söndag 19 augusti 2018 kl. 06:10 v. 33 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

19 aug 21.30:

Hur får vi väckelse?
Del 3

20 aug 5.30, 
13.30: Repris

26 aug 21.30:
Hur får vi väckelse? 
Del 4

27 aug 5.30, 
21.30: Repris

4 sept 21.30:
Varning: Andlig ljumhet

5 sept 5.30, 
13.30: Repris

11 sept 21.30:
Varning: Sovande kristna

12 sept 5.30,
13.30:Repris

18 sept 21.30:
Varning: Världsliga kristna

19 sept 5.30, 
13.30: Repris

25 sept 17.00:
Dags att ta Gud på allvar 

26 sept 1.00, 9.00:
Repris 



Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Book: Wektu kanggo njupuk Allah akeh


Kitab bakal nelpon wakeup bab kawontenan kasukman ing Swedia. 

Kaweruh menyang iki mbantu kita mangertos bilih kita ing kahanan sing ngendi iku perlu kanggo owah-owahan penting.

Kita wis dielingake ing sawetara cara lan piranti Gusti beda kang dicethakaké kondisi. Ing buku, kita njupuk cathetan saka bebaya saka wong kaya Frank Mangs, Emanuel Minos lan Dawud Wilkerson. Kitab uga nuduhake cara kanggo nerusake ngganti lan bisa nyimpulaken: Iku wektu kanggo njupuk Allah akeh!

Kitab punika väckelserop lan wong-wong Kristen kudu njupuk cathetan sawijining pesen. Regane kurang iku dadi bisa diwaca lan nyebar kanggo akeh. A buku kanggo distribusi massa!

Semnos penerbit. Buku. 88 kaca. RRP 79 -.

CATETAN! buku bisa dituku ing prices sarujuk saka kita:

Price 50: - + 28 - ing pos lan 3 salinan. mung 100: - + 42 - ing pos. Pasang jumlah sing cocok kanggo supaya ing PG 36 64 81-0.

Payee: 

Antikvariatet. Tulis: Dhawuh: Wektu kanggo njupuk Gusti Allah akeh, kita bakal ngirim buku langsung menyang alamat Panjenengan.


Holger Nilsson

Sat, 02 Dec 2017 11:17:34 +0100 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018