onsdag 22 augusti 2018 kl. 09:26 v. 34 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

26 aug 21.30:

Hur får vi väckelse? 
Del 4

27 aug 5.30, 
21.30: Repris

4 sept 21.30:
Varning: Andlig ljumhet

5 sept 5.30, 
13.30: Repris

11 sept 21.30:
Varning: Sovande kristna

12 sept 5.30,
13.30:Repris

18 sept 21.30:
Varning: Världsliga kristna

19 sept 5.30, 
13.30: Repris

25 sept 17.00:
Dags att ta Gud på allvar 

26 sept 1.00, 9.00:
Repris Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


2013 - Holger Nilsson

2013

Vi vill tillönska våra läsare ett Gott Nytt År! Med denna uttalade förhoppning kan vi dock inte undgå att vara realister, det finns nämligen mörka moln som vilar över vår värld.

Det finns flera hotbilder som många är medvetna om. Dessa kan komma att bli en verklighet under detta nya år och gör de det kommer tillvaron att radikalt förändras. Vi nämner några här i korthet.
Under 2013 kan Iran nå fram till den punkt där man anrikat tillräckligt med uran för att framställa kärnvapen. Från Irans håll har uttalats att deras mål är att utradera Israel.
Israel kommer inte att sitta passiva när man ser att man närmar sig den punkt då Iran har kärnvapen. Ett krig i Mellanöstern kommer troligtvis att få förödande effekter på världsekonomin. Iran har sagt att om man blir anfallna så ämnar man stänga Hormuzsundet. Genom detta sund passera en stor del av världens fartygsfraktade olja. Detta kommer i så fall att få stora konsekvenser på världsekonomin.
När det gäller världsekonomin är den redan mycket skör och känslig för förändringar som kan bli ödesdigra. USA lever med ett skuldberg som bara ökar. Detta sker med 10 miljoner dollar i minuten! Vid årsskiftet lyckades man med nöd och näppe skjuta problemet framför sig ytterligare en tid. I längden kan det ses som ohållbart.
På samma sätt gäller den ekonomiska bilden när det gäller länder i Sydeuropa. Med gigantiska lån till de utsatta länderna har man för tillfället skjutit problemet framför sig. Dock är inte heller det någon lösning. Att skulder ökar gör bara att kraschen, om den kommer, blir desto större.
En annan hotbild som belystes veckan före julen var den man belyste i TV-programmet Vetenskapens värld. Det hot som uppmärksammades i programmet var att det finns risk för att solstormar kan bli så kraftiga under det kommande året att det kan slå ut elförsörjningen. Detta är svårt att veta om det kommer att bli så, men risken finns.
Detta är några av de hotmoln som man är medvetna om. När vi läser Bibelns profetior ser vi att det skall bli en stor turbulens på jorden vid denna tidsålders avslutning. Därför är vi inte förvånade över den bild som nu är för handen i världen. Det är kraftiga tidstecken på att Jesu återkomst kan var mycket nära!
Låt oss möta detta nya år i helgelse där alla synder bekänns och endast då lever vi i en djup gemenskap med Gud och Hans son Jesus Kristus. Då behöver vi inte leva i oro, utan med det stora hoppet att vi skall gå en evighet i Guds himmel när Jesus hämtar sitt folk hem.


Holger Nilsson

Mon, 19 Jan 2015 16:21:14 +0100 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!
TIDSMASKINTwingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018