tisdag 16 oktober 2018 kl. 10:05 v. 42

15 okt. 20.30:

Höjd beredskap 3

16 okt. 4.30, 12.30: Repris


14 Okt. 16.00:
Markestads missionshus

10 Nov. 16.00 och 18.00:
Equmeniakyrkan Nybro


Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Aktuell bok


Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!


Pethi Prejanjian malih? - Holger Nilsson

Pethi Prejanjian malih?

Prajanjian Alkitab wis ilang kanggo liwat 2500 taun. Nanging rauh kita bisa karo sing mripate dhewe bisa ndeleng iku. Iku bakal boten kurang saka sensation donya ing cilik.

Kita sing manggen ing kaping sunnat sing ketok kanggo akeh. Iku mulane ora ngageti sing ing kaping uga melu akeh bagean acara sensasional, kang disambung kanggo Kitab Suci. Iki bakal dadi bagéan saka kasunyatan mangsa pokok.
We wis ditulis sadurunge bab carane kanggo jangka kanggo candhi Yahudi anyar ing Yérusalèm. Iki, iku wis digawe macem-macem saka sawijining objèk, intended kanggo Padaleman Suci. Iki bisa weruh yen sampeyan ngunjungi Temple Institut ing Yerusalem.

Salah siji item sing ilang ana, punika suci kabeh obyek. Nanging Mungkin sing barang saiki diprodhuksi, bakal temen dening finest -. Yaiku pethi prajanjian
Apa diarani ing Pethi Prejanjian iki coffin lan ing basa Ibrani asli, tembung "Aron". Tembung iki uga digunakake kanggo coffin, kayata nalika ngandika saka Yusuf coffin 1 Ex. 50:26.
Pethi Prejanjian wis digawe saka kayu akasia, loro njero lan externally dilapisi emas murni. Tutup ing ndhuwur pethi prasetyan diarani sih-rahmat jog, lan kabeh emas.

Ing pangruwatan rong sandhuwuré kerub-kerub emas. Padha duwe wings liwat isine sih-jog. Four dering emas padha diselehake ing patang sudhut ing Pethi Prejanjian. Iki kesatuan Utas sing digunakake nalika prau bakal dipindhah. Sheets padha diselehake ing antarane bab liyane, ing tablet watu karo utos. Pethi Prejanjian iki sing paling wigati lan dianggep suci kabeh obyek ing Padaleman Suci.
Ing mangsa pengepungan Babil Yerusalem ing AD taun 588-586 b., candhi dirusak lan wiwit banjur Pethi Prejanjian wis ilang. Sejarawan percaya yen wong-wong Yahudi hid prau. Sak iki wektu dawa saka luwih saka 2 500 taun, wis Mulane wis ilang.

Mulane, informasi ing proses bisa saka Ark ing 1981 banget menarik. A ditemokaké ing Ark ora bakal mung sensational. Iku uga bakal micu ketegangan lan konflik karo Muslim Arab, sing wis kontrol liwat Gunung Candi, karo kuil sawijining.
Carane sensitif area, kang ing situs tilas candhi Yahudi sing, kita wus pirang-pirang ungkapan saka taun anyar. Apa soko luwih wigati kanggo kelakon kene, bisa mimpin kanggo perang utama. Iki ngerti Israel, lan mulane kudu wary saka tindakan sing ana gandhengane ke panggenan iki.
Apa kedaden ing 1981 ana sing telung rabbis tindak menyang trowongan lemah, kang mimpin menyang kamar lemah kang dumunung ing Gunung Candi. Waca diagram ing ngisor iki, endi kamar lemah wis padhang.

Rabbis tindak menyang trowongan sing mbukak metu dhateng a titik ing tembok sing diubengi Gunung Candi. Saiki, rabbis diijini piyambak bakal diwawancarai babagan carane padha tindak menyang trowongan iki lan teka menyang kamar lemah, ing ngendi padha pratelan sing prajanjian ana.
Pictured iku salah siji saka rabbis diwawancarai. Piyambakipun disebut Yedhude Kangoo lan ngatur rabi.

