser till mindre församlingar

max 50 personer, mot endast reseersättning.


Betala med Swish!
Swish: 123 305 5357
Eller scanna koden nedan i din Swishapp.

Profetiska tider

Ladda ned som PDF!

Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!PDF: Det är nära nu!

Ladda ned PDF-bok!


PDF: Vägen ut!

Ladda ned PDF-bok!


SENASTE NYTT

Schengenavtalet = kontroll utan gränser

Schengenavtalet = kontroll utan gränser - Holger Nilsson


Publicerad april 2002

När vi nu ägnar en artikel åt Schengenavtalet och dess följder, gör vi det utifrån det bibliska profetiska perspektivet. Vi reagerar för att vi ser hur det kontrollsamhälle Bibeln varnar för växer, inte sakta men säkert, utan snabbt och säkert fram. Vi är inte de enda som reagerar. Det finns fler. Dessa gör det inte utifrån vårt perspektiv, men de har insett vart vi är på väg. Vi skall låta några av dess komma till tals genom att vi citerar vad de skriver om det avtal som medlemsländerna i EU anslutit sig till.

Vi kommer att citera något från boken Gränslös övervakning, som utgavs 1998 för att belysa Schengen, Europol och det europeiska polissamarbetet. På bokens baksida kan man finna följande presentation: "Gränserna mot omvärlden stängs, kontrollen av invånarna skärps. Det nya Europa är på väg att bli en fästning med övervakningskameror i varje hörn." Ja, så skulle också det antikristliga riket presenteras. Bokens författare är Nicholas Brush, redaktör för tidskriften Fortress Europe?, Janne Flyghed, kriminolog vid Stockholms universitet och Thomas Mathiesen, professor i rättsociologi vid Oslo universitet. Inledning till boken är skriven av Magnus Hörnqvist. Vi skall först ta med något av vad han skriver i denna inledning: "Schengen är på samma gång ett avtal, ett samarbete och en symbol. Det är ett avtal på gränsen till obegripligt, mellan stater i Europa. Det är en institution för praktiskt samarbete mellan polis- och kontrollmyndigheter. Och det är en symbol för utvecklingen mot en auktoritär regim." Vidare skriver Hörnqvist i sin inledning: "Ett återkommande tema i den här boken är att polisen i framtiden kan frångå principen om konkret brottsmisstanke. Det betyder att man inte behöver vara misstänkt för något brott för att bli utsatt för övervakning eller andra former av statliga tvångsåtgärder."

Medel för denna övervakning är de register som medborgarna kan registreras i. Det mest omtalade registret i detta sammanhang är SIS (Schengen information system). Ett annat komplementerande register till SIS är SIRENE (Supplement Information Required for the National Entity). Till detta skall läggas att vi nu har en sameuropeisk polis, Europol. Inom Europol arbetas med två databaserade register, det ena är ett informationsregister. Det andra ett analysregister. Angående det senare finns det verkligen anledning till eftertanke. I boken Gränslös övervakning skriver man så här angående detta register: "Vad innehåller då detta analysregister? Ja, förutom basdata av typen namn, alias ålder, nationalitet, dokumenterad brottslighet så kommer det att kunna tillföras även andra uppgifter. Ett förslag daterat 24 juli 1995 omfattade bland annat raslig härkomst, (rassische herkunft) politisk åskådning, religiösa eller andra övertygelser och uppgifter om sexuallivet (angaben zum sexualleben). När detta uppmärksammades i den svenska debatten hävdades det att dessa skrivningar hade preciserats. I ett nytt förslag till riktlinjer för detta analysregister daterat 15 november 1995 hade ovanstående kriterier ersatts med "personal circumstanses" och "lifestyle" (artikel 4). Detta utgör inte någon precisering, snarare tvärtom. De ovanstående uppgifterna om ras, politisk åskådning, sexuell läggning etc. ryms utan problem inom dessa vaga begrepp. Två månader senare kommer ett nytt förslag. Där har "personal circumstances" och "lifestyle" ersatts med "lifestyle, routine and movements" (artikel 4 punkt 1e), vilket inte heller det innebär någon nämnvärd precisering." I propositionen (prop.1996/97:164) står det att Europols analysregister kommer att innehålla uppgifter om vittnen, brottsoffer, eventuella brottsoffer, kontakter eller medhjälpare till en brottsmisstänkt person och andra personer som kan lämna uppgifter om de brott som utreds.

