söndag 23 september 2018 kl. 00:33 v. 38

25 sept 17.00:

Dags att ta Gud på allvar 

26 sept 1.00, 9.00: Repris 

1 okt 20.30:
Höjd beredskap 1

2 okt. 4.30, 12.30: Repris

8 okt. 20.30:
Höjd beredskap 2

9 okt. 4.30, 12.30: Repris

15 okt. 20.30:
Höjd beredskap 3

16 okt. 4.30, 12.30: Repris


7 0kt. 18.00:
Vetlanda Friförsamling
Boksläpp för den nya boken


Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Aktuell bok


Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!


Tembung Gusti bab Israel lan Yerusalem - Holger Nilsson

Tembung Gusti bab Israel lan Yerusalem - Holger Nilsson


Published in June 2002

Jerusalem wis dibagi djalmo manungso dadi rong pantha. Ing Yerusalem nyalib Yésus kanggo dosa manungsa. Sawetara nampa kasunyatan iki, wong nolak kawilujengan iki wis tuntas ing Calvary. Jerusalem ing dina terakhir maneh dadi Jeksa Agung bisa ngetokake wigati. Kutha bakal muter peran kritis salebeting dinten pungkasan, miturut tembung-tembung. Nabi Zakharia nindakake nerusake: "wangsit A, pangandikane Pangeran Yehuwah bab Israel." Zech. 12: 1
Ana akeh panemu babagan Israel, misale jek kaya everyone wis mratelakake panemume, ing negara cilik. Nanging ing Zakharia 12, kita Tembang tembung Gusti Allah bab Israel. Iku Gambar bener diwenehi kene. Ing ayat loro sabanjuré kasebut Yerusalem kaping telu. Kita nulis metu iki, kang ngandika saka ing Yerusalem, carane bakal:


"Yerusalem tuwung saka gemeter kabeh wong sak."
"Yerusalem ing pengepungan"
"Yerusalem watu abot kanggo kabeh wong"


Siji bisa ngomong sing pisanan bilih Yérusalèm bakal dadi tuwung saka gemeter kabeh bangsa ing sakubenge, dina iki bisa katon minangka kasunyatan.
We have sawetara ungkapan sing nuduhake iki, kita sing nggawa sawetara kene. Yasser Arafat dawoh iki:
"Kaping Yerikho, banjur Tulkarem, banjur Nablus, Betlehem lan banjur pungkasanipun kita bakal nyawiji minangka victors ing Yerusalem Kanthi getih lan geni kita bakal ngluwari kuta Yérusalèm karo getih lan geni ....."
A woman Palestina diwawancarai dening televisi Swedish ngandika iki: "Saiki kita menyang Yérusalèm, yuta martir." Arab Palestina iku padha mabuk ing Yerusalem - mung minangka wangsit ngandika: ". Tuwung saka reeling"
P. Fjellstedt nyerat ing Kitab Suci karo penjelasan iki expression: "jeruk utawa tuwung dolanan tegese prau gedhe kebak ngombe intoxicating, kanggo kang wong bakal teka cepet-cepet karo vehemence, kanggo ngalang-alangi thirst, nanging dadi mangkono ngamuk lan geter, banjur pati nderek."
Yerusalem bakal kanggo ngadeg ing tengah manungsa waé ing pungkasan wektu, kabeh miturut rencana Allah. Kutha ora dadi ibukutha Muslim. Iku serius kanggo nolak Allah rencana kanggo Yérusalèm.
We quote maneh Fjellstedt, kaya kang nyerat ing pangandikan kang Sak.12: 3: "mangkono Yerusalem dadi bangsa kuwat banget watu urunan pelanggaran abot banget, supaya padha banjur numpes piyambak. Padha arep karusakan Yerusalem, nanging nemokake ing tinimbang karusakan dhewe. Supaya pindhah karo kabeh mungsuh Gréja.
"Kita nindakake uga kanggo njupuk sikap leres kanggo apa Gusti Allah ngersakaken kanggo Yérusalèm, miturut marang tembung. Iki cetha saka Ps. 122: 6: "Wishing katentreman Yerusalem Muga iku pindhah mau uga sing tresna sampeyan."