Liyane rabbis, sing ana saiki ing wusana khusus iki, ana Rabbi Shlomo Goren. Ing rabbis marang kita yen padha teka ing kamar wonten ing gunung, padha dissuaded dening pengawal Israel sing njaga Gunung Candi. Kasunyatan bilih kita manggon ing kaping macem lan sunnat, iku narik banget. Keliwat ala sing dadi akeh sing dikuwasani dening supaya akeh liyane iku, sing padha ora duwe konsep ing kabeh iki.


Holger Nilsson

2014-04-01 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Flammor på Youtube - följ!
Predikantpool
Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!

NU - kraftigt nedsänkt pris!

Senaste artiklarna
130 000 raketer mot Israel!
Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig?...
Närradiosändning i Vetlanda
Premiärsändning på YouTube från Holgers närradioprogram i Vetlanda. Tryck på spe...
Flammor som pdf
Nu går det även att prenumerera på Flammor som pdf. Vi vänder oss särski...
Anfall mot Sverige
Vi har återigen fått en påminnelse om att vi inte skall vara för säkra angåe...
Moraliskt förfall utan motstycke
I samband med boksläppet av den nya boken, Han och hon, talade Holger Nilss...
Nytt nummer!
Det nya numret av Flammor har nu kommit ut.I nr 3 kan Du läsa om: Sven...
Boknyhet!
Nu kan Du beställa den nya boken: Han och hon  Livsviktig relation....
Populära artiklar
Kampen om Jerusalem och tempelplatsen - Holger Nilsson
function TellFriend(ref) { var str="toolbar=no,status=no,menubar=no,l...
Kontakta oss
Om du har frågor om Flammor, är det bara att kontakta oss!Det gå...
ISRAEL
130 000 raketer mot Israel!
Israel 70 år 2018
Israel 70 år
Israel 70 år
Israel 70 år
Debatt på sandaren.se
Insändare i Sändaren
Insändare i Hallmedia
Ryssland hotar Israel
Gud räddade Israel 1973
Dramatik i Israel
Palestinskt dubbelspel
Judarna flyr nu till Israel
Betald terrorism i Palestina - Holger Nilsson
Ett Guds under i Gaza-kriget - Holger Nilsson
Betald terrorism i Palestina - Holger Nilsson
Uppfostrade till att hata - Holger Nilsson
Guldgossarna Abbas och Arafat - Holger Nilsson
Palestinierna avlönar terrorister - Holger Nilsson
En ständig kamp mot Israel - Holger Nilsson
Striden om Tempelberget - Holger Nilsson
Hamas bär det totala ansvaret - Holger Nilsson
Hamas stadgar - Holger Nilsson
Hamas dödar sina egna barn - Holger Nilsson
Hamas lär barn att döda judar - Holger Nilsson
Hamas och Gaza - Holger Nilsson
Hamas väljer krigets väg - Holger Nilsson
Förbundsarken återupptäckt? - Holger Nilsson
Ett nytt tempel i Jerusalem - Holger Nilsson
Guds kärlek till judarna - Holger Nilsson
Fynd i Israel bäddar för konflikt - Holger Nilsson
Nu formas Gogs krigståg - Holger Nilsson
Ledaren för Gogs krigståg? - Holger Nilsson
Ödesdigert beslut - Holger Nilsson
Antisemitismen ökar kraftigt - Holger Nilsson
Spänningen stiger i Mellanöstern - Holger Nilsson
I Egypten ber man om judarnas död - Holger Nilsson
Fel väg valdes i FN - Holger Nilsson
Irans hot mot Israel - Holger Nilsson
Hatet mot judarna - Holger Nilsson
Vem ligger bakom hatet mot Israel? - Holger Nilsson
Genom vilka redskap uttrycks hatet mot Israel? - Holger Nilsson
Ödesmättad kamp om Jerusalem - Holger Nilsson
Vem har rätten till Jerusalem? - Holger Nilsson
Begäran om Palestinsk stat - Holger Nilsson
Palestinsk stat - ett ogrundat krav! - Holger Nilsson
Arabisk revolution - får Israel betala priset? - Holger Nilsson
Palestinier och Hamas avslöjar sig - Holger Nilsson
Israel lever på en vulkan - Holger Nilsson
Israel - ett profetiskt tecken - Holger Nilsson


Tidsmaskin


Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018