tisdag 21 augusti 2018 kl. 07:51 v. 34 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

26 aug 21.30:

Hur får vi väckelse? 
Del 4

27 aug 5.30, 
21.30: Repris

4 sept 21.30:
Varning: Andlig ljumhet

5 sept 5.30, 
13.30: Repris

11 sept 21.30:
Varning: Sovande kristna

12 sept 5.30,
13.30:Repris

18 sept 21.30:
Varning: Världsliga kristna

19 sept 5.30, 
13.30: Repris

25 sept 17.00:
Dags att ta Gud på allvar 

26 sept 1.00, 9.00:
Repris Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Nu överlämnas makten till EU-vilddjuret - Holger Nilsson   

Nu överlämnas makten till EU-vilddjuret - Holger Nilsson


Publicerad januari 2003

Det pågår nu en unik maktöverflyttning i Europa till de maktens boningar, varifrån EU styrs. Vad som är unikt med den stormakt som nu uppstår i Europa, och som är profetiskt förutsagd, är att denna stormakt upprättas på det sätt som nu sker. Stormakter brukar nästan uteslutande uppstå genom krig, erövringar och ockupation. Med den yttersta tidens stormakt är det annorlunda. Den uppstår genom att de olika länderna frånlämnar sin makt frivilligt.
Det är inte bara unikt med denna maktöverflyttning, det är också förvånansvärt att länderna så lättvindligt frånhävdar sig makten. Om bara folk i de olika länderna visste vad detta kommer att leda till!


Denna maktöverflyttning sker successivt. Detta är vad som skett i Europa under de senaste åren. Många har nog inte reflekterat över det, men hela tiden så sker ett successivt maktöverlämnande till EU. Det är steg för steg metoden som används. Det är detta som är så förrädiskt, på det sättet blir inte folk medvetna om de stora förändringar som sker, där mer och mer makt överlämnas till EU.


Sedan Sverige gick med i EU har det hänt mycket. Vi skrev redan 1998 om detta i Flammor nr 4. Där citerade vi också en artikel från Nyhetsbyrån FLT, som publicerades i flera tidningar. I artikeln belystes att bara 15 procent av svenskarna visste om att EU:s grundlag var på väg att förändras i och med Amsterdamsfördraget. Vi citerar vidare från denna artikel:
”EU-parlamentet får mer makt och den nationella vetorätten minskar i betydelse. Kort sagt: den europeiska unionen tar ett steg närmare den superstat som EU-motståndarna fasar för.”
Detta var ett steg där det flyttades ytterligare makt från ländernas parlament till EU:s institutioner. Vi noterade att redan då så fanns det 80 000 sidor lagtext i Bryssel som vi hade att ta hänsyn till. Hur mycket har inte hänt sedan dess?
Bara under det år som ligger bakom har flera mycket betydelsefulla steg tagits i Europa och Sverige, där makt överlämnats till EU.
Låt oss stanna upp inför vad som har hänt i Sverige. Det som har hänt detta år kan bli mycket ödesdigert i framtiden för vårt land. Vi har nämligen gjort ett ingrepp i vår grundlag vilket öppnar upp för att i framtiden kunna överlåta mer makt till EU.


Tidigare har vi öppnat upp för att överlåta makt i den första av de så kallade tre pelarna, som EU vilar på. Nu har beslut tagits så att även makt i den andra och tredje pelaren skall kunna överlåtas till EU.
Att ändra vår grundlag är så stort ingrepp så att det måste avgöras i riksdagen vid två tillfällen, med ett val emellan.
En expert uttalade sig i början av året angående denna fråga om att överlämna mer makt till EU: ”Detta innebär en grundlagsändring, så den skall underställas svenska folket vid valet i höst”
Detta har inte skett. Sanningen är den att svenska folket inte var medvetna om detta vid valet i september. Det var först under de sista veckorna före den andra omröstningen den 20 november som debatten kom upp och folk började i en ringa omfattning få vetskap om vad som höll på att ske. Flitigast debatterades detta i radions program Klarspråk. I ett av inläggen visade en man från Gävle på hur fullständig okunnigheten var på detta område. Han hade i samband med valet gått runt till valstugorna i Gävle och interjuvat ca 50 valarbetare om denna grundlagsändring som öppnar för maktöverlåtande till EU. Inte en enda av dessa hade kännedom om detta! När inte ens de som arbetade med valet visste om detta, så inser vi att då måste ju detta nästan varit helt okänt för den vanlige svensken.


Detta skulle naturligtvis folket haft kännedom om. Sveriges folk har blivit förda bakom ljuset, och när detta började gå upp för folk efter valet, så ledde det till kraftiga protester, inte minst i Klarspråksprogrammet.
Svenska folket vaknade för sent.
Den första omröstningen skedde i juni, då satt svenska folket vid TV:n och såg på fotbolls-VM.
Vi slog larm om denna omröstning i nr 2. Vi skrev då:
”När makten som överlämnats, kommer att utövas - då kommer uppvaknandet!
Det förrädiska är att vi inte under den närmaste tiden kommer att märka någon skillnad. Det som har beslutats gäller framtiden.
Inför regeringsförhandlingarna 2004, vill regeringen genom det beslut som fattats i år, ha möjlighet att ha fria händer gentemot EU. Undanfallenheten för EU har gått så långt att Sverige skall kunna säga ja till beslut innan de är färdigförhandlade!
En som ville försöka väcka Sverige, inför vad som nu är för sent att ändra på, var universitetslektorn em i statsvetenskap, Agne Gustafsson.
Han skrev en debattartikel i Svenska Dagbladet den 12 nov. Så här såg rubriken ut:Han skrev bl. a. så här: ”Antas grundlagsändringarna den 20 november blir det fritt fram för EU-rätten att ta över svensk lag och grundlag över hela fältet.
Undantaget i lagtexten (RF 10:5) om att överlåtelse inte får ske beträffande principerna för statsskicket är ett konstitutionellt fikonlöv som inte har något substantiellt värde. Detta uttalande är för övrigt ingen rättslig nyhet, då det redan framgår av KU:s betänkande om grundlagsändringen.
Alla bedyranden i proposition och utskottsutlåtande om att de aktuella grundlagsändringarna bara innebär möjlighet till överlåtelse och inte är några konkreta förslag i sak, faller platt till marken. Inför man en möjlighet måste man väl räkna med att den också ska kunna tillämpas!” Slut citat.
Den som vill läsa artikeln i sin helhet kan gå in på Internetadressen:
www.svd.se/dynamiskt/brannpunkt/did_3159282.asp

Det som ger tyngd åt artikeln, förutom att Agne Gustafsson är statsvetare, är att han inte tillhör Nej-sidan mot EU, utan han tillhör Ja-sidan.
Vi har tagit med detta för att visa på vad som händer på det politiska området. Detta bekräftar precis den utveckling som det profetiska ordet har pekat ut på detta område. Bibeln har förutsagt denna maktöverlämning. I vår nästa artikel visar vi på vad den slutliga maktöverlämningen kommer att ha för slutmål.
Skeendet i Europa smälter på ett naturligt sätt in i den utveckling som nu pågår i Europa, men det är mer än ett naturligt skeende - det är profetiskt.
Många förstår inte detta, men det profetiska ljuset upplyser klart, - för den som vill läsa och tro det!

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com
Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!
TIDSMASKINTwingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018