torsdag 19 oktober 2017 kl. 16:29 v. 42 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

17 okt 17.30: 

Moral eller omoral 2

18 okt 01.30, 9.30
Repris

31 okt 17.30:
Moral eller omoral 3

1 nov 1.30, 9.30
Repris

7 nov 17.30:
Moral eller omoral 4

8 nov 1.30,9.30
Repris

14 nov 17.30:
Moral eller omoral 5

15 nov 1.30, 9.30
Repris

21 nov 17.30:
Moral eller omoral 6

22 nov 1.30, 9.30:
Repris

26 nov 22.30
Dags att ta Gud på allvar

27 nov 6.30, 14.30
Repris

28 nov 17.30:
Höjd beredskap 1

29 nov 1.30, 9.30:
Repris 


28 okt 18.00

Missionskyrkan, Vallby

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


EU terus kanggo - Holger Nilsson

EU terus menyang Amerika Serikat Eropah - Holger Nilsson


Published in Maret 2006

Parlemen Eropah ing Strasbourg

Sinyal saka ngendi EU ing dalan, terus teka. sinyal iki menehi kita kabar, sing apa kita ningali saiki ing Eropah, bakal terus mekar kanggo superpower, minangka Kitab Suci nggambaraké lan warns.

Paling taun iki rampung, lan anyar wiwit karo sinyal kuwi bakal kasebut ing kéné ndhuwur. SVT kang News Siaran Desember 30 minangka dianakaké Interview karo Perdana Menteri Belgia. Ing buku anyar, kang nunjuk daya liyane menyang EU.
"A Amerika Serikat Eropah?" Nyuwun reporter. "Ya, Amerika Serikat saka Eropah" affirms Perdana Menteri nalika eseman nyebar tengen lambé. Banjur kita mangerteni sing langkah penting menyang iki proposal sing kabeh warga EU kudu mbayar pajeg khusus langsung kanggo Brussels. Iki kudu dadi link antara warga lan Uni Eropah, nyatakake ing.
Salajengipun, ana laporan menawa proposal iki wis nampa dhukungan saka sawetara pamimpin liyane kayata Jerman Kanselir Angela Merkert lan Austria Kanselir Wolfgang Schüssel.
Apa kita waca kene iku daya utama ing Eropah ngarahake ahead lan sing warga kudu disambungake munggah malah liyane kanggo superpower. Iku ora bode uga ngelingi sing iki apa kita ngerti kanggo njupuk Panggonan miturut tembung-tembung.
Sing iki ora mung sing proposal sepi nanging temenan akeh, kita padha mengko dikonfirmasi.
Presidhèn mentas dados saka EU, Austria kang Wolfgang Schüssel digawe wicara kang bukaan ing DPRD 18 Januari. Banjur malah digawa munggah ing idea saka tax EU khusus. wicara iki banjur ana keplok antusias saking parlemen. Sapa, Nanging, mangertos ing bebaya sunnat kanggo pembangunan iki, ora melok semangat iki.
Terus ing pangembangan Eropah. Kita tindakake vigilance sunnat.

Marang kanca

print Print!


© www.flammor.com




Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017