Vidare får ett analysregister innehålla uppgifter om politisk åskådning, ras eller etniskt ursprung om sådana uppgifter är nödvändiga med hänsyn till ändamålet med analysen och om uppgifterna kompletterar redan befintliga uppgifter om personen i fråga. Därmed kan polisen i de medlemsländer vars nationella lagstiftning tillåter lagring av uppgifter om personer mot vilka det inte föreligger någon brottsmisstanke, överlämna sådan information till Europol." Slut citat.

Vi har tagit med detta långa citat, därför att det känns angeläget att belysa vilken otydlig beskrivning som finns angående Schengenavtalet befogenheter. Lägg också märke till avslutningen av citatet där det sägs att även om inte konkret misstanke om brott föreligger om en person, kan information överlämnas till Europol. Här läggs fältet öppet för att registrera praktiskt taget vem som helst. Vad kan detta innebära för framtiden? - Ett kontrollsamhälle utav oanade mått!

Vilket maktmedel mot medborgarna för en antikristlig regim! Allt detta sker medan Europas befolkning i stort sett är helt ovetande om register och lagtexter som sätts i funktion och utarbetas över huvudena på en inte ont anande befolkning. SIS-registret utgör ett gott hjälpmedel för att ha kontroll över medborgare. I detta register var det på våren 1997 registrerat 4,6 miljoner personer och föremål. Vad är den aktuella siffran i dag? Den som trott att Schengenavtalet skulle handla om frihet, utökad frihet att resa och fritt röra sig, tvingas nu inse att det mest av avtalet handlar om dess motsats. Av 142 artiklar i avtalet handlar 4 om det som kan betecknas "ökad rörlighet", 138 artiklar handlar om ökad kontroll och slutna gränser mot EU-länder. Genom Schengenavtalet utvidgas polisens befogenheter och kontrollen över medborgarna utökas. Talet om frihet stavas nu: - kontroll.

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com


Holger Nilsson

Publicerad: Se ovan... | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Antikristligt kontrollsystem
Antikristligt kontrollsystem
Vad är det som sker? Det undrar säkert många, med anledning av att människor nu sätter in chip under huden. Här kan vi ana en uppfyllelse av en av Bibelns märkligaste profetior.”Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och ...
EU på väg mot full kontroll
EU på väg mot full kontroll
EU på väg mot full kontroll Ovanstående rubrik är mycket talande om vart vi är på väg. Den är hämtad från tidningen Hemmets Vän, som skriver om detta utan att på något sätt referera t...
 Total kontroll!
Total kontroll!
Allt fler uppgifter kommer om hur ett system för kontroll av medborgarna redan finns. I en TT-artikel publicerad i flera tidningar den 7 mars visar på detta. Bilden en skärmdumpning från Aftonbladet. Materialet visar på hur material med o...
Kontantlöst = kontrollsamhälle
Kontantlöst = kontrollsamhälle
Det kontantlösa samhället behöver inte ligga långt borta. Det innebär också att ett kontrollsamhälle är på väg.Ingen har väl kunnat undgå att observera den förändring som skett under senare år. Betalningen med kontanter minskar, det har till och...
EU blir en kontrollstat som hotar medborgarna   
EU blir en kontrollstat som hotar medborgarna   
EU blir en kontrollstat som hotar medborgarna - Holger Nilsson Publicerad oktober 2004 Ovanstående rubrik har vi...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube
Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!

