tisdag 30 maj 2017 kl. 11:08 v. 22 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

3 juni 17.30:
Dags att ta Gud på allvar

4 juni 1.30, 9.30
Repris

8 juni 21.30
I väntan på Jesu återkomst

9 juni 5.30, 13.30:
Repris

9 juni 17.00:
Sverige i vågskålen 1

10 juni 1.00, 9.00:
Repris

16 juni 17.00:
Sverige i vågskålen 2

17 juni 1.00, 9.00:
Repris

23 juni 17.00:
Sverige i vågskålen 3

24 juni 1.00. 9.00:
Repris


10 juni 14.00:
Himmelsby Gårdshotell, Mantorp

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Book: Wektu kanggo njupuk Allah akeh


Kitab bakal nelpon wakeup bab kawontenan kasukman ing Swedia. 

Kaweruh menyang iki mbantu kita mangertos bilih kita ing kahanan sing ngendi iku perlu kanggo owah-owahan penting.

Kita wis dielingake ing sawetara cara lan piranti Gusti beda kang dicethakaké kondisi. Ing buku, kita njupuk cathetan saka bebaya saka wong kaya Frank Mang, Emanuel Minos lan Dawud Wilkerson. Kitab uga nuduhake cara kanggo nerusake ngganti lan bisa nyimpulaken: Iku wektu kanggo njupuk Allah akeh!

Kitab punika väckelserop lan wong-wong Kristen kudu njupuk cathetan sawijining pesen. Regane kurang iku dadi bisa diwaca lan nyebar kanggo akeh. A buku kanggo distribusi massa!

Semnos penerbit. Buku. 88 kaca. Ca price 79: -.

Wigati: buku bisa dituku ing prices sarujuk saka kita:

50: - + 28 - ing pos lan 3 salinan. mung 100: - + 42 - ing pos. Pasang jumlah sing cocok kanggo supaya ing PG 36 64 81 - 0TH

Payee: 

Antikvariatet. Ketik: Dhawuh: Wektu kanggo njupuk Gusti Allah akeh, kita bakal ngirim buku langsung menyang alamat Panjenengan.


Holger Nilsson

Sat, 31 Jan 2015 20:28:38 +0100 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017