onsdag 17 oktober 2018 kl. 13:43 v. 42

15 okt. 20.30:

Höjd beredskap 3

16 okt. 4.30, 12.30: Repris


14 Okt. 16.00:
Markestads missionshus

10 Nov. 16.00 och 18.00:
Equmeniakyrkan Nybro


Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Aktuell bok


Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!


EU:s vilddjursstat visar sig alltmer - Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

EU:s vilddjursnatur visar sig alltmer - Holger Nilsson


Publicerad juni 2002

"Och jag såg ett vilddjur stiga upp ur havet." Upp. 13:1. Utvecklingen i Europa mot den vilddjursstat som det profetiska ordet tecknar, blir alltmer tydlig. Vilddjuret kommer att tysta och krossa allt motstånd i sin maktfullkomlighet. Uttrycken för att lägga motståndarna under sina fötter kommer allt tätare. Många gånger sker det genom små steg som gör att gemene man inte ser faran och vad slutet av detta blir. Den som har förmåga att lyssna till de olika signaler som går ut ser dock vart vi är på väg. Den 12 juli 01, kunde man i radions nyhetsprogram få bekräftelse på något av det ovannämnda. Där framkom att man diskuterar att upprätta register över anhållna demonstranter. Som bekant ökar demonstranterna och protesterna mot EU. Nu vill man alltså försöka att få kontroll över sådana yttringar.

Samma dag kunde man höra att den belgiske utrikesministern förde fram åsikten att länder i EU inte skulle få genomföra folkomröstningar om man inte var säker på utgången! Man undrar först om man hört rätt. Det verkar bara vara så att dessa folkomröstningar skall ge sken av att man har något att säga till om och att man kan välja väg. Den belgiska utrikesministerns uttalande debatterades i P 1:s program Studio Ett. En av de medverkande i programmet stämplade hans inställning som ett antidemokratiskt tänkande och att det var allvarligt för hela EU-konstruktionen. Han trodde vidare att den uppfattningen som utrikesministern i Belgien hade, var en spridd uppfattning bland EU-topparna. Debattören påpekade även att när Sverige gick till folkomröstning om EU var det stående argumentet: "Det är ingen oro för Sveriges del, vi har ju vår vetorätt." Men nu är det så att det inte finns någon vetorätt för småstater. Vi har sett allvarliga tendenser på frihetens begränsningar sedan Sverige beslutade att gå med i EU. Där det fortfarande finns någon frihet, där skall också denna tyglas och omintetgöras. Vi har sett detta i exemplet med Irland. Irland var nämligen det enda land inom EU som genom en folkomröstning skulle säga sin mening om Nice-fördraget. När nu irländarna hade oförskämdheten att säga nej till Nice-fördraget, då fördes åsikten fram, som vi här har omtalat, att länderna i EU inte skulle få ha folkomröstningar om man inte var säker på utgången! Det kommer inte att ha någon betydelse vad folket har för uppfattning.

EU:s utrikesministrar har samfällt förklarat att Nice-fördraget skall drivas igenom utan förändringar. Detta innebär att folket i medlemsländerna får sedan tycka vad de vill, t ex irländarnas nej saknar betydelse. Nice-fördraget är som ett steg emot Europas förenta stater. Det är också början på att bygga upp en militär stormakt. Nu börjar vilddjursnaturen visa sig allt tydligare. När detta blir uppenbarat, då börjar en del att dra öronen åt sig. Man börjar nu inse vart EU är på väg.

En av dessa är den åldriga politikern Ingrid Segerstedt Wiberg. Hon klargjorde i somras att hennes största misstag var att hon trott på EU. Hon förklarar nu att EU är inget fredsprojekt sedan EU börjat militariseras.Vi kommer ihåg argumenten när det gällde folkomröstningen om EU. Då var ett av de starkaste argumenten för EU, just att det var ett fredsprojekt.

En annan som också gett uttryck för liknande tongångar som Segerstedt Wiberg, är Siewert Öholm. I en krönika i Nya Dagen skriver han om detta under rubriken: "Allt oftare ångrar jag mitt ja till EU.": I krönikan skriver Öholm bl a: "Jag trodde jag röstade ja till ett gigantiskt fredsprojekt. Jag har i stället medverkat till att en ny

europeisk armé växer fram." Fredsprojekt - det var så EU presenterades och fördes fram för folket.

Nu börjar den verkliga bilden visa sig på område efter område - vilddjursnaturen. Fredsprojektet kommer att visa sig lika falskt som den ledare som kommer att ställas fram för folket - Antikrist, vilddjuret personifierat. Europas folk har blivit bedraget, några börjar nu inse det. Europas folk har gått i fällan. Nu behöver Europa profetröster som kan leda folket i denna situation. Vi varnade kraftigt för denna utveckling i Europa redan före folkomröstningen, både i tidningar och radio. Förkunnare världen över har också belyst och insett vart Europa är på väg.