Senaste artiklarna
Insändare i Världen Idag
Insändare i Världen Idag

Låt predikostolarna vara plattform för profetisk förkunnelse.Vid ett par tillfäl...
 Profetisk varning
Profetisk varning

Fyra år före Coronaspridningen. Från C-G Bergstrands blogg hämtar vi de...
Profetiskt tilltal
Profetiskt tilltal

Det är viktigt att vi tar till vara på det Gud vill göra genom den.  &...
Gud verkar genom Coronakrisen
Gud verkar genom Coronakrisen

Den är en möjlighet till förändring för den enskilde. I artikeln ”Gud talar...
Gud talar genom krisen
Gud talar genom krisen

En undersökning bekräftar detta. Det är en undersökning som gjorts av unive...
Corona och Gud
Corona och Gud

Det är något som inte syns men som vi vet finns. Man kan göra en jämförel...
Mer om spåren av Corona
Mer om spåren av Corona

En följd av denna är att nu kommer kontroll på människorna.Detta måste belysas t...
Populära artiklar 2020
Skapandet av en världsreligion

Skapandet av en världsreligion
Vi kan inom närtid komma att få se hur en världsreligion presenteras. Nu är...

 I Coronavirusets spår

I Coronavirusets spår
Nu blev ett profetiskt tilltal från början av 1970-talet uppfyllt. Vi känner...

Coronaviruset orsakar kaos

Coronaviruset orsakar kaos
Nu skakas Kinas ekonomi om, börserna faller. Skall den kinesiska stormakten...

 Coronaviruset – En Guds möjlighet

Coronaviruset – En Guds möjlighet
Utifrån en andlig synvinkel kan detta faktiskt leda till något gott! Nu får...

Påven välsignar avgudar, fruktbarhetsgudinnor

Påven välsignar avgudar, fruktbarhetsgudinnor
Hur man kan anse honom sin andliga vägledare är förvånande. En ceremoni...

EU
I Coronavirusets spår
Slutreplik i Dagen
EU-artikel i Dagen
Debattartikel i Dagen
EU belyses i Dagen
EU och framtiden - Holger Nilsson
Vart är EU på väg? - Holger Nilsson
EU utökar sin makt
EU på väg mot slutmålet - Holger Nilsson
Sensationella planer för EU! - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Omröstning om chip i Bryssel - Holger Nilsson
Vad händer i Europa? - Holger Nilsson
Vad kommer att hända i Europa? - Holger Nilsson
Vart är Europa på väg? - Holger Nilsson
Europa på väg in i bergvägg - Holger Nilsson
EMU = Europa mot undergång - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Europa i Gungning - Holger Nilsson
Europa i fokus - Holger Nilsson
Kontrollsamhället i Europa formas nu - Holger Nilsson
Europa gestaltas nu efter profetiorna - Holger Nilsson
Romarriket uppstår - Holger Nilsson
EU på väg mot full kontroll - Holger Nilsson
Vilddjurets rike i mörker - Holger Nilsson
Vilddjuret hyllas - Holger Nilsson
Vägen banas för den store ledaren - Holger Nilsson
Vi har varnat för EU - Holger Nilsson
EU blir nu ett kontrollsamhälle - Holger Nilsson
EU går vidare mot - Holger Nilsson
Allt fler är oroade över utvecklingen i Europa - Holger Nilsson
Kontrollen skärps på medborgare i Europa - Holger Nilsson
Europa är på farlig kurs - Holger Nilsson   
EU blir en kontrollstat som hotar medborgarna - Holger Nilsson   
Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp - Holger Nilsson
EU-vilddjuret kopplar greppet på sitt byte - Holger Nilsson
Europa i profetiskt ljus - Holger Nilsson
Nu kopplas greppet på Europas medborgare - Holger Nilsson  
David Wilkerson ser den profetiska uppfyllelsen i Europa - Holger Nilsson
Europa mot profetians uppfyllelse - Holger Nilsson
Snabba steg mot Antikrists rike - Holger Nilsson 
Sverige maktlöst inför EU-vilddjuret - Holger Nilsson
Nu formas den antikristliga stormakten - Holger Nilsson
Europas ruttna hjärta - Holger Nilsson  
I Europas ruttna hjärta straffas rättfärdigheten - Holger Nilsson
Fördärvets människa blir slutet för Europa - Holger Nilsson   
EMU kan bana väg för Antikrist - Holger Nilsson 
Popup
EU kan utvecklas till en plattform för Antikrist - Holger Nilsson
En stark ledare i Europa - Holger Nilsson 


Tidsmaskin


Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2020