torsdag 19 oktober 2017 kl. 16:21 v. 42 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

17 okt 17.30: 

Moral eller omoral 2

18 okt 01.30, 9.30
Repris

31 okt 17.30:
Moral eller omoral 3

1 nov 1.30, 9.30
Repris

7 nov 17.30:
Moral eller omoral 4

8 nov 1.30,9.30
Repris

14 nov 17.30:
Moral eller omoral 5

15 nov 1.30, 9.30
Repris

21 nov 17.30:
Moral eller omoral 6

22 nov 1.30, 9.30:
Repris

26 nov 22.30
Dags att ta Gud på allvar

27 nov 6.30, 14.30
Repris

28 nov 17.30:
Höjd beredskap 1

29 nov 1.30, 9.30:
Repris 


28 okt 18.00

Missionskyrkan, Vallby

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Kéwan iki hailed - Holger Nilsson

Kéwan iki hailed

EU ngerayakno ulang 50th sawijining. 25 Maret 1957 napakasmani Prajanjian Roma, ing basis kanggo Uni Eropa sing kita kudu dina. Ngelingi sing bisa dadi apik sing kita ngilingake saka perspektif sunnat.

Kitab Suci prediksi sing gedhe daya kudu kelakon ing dina terakhir. Sampeyan uga bisa maca metu saka ing Kitab sing arep ngendi Kakaisaran Romawi kuna ana. Siji ora kudu banget menowo Kitab Suci wangsit kanggo bisa ndeleng sambungan. Ya, bener iku dadi langit sing malah ing kahanan sekuler wis wikan iki, ya malah ing daya utama ing Eropah ana pangerten iki. Sampeyan wrote ing koran dhewe The European Komunitas Magazine, No. 10-75 minangka iki, bab Treaty of Rome, ngrayakake taun iki: . 'Ing EC Treaty of Rome ndhukung interpretasi Daniel lan Wahyu about'ändetidens Rike' iku Kekaisaran Romawi " Clearer saka iku ora bisa ngandika! (On situs Flammors ana 50 item sing pengin sinau liyane.)
Gedhung Parlemen EU wis diparengake kabèh 80 yuta (!) Kanggo perayaan mengeti 50th. Ana sing ketidakadilan ing dhewe. Iku dhuwit wajib 'sing saiki dadi daya elit cocok kanggo awake dhewe dadi ing perayaan, nalika wong-wong sing mbayar sing partisipasi njaba. jeneng ala. Begja iku surname ing.

Iku salah siji sing kudu ngandika. Kapindho bebaya sunnat supaya wungu, saiki nalika njagong ing bale pesta taun duwe partai. A cathetan saka ati-ati wis biyen wis ing pihak sing Gusti Allah nolak. Saiki iki wektu kanggo kelingan apa kedaden ing bale pesta nalika King Belshazzar, daya gedhe mangsa, dianakaké riyaya (Daniel 5). A bebaya kodrat driji banjur nyerat ing tembok saka bale pesta: "Mene Mene Tekel UPHARSIN". Nabi Daniel Juru nulis kang isine kayata tegese: ". Gusti Allah wis diétung ing dina panjenengan lan mungkasi saka iku"

Supaya iku karo superpower kekaisaran iki kang saiki kita kudu wis medhar wangsit. Gusti Allah wis Nyetel watesan kanggo karajan iki, lan ing menehi keputusan, wis nyatakake kang wis "mungkasi iku." Siji mburi karo medeni.

Saiki iki wektu sing voices nabi sing wungu ing wektu kita lan marang apa nabi gaib tembung wis ngomong bab wektu superpower kita. Iku ora bab ngadeg karo kupluk ing tangan, hormat lan kesengsem dening enormity apa saiki wong adhedhasar ing Eropah. Iku bab gadhah sesanti sunnat lan ndeleng carane Gusti Allah katon ing iku, nanging uga ana sing wani nindakake metu. Sing apa kita wektu perlu!


Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017