måndag 18 juni 2018 kl. 18:58 v. 25 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

20 juni 23.00:Höjd andlig beredskap 3
21 juni 7.00,
15.00: Repris

27 juni 23.00:
Predikan och predikanten 1

28 juni 7.00,
15.00: Repris

4 juli 23.00:
Predikan och predikanten 2

5 juli 7.00, 15.00:
Repris

11 juli 23.00:
Predikan och predikanten 3

12 juli 7.00, 15.00:
Repris


6 juli 19.00:

Tältet Rickelstorp

7 juli 19.00:
Tältet Rickelstorp

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Palestina upah teroris - Holger Nilsson

Palestina upah teroris

Nalika Swedia NGAKONI Palestina minangka negara, iku kanggo ngenali teroris gaji rakyat. sepindah ekonomi Swedia kang kanggo Palestina iku mulane uga kanggo teroris.

Khalid Abu Toameh iku sawijining Israel-Arab, lair ing Tulkarem. Kang dianggo minangka wartawan. Panjenenganipun nyerat sing Hamas wis apa karo gerakan Islam sing ningkataké Islam antarane pedunung Arab ing Israel. Gerakan iki njogo klompok wong enom supaya padha ngganggu lan uncalan watu ing pengunjung Yahudi sing pengin diketik Gunung Candi. Kanggo iki "part-wektu", nom iki 1150-1440 dolar sasi.
Iki moonlighting aneh kanggo enom Arab. Nalika kebayar dadi marang Israel, iku ora gampang kanggo nggawe tentrem antarane wong-wong iki. Http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/hamas-pays-muslim-rioters-1150-a-month-to- uncalan rocks at-wong Yahudi /

Iku duwe bathi kanggo neror Israel lan kang teroris, sing durung apik. Apa uga ala iku wajib pajak Swedish sing melu Financing iki! Bebarengan karo negara EU liyane, diwenehi 2.9 milyar kanggo Palestina tahunan. Metu saka iki, kira-kira rong protelon menyang Otoritas Palestina kanggo mbayar upah kanggo iki. Saiki iku ora mung pejabat pemerintah sing nampa upah, iku uga kalebu teroris, miturut Telegraph, April 27: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/palestinianauthority/10790490/Palestinians-reward-terrorists -from-Inggris-aid.html

Miturut hukum Palestina ( "Hukum saka Tawanan The"), iku wong-wong sing wis didakwo saka Kadurjanan teroris kang wis nglawan ing "pendhudhukan", nyetel ing payroll saka Otoritas Palestina. Dadi teroris lan njaluk mbayar saka kita pesen Authority kang Oman! Paling apik banget.
Nanging, iku dipercaya sing media Swedia iku supaya startling iku malah pantes kabar sethitik. Punapa iku wis ing Israel sing wis ngudani wage kanggo teroris mbokmenawa ora warta judhul sufficed bengok saka payon carane nggegirisi Israel iku!
Ing Kadurjanan teror coarser laku sing luwih dhuwur gaji sampeyan! Muni kaya pegawe pasar normal - proyek luwih apa - ing luwih gaji sampeyan
Teroris sing digawe Kadurjanan serius lan kanthi mangkono nampa setrapan dawa bisa njaluk nganti 24.700 saben sasi. Tambahan mbayar bonus kanggo garwa lan anak-anake. terroristlön iki dibandhingake karo sing saka gaji saben Palestina iku watara 3700 SEK.
Banjur nalika metu saka pakunjaran bisa njaluk Grant minangka akeh minangka 600 000. ? Apa kanggo layanan dawa lan setya
sistem payroll iki tenan nyoba nawarake kanggo Palestina ngendi pengangguran dhuwur - nggodho kanggo ngupaya metu industri teroris!


Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018