tisdag 21 augusti 2018 kl. 21:20 v. 34 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

26 aug 21.30:

Hur får vi väckelse? 
Del 4

27 aug 5.30, 
21.30: Repris

4 sept 21.30:
Varning: Andlig ljumhet

5 sept 5.30, 
13.30: Repris

11 sept 21.30:
Varning: Sovande kristna

12 sept 5.30,
13.30:Repris

18 sept 21.30:
Varning: Världsliga kristna

19 sept 5.30, 
13.30: Repris

25 sept 17.00:
Dags att ta Gud på allvar 

26 sept 1.00, 9.00:
Repris 



Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Apa nyawa? Apa bab hubungan antarane jiwa lan EGO?

Pitakonan:

Magdalena.

Jawaban:
Man kasusun saka roh, nyawa lan badan. Nalika wektu nerangake atine iku sambungan karo donya iki liwat awak,
lan roh iku sambungan karo donya spiritual, karo Gusti Allah. Siji bisa ngomong sing nyawa iku poto, kang wong unik sing kita kabeh, utawa "kapribaden kita 'kang kita uga nyebut. pribadine iki, nyawa, wis telung dimensi; emosi, kapinteran lan viljeliv. Supaya iku sambungan rampung diuripake antarane jiwa lan poto.

Iki nyawa uga langgeng amarga Allah nyebul napasing "semangat urip menyang nostrils, lan wong dadi nyawa urip." 1 Ex. 2: 7 (Terjemahan Åkesson kang, a translation cedhak teks asli. Nggunakake iki amarga piyambakipun nyerat nyawa tembung iki, ngendi sawetara translations liyane, tembung "kang.")

Iki mangkono nuduhake pati saka nyawa, Allah iku wong langgeng uga ana amarga dheweke tak bagean ambegan langgeng Allah gesang. Iku mung wong sing Gusti Allah digawe ing cara iki, uga nuduhake prabédan antarane kewan sing djalmo kena lan wong iku kang terusan. Saka perspektif, kita ngerti pentinge wong sing, minangka Kitab Suci mucal, milih sing urip saka persekutuan karo Gusti Allah kene wektu kanggo sak lawase uga kudu manggon ing masyarakat iki, minangka gantos kanggo kang tumurun kapisah saka Gusti Allah ing kaukum langgeng.


Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018