Apa ing dina kita ndeleng unfolding watara Yerusalem tandha kuwat saka kaping nèk Gusti Yésus bakal teka maneh.
Ing bab padha, Zech. 12, kang kita wis dipetik saka, kita uga bisa ndeleng acara iki diterangake ing v 10:. . "omahé Dawud lan manggon ing Yérusalèm bakal pour metu sih-rahmat lan panyuwunmu Roh, supaya padha katon nganti kula minangka padha pierced Padha bakal nangisi wong minangka salah siji mourns ontang-anting, lan bakal padha nangis kelara-lara kanggo wong minangka salah siji grieves kanggo putra. "


Nalika Gusti Yesus rawuh, banjur bakal Yahudi nampa Gusti minangka Kristus. Panjenenganipun "wis dijojoh", supaya cetha diterangake panyaliban ing ayat iki. Acara anyar portend apa gerah wektu. Akeh wong Yahudi mbayangno apa tegese iki. Sawijining wong Yahudi Ortodoks ngandika ing fitur warta ing televisi Swedia, apropos acara: "Iku tegese Kristus bakal rauh"
kita uga ngerti apa acara ing Israel lan ing sakubenging Yerusalem tegese, utawa kita waca mau mung minangka acara politik? Pangandikane Pangeran Yehuwah ing: Zakharia, lan statements sunnat ing Kitab Suci, wis ditemokaké ing kabèh kasus sing arep kanggo ngrungokake wong.

Klik kene kanggo print Print!


© www.flammor.com




Holger Nilsson

| Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool
Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!

NU - kraftigt nedsänkt pris!

Senaste artiklarna
Ett försvagat predikande
En försvagad förkunnelse är säkert en av orsakerna till den nuvarande tillstånd...
Ett stelnat gudstjänstliv
Vi har under senare år sett ett allt mer stelnat gudstjänstliv. Detta är...
Ett förlorat böneliv
Sverige behöver ett förnyat böneliv. Vi har haft besök under ett ant...
Nyhet om Flammor!
Nu kan Du läsa Flammor i din telefon eller I-pad! Detta innebär ytterlig...
Den röda kvigan
Har den röda kvigan hittas? Det är en fråga som nu spänt väntar på att f...
Margit Sandemos böcker
Vi återger en kvinnas vittnesbörd som läste alla Margit Sandemos böcker....
Ryssland övar för krig
Vår rubrik "Ryssland övar för krig" är hämtad från en TT-artikel. Underru...
Populära artiklar
Kampen om Jerusalem och tempelplatsen - Holger Nilsson
function TellFriend(ref) { var str="toolbar=no,status=no,menubar=no,l...
ISRAEL
Israel 70 år 2018
Israel 70 år
Israel 70 år
Israel 70 år
Debatt på sandaren.se
Insändare i Sändaren
Insändare i Hallmedia
Ryssland hotar Israel
Gud räddade Israel 1973
Dramatik i Israel
Palestinskt dubbelspel
Judarna flyr nu till Israel
Betald terrorism i Palestina - Holger Nilsson
Ett Guds under i Gaza-kriget - Holger Nilsson
Betald terrorism i Palestina - Holger Nilsson
Uppfostrade till att hata - Holger Nilsson
Guldgossarna Abbas och Arafat - Holger Nilsson
Palestinierna avlönar terrorister - Holger Nilsson
En ständig kamp mot Israel - Holger Nilsson
Striden om Tempelberget - Holger Nilsson
Hamas bär det totala ansvaret - Holger Nilsson
Hamas stadgar - Holger Nilsson
Hamas dödar sina egna barn - Holger Nilsson
Hamas lär barn att döda judar - Holger Nilsson
Hamas och Gaza - Holger Nilsson
Hamas väljer krigets väg - Holger Nilsson
Förbundsarken återupptäckt? - Holger Nilsson
Ett nytt tempel i Jerusalem - Holger Nilsson
Guds kärlek till judarna - Holger Nilsson
Fynd i Israel bäddar för konflikt - Holger Nilsson
Nu formas Gogs krigståg - Holger Nilsson
Ledaren för Gogs krigståg? - Holger Nilsson
Ödesdigert beslut - Holger Nilsson
Antisemitismen ökar kraftigt - Holger Nilsson
Spänningen stiger i Mellanöstern - Holger Nilsson
I Egypten ber man om judarnas död - Holger Nilsson
Fel väg valdes i FN - Holger Nilsson
Irans hot mot Israel - Holger Nilsson
Hatet mot judarna - Holger Nilsson
Vem ligger bakom hatet mot Israel? - Holger Nilsson
Genom vilka redskap uttrycks hatet mot Israel? - Holger Nilsson
Ödesmättad kamp om Jerusalem - Holger Nilsson
Vem har rätten till Jerusalem? - Holger Nilsson
Begäran om Palestinsk stat - Holger Nilsson
Palestinsk stat - ett ogrundat krav! - Holger Nilsson
Arabisk revolution - får Israel betala priset? - Holger Nilsson
Palestinier och Hamas avslöjar sig - Holger Nilsson
Israel lever på en vulkan - Holger Nilsson
Israel - ett profetiskt tecken - Holger Nilsson
År 2011 - avgörande år för Israel? - Holger Nilsson


Tidsmaskin


Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018