EMU = Europa Mot Undergång - Holger Nilsson                                                                       


Publicerad juli 2002

 

Ett oerhört stort steg har tagits vid ingången till detta nya år. Ett steg som är så stort att det är nästan svårt att överblicka. 
Bara detta som att stora valutor som tyska marken, franska francen, italienska liren, inte längre existerar. Stora länder har frånsagt sig sin ekonomiska identitet och gått upp i en valuta som man inte längre kan bestämma över. Detta är ett riskprojekt utan like!
Vart kommer detta att leda? Låt oss lyssna till några röster. Mest dramatisk kanske chefredaktören Göran Greider är när han säger att EMU bör utläsas: ”Europa  Mot Undergång.”


Statsminister Göran Persson säger: ”EMU kan göra EU till en stat.”

 

EU-parlamentarikern Lennart Sacredus: ”Jag tror att EMU är en stark och avgörande faktor som med obeveklighet leder  fram till en federal EU-stat.”

Riksdagsledamoten Björn von der Esch: ”EMU kräver Europas förenta starter med gemensam president.”

Ekonomen Milton Friedman refererades i Dagens Nyheter den 12/12, han säger: ”Jag tror att EMU i nuvarande form är en omöjlighet. Endera bryter valutaunionen snart samman eller så leder den till något slags Europas förenta stater.”
Vi har här tagit del av några personers skissande av EMU:s framtid och även varningar. Vi bör lyssna till dessa. Vi bör än mer ta till oss det profetiska perspektivet, det visar fram till vart utvecklingen kommer att leda.
Det intressanta är att nu börjar händelser och uttalande från ledande personer sammanfalla till det som profetiorna förutsagt. Detta visar hur nära vi nu börjar komma den  totala uppfyllelsen av profetiorna! 

 

                                                                                                                                      Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com