David Wilkersons profetiska budskap - Holger Nilsson                                                                       


Publicerad december 2004

David Wilkersons budskap, som framfördes i Stockholm ger fortfarande genljud över hela vårt land, ja för övrigt utanför vårt lands gränser. Det är särskilt fredagseftermiddagens samling som på ett alldeles särskilt sätt skapt detta genljud.
 
På fredagen vid 13-tiden fick Wilkerson ett tilltal från Herren som han på eftermiddagen bar fram. Herrens budskap till honom var: ”Jag har en kontrovers med den evangeliska kyrkan i Sverige.”
Det blev ett allvarligt budskap om den apati som Gud ser bland sitt folk: ”Ni har blivit toleranta, och orden som Gud hör från samhället och församlingen är: ´Vi är ett tolerant folk.´ Nej, säger Gud, Ni är ljumma människor.”
Detta är bara något från det budskap som bars fram. I samband med att Wilkerson fick det profetiska tilltalet lovade Gud att om han var villig att bära fram det, skulle det bli spridas över hela Skandinavien.
Detta har också verkligen skett. Arne Winerdal chef på TV-Inter, som gjorde inspelningarna under konferensen, säger: ”Det är helt sanslöst! Folk ringer hela tiden från Sverige. Men vi får också samtal från Danmark, Norge och Finland. Kristna ringer från alla olika samfund, budskapet verkar ha gått hem i alla läger. Wilkerson skrek och gormade inte och det var inte den här amerikanska stilen. Det var äkta och allvarligt, och det gick rakt in i märgen på folk.”

Budskapet har visats på storbildskärmar i kyrkor över hela landet. Det behöver fortsätta att visas!
Beställ detta budskap också du! TV-Inter säljer det utan vinstintresse till dessa goda priser: Video 130:- + porto. DVD 150:- + porto. Beställes från:

TV-Inter
Vänskapsvägen 33
112 65 Stockholm
e-post: info@tvinter.se 
Tel. 08-13 70 34.

Skriv ut Skriv ut!


© www.flammor.com