onsdag 22 augusti 2018 kl. 07:47 v. 34 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

26 aug 21.30:

Hur får vi väckelse? 
Del 4

27 aug 5.30, 
21.30: Repris

4 sept 21.30:
Varning: Andlig ljumhet

5 sept 5.30, 
13.30: Repris

11 sept 21.30:
Varning: Sovande kristna

12 sept 5.30,
13.30:Repris

18 sept 21.30:
Varning: Världsliga kristna

19 sept 5.30, 
13.30: Repris

25 sept 17.00:
Dags att ta Gud på allvar 

26 sept 1.00, 9.00:
Repris Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Vilddjurets märke kan snart bli en verklighet - Holger Nilsson


Publicerad juli 2002


Vi har i andra artiklar skrivit om hur vi går mot ett nytt sätt att bedriva köpenskap på. Vi har skrivit om de steg som nu håller på att tas och som kommer att leda fram till uppfyllelsen av profetian i Upp. 13:17: ”så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket”
Det arbetas nu på att människor skall få ett chip injicerat under huden, för att man genom detta får sina penningtransaktioner utförda. Detta chip kommer att placeras under huden på handen eller pannan. Så är vi då framme vid uppfyllelsen av det som profetian talat om att få: ”ett märke på högra handen eller på pannan” Upp. 13:16.
De som inte trott att detta skulle bli en verklighet, de kommer inom en inte allt för avlägsen framtid att få se att detta kommer att gå i uppfyllelse. Det visar på att vi lever i denna tidsålders avslutning.
Utvecklingen verkar nu gå fort och vi har tagit del av flera artiklar som nu bekräftar det som vi skrivit om och varnat för.

Vi skall här ge några exempel på rubriker från artiklar som vi hittat i år.
Dessa rubriker förmedlar alla nyheten om chip som skall inplanteras under huden:

”Är ett chip inplanterat på människor framtidens våg?”
Sam Witt skriver om detta på CNN:s website 14 januari.

”USA accepterar ´Big Brother´ chip inplanterat”
BBC:s website 4 april.

”Inplanterat chip spårar folk”
ABC NEWS, 1 mars.

”Inplanterat chip signalerar en ny slags människa”
The Age, Australien, 16 februari.

”Underbarn redo att ta emot inplanterat chip”
The work Ciricut, 21 februari.

”Bolag skall sälja ID-datachip för inplantering”
AP NEWS, 4 april

FDA godkänner mänskligt inplanterat chip”
(The Electric Warrior 6 april)

”Kavla upp ärmarna - för ett inplanterat chip”
(Business Week Online 22 mars)

”Datachip inplanterat i människor?”
(Associted Press 27 februari)

”ID chip redo för inplantering”
(Associted Press 4 april)

Samtliga ovanstående rubriker är från de första månaderna i år. Dessa rubriker visar på att utvecklingen går med en rasande fart.
Det som vi nu läser om är ett stort steg mot genomförandet av det som sedan tidigare har planerats - och som kommer att leda fram till profetians uppfyllelse.
Planerna och skissandet av hur det skall bli i framtiden har gjorts sedan flera år tillbaka. Vi skall ge några exempel på vad som planerats och tänkts om framtiden.
Vi börjar med att citera Marin Indepentendent Journal, 2 april 1989. Man skriver så här angående framtiden:
”Sträck dig inte efter plånboken vid betaldisken. Efter att dina matvaror har blivit prissatta, märkta och lagda i matkorgen, så placera helt enkelt din hand över datakod-scannern som är använd för matvarorna, och räkningen blir automatiskt avdragen från ditt checkkonto.
Mest troligt.... det kommer att inplanteras på utsidan av den högra eller vänstra handen för lättillgängligheten, så att det skall bli lätt att scanna.”


Ja, denna framtidsspekulation var inte så illa gjord. Det kommer att bli högra handen som blir den som kommer att användas i det kommande nya betalningssystemet. Det har bibelns profetia redan talat om för snart 2000 år sedan: ”ett märke på högra handen”. Profetian har också tillägget: ”eller på pannan” Upp.13:16.
Detta kommer att bli alternativet för de som inte har någon högerhand, eller rentav någon vänsterhand heller, det finns ju människor som genom olyckor förlorat händerna. Pannan blir då alternativet för placeringen.
Bibeln kommer att få fullständigt rätt i sin förutsägelse. Redan nu börjar man i sin planering närma sig den slutliga bild som Bibeln har gett oss.
Detta bör vara en väckarklocka för alla hur långt fram vi har kommit i avslutningen av denna tidsålder. Det är hög tid för ett andligt uppvaknande!


Bilden här ovan visar med ett röntgenfotografi hur litet ett inplanterat chip är där det befinner sig under huden.

Chipet är det lilla ljusa strecket som syns ca 5mm ovanför pilens spets.


Bilden här ovan visar med ett röntgenfotografi hur litet ett inplanterat chip är där det befinner sig under huden. Chipet är det lilla ljusa strecket som syns ca 5mm ovanför pilens spets.

