Inför EMU-valet - Holger Nilsson                                                                       


Publicerad augusti 2003

 

Vi står  inför ett val, valet den 14 september, som skall avgöra om Sverige skall gå med i EMU eller stå utanför.
Vi står egentligen inför ett val till - valet mellan att lyssna till politikerna eller profeterna.
Det första valet är säkert de flesta svenskar medvetna om, men det andra är det säkert betydligt färre som reflekterar över. Likväl finns det valet också med i bilden. Profeterna i Bibeln har talat om den stormakt som nu uppstått i Europa och vad den leder till.


Här nedan har vi publicerat två brev. Vi har fått dessa brev från en av våra prenumeranter och publicerar dem med tillåtelse från denne.
Breven är från de två främsta politikerna i Sverige vid tidpunkten då dessa skrevs, nämligen statsministern Ingvar Carlsson och ledaren för det näst största partiet, Carl Bildt.

 

Dessa brev är svar på om vi får behålla vår svenska krona om vi går med i det europeiska stormaktsbygget. Både Ingvar Carlsson och Carl Bildt ger i sina brev lugnande besked om det.
Idag har vi facit i hand, med endast denna korta tidsperiod som gått sedan dess, är det nu aktuellt att vi skall överge den svenska kronan. Så litet värda var dessa besked, för den som kände oro över att den svenska valutan skulle överges!
Vi vill inte misskreditera Carlsson och Bildt, det är bara det att deras förmåga att se den framtida utvecklingen var begränsad. Det är inte till politiker som man skall vända sig om man vill få kunskap om framtiden, utan till profeterna!

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com