fredag 25 maj 2018 kl. 20:32 v. 21 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

26 maj 20.00:

Hur får vi väckelse? 4

27 maj 4.00,
12.00: Repris

6 juni 23.00:
Höjd andlig beredskap 1

7 juni 7.00, 15.00
Repris

13 juni 23.00:
Höjd andlig beredskap 2

14 juni 7.00, 15.00
Repris

20 juni 23.00:
Höjd andlig beredskap 3

21 juni 7.00,
15.00: Repris

27 juni 23.00:
Predikan och predikanten 1

28 juni 7.00,
15.00: Repris


27 maj 18.00:

Vetlanda Friförsamling

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


karya Missionary ing Tanzania

dianyari Oktober

We saiki wis sijine munggah sepuluh foto mentas dibangun pasamuwan sing kita dikirim dana kanggo taun iki. Iki sepuluh pasamuwan wis ing ndhuwur pasamuwan-pasamuwan liyané.

Wis penggalihipun dhumateng kanggo nampa foto ing pasamuwan-pasamuwan lan ndeleng sing dianggo ing kemitraan karo iki pandhita bakat lan pemimpin gereja ing Tanzania. Nanging isih ana perlu kanggo mbangun pasamuwan-pasamuwan ing iki ngembangaken misionaris karya ing Tanzania. We saiki duwe foto pasamuwan kono padha bricked munggah ing tembok, nanging saiki perlu trusses dana, baja lan transportasi.

We are pleased kanggo nampa dana iki. Aku ora duwe dana sing ing akun, mulane kita mréntahaké kanggo kowe menyang ing lan replenish akun Tanzania supaya ana perlu dadi ora wektu tundha ing bangunan gréja ing paroki-paroki iki saiki nunggu.

We kapal peparingé nyumbang kanggo Tanzania tanpa biaya administrasi. Yen sampeyan pengin bantuan karo tugas rahayu saka Kongregasi ndhukung, sing katon nerusake kanggo gréja kanggo klumpukne ing, bisa ngirim dana kanggo: pg 87 34 76-6. Tandhani slip "Tanzania".

Sijine sumbangan ing pg kita 87 34 76-6. Tandhani slip "Tanzania".

                                                                           

Sawetara pasamuwan-pasamuwan sing kita sedulor medium katon ing ndhuwur, padha dumunung ing situs: Rutunguru, Masa Guru, Kabusisi, Bulgi, Sudi, Miembeni, Lwezera, Kwinogongo, Lwamgasa, Kaibanja, Nyamakendo, Mbuye, Nyanduga, Nyamko, Kwitete, Nyaminigo, Geita , Gesarya Mugumu, Lwezera, Isamilo, Tobokora, Igogo, Kibeyo, Maguh, Bokora Kisa Gura, Inyara, Lwazi, Dodoma Nyabushozi, Nyanghwale, Kirongwe, Muganza, Kabaganga, Nyarubanga, Kaseni, Bukoba, Tabora, Buseresere, mpanda, Karutare, Kyaka, Chipogoro, Igombe, Nzera, Mwatulule, Dodoma Tarime, Ganyinge, Manchari, Muguse, Mulole, Buzilayombo, Musoma, Zanziba, Nyehunge, Mugumu East, Mugusu, Masa Gura, Bugoma, Nyamboge, Nychunge, Bweya lan Mtukula, Mwelani Chato, Biharamulu, Kahama Bukombe, Mwanekei, Bwerege, Nyansurura, Luseru bunda, Mushumba, Kazima, Magogo, Mkondoni Busa Rara Chato. 

Iman Mission organisasi Tanzania minangka Geni koran karo lan ndhukung nomer taun. Lagi kantor pusat ing Mwanza dumunung ing pucuk sisih kidul tlaga Victoria. Ing karya paroki dipérang dadi sepuluh wilayah kono bener kabeh nanging loro dumunung watara Lake Victoria. Ana paroki cilik ing ibukutha Dodoma lan siji liyane ing Dar es Salaam, dumunung ing Samudra Hindia.

Matur nuwun kanggo wong sing wis diwenehi kita bantuan liwat taun, loro lantaran karya lan liwat kasangsaran financial. Saperangan pasamuwan-pasamuwan sing saiki ing baris kanggo njaluk bantuan karo dana supaya padha bisa sijine roofs ing pasamuwan-pasamuwan sing. atap iki biasané luwih luwih saka SEK 20 000 saben Piece. Saben sumbangan, loro gedhe lan cilik sing ditampa karo matur suwun supaya kita bisa terus kanggo ndhukung kanca Kristen kita ing Tanzania ing karya sing kanggo Gusti.

PG-akun 87 34 76-6 kita mbukak kanggo peparingé iki. Tandhani slip "Tanzania."


Holger Nilsson

Fri, 18 May 2018 10:31:54 +0200 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018