Att ett chip kommer att placeras in på människorna, det blir mer och mer uppenbart att så kommer att ske. Var det placeras det finns det fortfarande olika uppfattningar om. Här är ett försök att förutsäga var det skall placeras:
”Nu när framtiden har kommit, var vill du föredra ditt chip, i din handled eller i pannan? Inom nästa årtionde har mänskligt implantage förvisso kommit att vara tillgängliga...
Och teknologiska bedömare tror att det är bara fråga om tid innan vi också kommer att bära implantage.”
Så skrev Metro ActiveNews för den 12-18 dec. 1996. Deras gissning var pannan eller handleden.
Bibeln har det tydliga svaret på frågan om placeringen: Det blir på högra handen eller pannan, så säger profetian i Uppenbarelseboken. Ja, som vi har sett av rubriker och text som vi har tagit med här, så är planeringen sedan en tid tillbaka i full gång.

I en bok med titeln ”Safeguarding Your Privacy in a Networked World” som utkom 1996, skriver man: ”När en grupp internationellt ryktbara experter möttes privat för att diskutera den privata följden av den snabba informationen, uttryckte de bekymmer över att ”de här spårsystemen (inplanterat biochip) kommer att anpassas för människor.”
Vidare skriver man: ” Hur länge till är det innan man tänkt ut att de skall inplanteras i våra kroppar för identitet och spåra oss och överföra den här informationen elektroniskt till en central databas?”

Övertygelsen om att framtiden kommer att medföra att människorna har ett chip i sin kropp, den verkar stor. En av dessa som förutsäger detta är CBS TV-korrespondent Sharly.
Han säger enligt en artikel i Popular Mechanies, Januari 2000, i en artikel med titeln: ”Famous Americans predict the future” ( Berömda amerikanare förutsäger framtiden):
”Vi kommer säker inte att bära runt på kontanter. Istället har varje person ett tunt datalik uppfinning i en ring eller har det smärtfritt inne i skinnet”

Ytterligare ett vittnesbörd om hur framtiden kommer att bli, finner vi i PC Week, Vision 2000, den 3 januari 2000. Då skrev man så här: ”Ett chip inplanterat under skinnet på din hand kommer att utgöra din legitimation för personliga och professionella transaktioner.”
Det är inte fråga om detta kommer att bli en verklighet eller inte. Det är bara fråga om när detta kommer att genomföras.


Vi tar med ytterligare en man som ser in i framtiden och som förutsäger hur den kommer att bli. Det är Carig Dees i Watching from Inside, den 1 februari 1998, som skriver så här:
”Jag kan se i den närmaste framtiden hur jag lägger min hand över en livsmedelsbutiks sensor som läser av mitt kreditköp och automatiskt debiterar mitt konto för mitt inköp. Med tanke på det betungande antalet av kort, identitetskort och körkort jag bär på nu. Jag kommer inte att ha några problem med placeringen av mitt personnummer, kredittillgänglighet, pass och körkort i ett microchip inplanterat i mig.”

När det gäller framtiden och när det som här ovan har beskrivits, så är gissningarna också i full gång. Vi skall också ta del av vad man säger angående tiden för när man tror detta kan genomföras.
Vi börjar med att citera The Straits Times, tyvärr har vi inte något datum för när man skrev detta: ”om 10 år kommer du att ha.... ett chip i ditt huvud.
Ta fram din plånbok och räkna antalet av kort som du bär på, för att inte nämna alla personliga lösenord som du memorerat för varje möjlig transaktion.... Även livsmedelshandlandet kan bli lättare. Bara gå in i en butik och plocka till dig vad som helst du vill köpa. Inga mer checker vid kassan. Allt det här kan vara en verklighet på fem års tid.”

I Electronic Telegraph i mars 1999 kunde man läsa följande:
”Bara för tre år sedan så framställde jag åsikten att chip inplanteras i människor kommer att bli en vardaglig företeelse precis som mobiltelefonerna.... Mest troligt är att om fem år så kan vi se människor med chipimplantat vara en verklighet.”

Den engelska professorn Sylvia Dennis säger i Newsbytes News Network den 27 augusti 1998 så här: ”Inom fem års tid kommer vi att kunna göra chip med alla sorters information i dem. De kan användas för penningöverföring, medicinsk dokumentation, pass, körkort och lojalitetskort. Och är de inplanterade är de omöjliga att stjäla. Möjligheterna är enorma.”

Man kan för det första konstatera att man tror att införandet av dessa chip på människor inte är långt borta, även om en del har tagit fel på några år av själva genomförandet av det här.
Man kan vidare konstatera att förtjusningen av de stora möjligheterna och förtjänsterna med chip är stora.
En och annan har också insett farorna med att den personliga integriteten blir allvarligt hotad.
Likaså kan en del se faran av den totala kontrollen över individen som detta kommer att medfölja.
Den som läst den bibliska profetian har sedan länge förstått att detta är mänsklighetens ödesfråga när det gäller bortvändheten från Gud. Att ta detta ”märke”, som Bibeln uttrycker det, är att gå in i den antikristliga fällan som djävulen står bakom.
En mänsklighet som vänt Gud och Bibeln ryggen kommer inte att ana, att detta har evighetsbetydelse. Läs Upp. 14:11. Den del av kristenheten som föraktat det profetiska ordet eller undanlåtit att undervisa om det är också i farozonen.

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com
Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!
TIDSMASKINTwingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018