I Sverige är det dock tämligen tyst på detta område. Kanske vill man inte beröra frågan för att någon skulle kunna uppfatta det som en synpunkt på det politiska skeendet. Vi skulle heller inte skrivit en rad om detta, om inte Bibeln varnat för den stormakt som skulle uppstå i tidsålderns avslutning, och som vi nu ser inför våra ögon. Vi skriver inte om detta utifrån någon politisk ståndpunkt, det vill vi försäkra. Det är utifrån det profetiska ordet som vi skriver om detta. Det är nu dags att också förkunnarna i Sverige tar bladet från munnen och ikläder sig den profetiska roll som vi är satta till att vara. Vi är inte kallade till att vara svans utan huvud. Vi skall med andra ord inte låta oss ledas utan vara ledare och vår ledstjärna är det profetiska ordet - 2 Petr. 1:19.

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com


Holger Nilsson

| Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Flammor på Youtube - följ!
Predikantpool
Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!

NU - kraftigt nedsänkt pris!

Senaste artiklarna
130 000 raketer mot Israel!
Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig?...
Närradiosändning i Vetlanda
Premiärsändning på YouTube från Holgers närradioprogram i Vetlanda. Tryck på spe...
Flammor som pdf
Nu går det även att prenumerera på Flammor som pdf. Vi vänder oss särski...
Anfall mot Sverige
Vi har återigen fått en påminnelse om att vi inte skall vara för säkra angåe...
Moraliskt förfall utan motstycke
I samband med boksläppet av den nya boken, Han och hon, talade Holger Nilss...
Nytt nummer!
Det nya numret av Flammor har nu kommit ut.I nr 3 kan Du läsa om: Sven...
Boknyhet!
Nu kan Du beställa den nya boken: Han och hon  Livsviktig relation....
Populära artiklar
Kampen om Jerusalem och tempelplatsen - Holger Nilsson
function TellFriend(ref) { var str="toolbar=no,status=no,menubar=no,l...
Kontakta oss
Om du har frågor om Flammor, är det bara att kontakta oss!Det gå...
EU
EU och framtiden - Holger Nilsson
Vart är EU på väg? - Holger Nilsson
EU utökar sin makt - Holger Nilsson
EU på väg mot slutmålet - Holger Nilsson
Sensationella planer för EU! - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Omröstning om chip i Bryssel - Holger Nilsson
Vad händer i Europa? - Holger Nilsson
Vad kommer att hända i Europa? - Holger Nilsson
Vart är Europa på väg? - Holger Nilsson
Europa på väg in i bergvägg - Holger Nilsson
EMU = Europa mot undergång - Holger Nilsson
Europas framtid står på spel - Holger Nilsson
Europa i Gungning - Holger Nilsson
Europa i fokus - Holger Nilsson
Kontrollsamhället i Europa formas nu - Holger Nilsson
Europa gestaltas nu efter profetiorna - Holger Nilsson
Romarriket uppstår - Holger Nilsson
EU på väg mot full kontroll - Holger Nilsson
Vilddjurets rike i mörker - Holger Nilsson
Vilddjuret hyllas - Holger Nilsson
Vägen banas för den store ledaren - Holger Nilsson
Vi har varnat för EU - Holger Nilsson
EU blir nu ett kontrollsamhälle - Holger Nilsson
EU går vidare mot - Holger Nilsson
Allt fler är oroade över utvecklingen i Europa - Holger Nilsson
Kontrollen skärps på medborgare i Europa - Holger Nilsson
Europa är på farlig kurs - Holger Nilsson   
EU blir en kontrollstat som hotar medborgarna - Holger Nilsson   
Det antikristliga kontrollsamhället byggs nu upp - Holger Nilsson
EU-vilddjuret kopplar greppet på sitt byte - Holger Nilsson
Europa i profetiskt ljus - Holger Nilsson
Nu kopplas greppet på Europas medborgare - Holger Nilsson  
David Wilkerson ser den profetiska uppfyllelsen i Europa - Holger Nilsson
Europa mot profetians uppfyllelse - Holger Nilsson
Snabba steg mot Antikrists rike - Holger Nilsson 
Sverige maktlöst inför EU-vilddjuret - Holger Nilsson
Nu formas den antikristliga stormakten - Holger Nilsson
Europas ruttna hjärta - Holger Nilsson  
I Europas ruttna hjärta straffas rättfärdigheten - Holger Nilsson
Fördärvets människa blir slutet för Europa - Holger Nilsson   
EMU kan bana väg för Antikrist - Holger Nilsson 
Popup
EU kan utvecklas till en plattform för Antikrist - Holger Nilsson
En stark ledare i Europa - Holger Nilsson 
Europa i profetisk belysning - Holger Nilsson  
Kraftfull varning för EMU - Holger Nilsson  
EU:s framtid i profetiskt ljus - Holger Nilsson  
Inför EMU-valet - Holger Nilsson
Bortförklara inte Bibelns profetior om Europa - Holger Nilsson


Tidsmaskin


Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018