tisdag 16 oktober 2018 kl. 09:53 v. 42

15 okt. 20.30:

Höjd beredskap 3

16 okt. 4.30, 12.30: Repris


14 Okt. 16.00:
Markestads missionshus

10 Nov. 16.00 och 18.00:
Equmeniakyrkan Nybro


Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Aktuell bok


Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!


wangsit Nabi Yeheskiel kang - Holger Nilsson

wangsit Nabi Yeheskiel kang

A gerakan marang Israel wis medhar wangsit ing Kitab Suci. Saiki ana pratandha sing wangsit iki bisa teka bener.

Nabi Yeheskiel bab 38-39 Ana nabi saka gerakan marang Israel, kang durung kelakon. Nggolek maneh ing sajarah kita temokake acara sing bisa Applied kanggo wangsit iki ing kitab Ezekiel.



Teolog Peter Fjellstedt cathetan ing karya Kitab Suci cathetan, kang muncul ing taun 1800-an, kalebu sing karo nabi saka Ezekiel:
"Ing Kitab sing ana ing lan bab iki, durung dipunwiwiti kanggo kayektenan supaya cetha sing sapa panjelasan pesti bisa dianggep. "
wong kasenengan ing Kitab Ezekiel. 38-39 durung rampung wiwit. Supaya padha ngenteni isih kang kawujud.
Lah bab iki sadurungé dening prediksi sunnat liyane tartamtu, kang ing-Eze. 37:21:
"Banjur kandha marang wong: Mangkene pangandikane Pangeran Yehuwah: Lah, aku bakal njupuk wong Israel saka ing bangsa ngendi padha mlaku adoh. Aku bakal ngumpulake wong-wong mau saka ing ngendi-endi lan nggawa wong-wong mau menyang tanahé dhéwé. "
Kene iku cetha banjur sing" Israel "bakal bali ing negara kang sadurunge perang iki isa. keris kang kadadean ing bumi sutji ing generasi kita! Sawise wong-wong Yahudi padha kasebar ing embezzlement donya kang langgeng kanggo rong ewu taun, sing paling wiwit 1948 bali ing mantan tanah.
We kudu sok dong mirsani luwih rinci ing wangsit ndhuwur-dipetik. Where Gusti ngandika: "Aku bakal njupuk wong Israel."
Supaya iku Gusti Allah piyambak sing konco sing wonder saka wong sing wis kasebar kanggo supaya dawa, saiki bali ing negara asalé. Iki kudu kita nimbang!




Siji sing ditulis kang panginten iki ana Perdana Menteri pisanan Israel, Ida Sang Prabu Daud Ben-Gurion. Panjenenganipun ngandika kita duwe wusana:
"We manggon ing kaping Kadosh lan iku Gusti Allah kita, kang dikumpulake kita lan kita ora mratobat marang kita."
Mergo sing kita uga kudu nyatet sing Gusti Allah bakal "nggawa wong-wong mau ing negara. " Ana akeh ngrembug sing tenan wis hak tanah iki. Kene kita duwe jawaban cetha Israel lan negara. Sapa sing wis beda gantos kanggo apa Gusti Allah wis ngandika. Iki kudu dadi wulangan sing ngomong padha pracaya ing Allah.
Kumpul Israel bali menyang negara asal wis dijupuk Panggonan ing generasi kita. We sing manggen saiki, urip mangkono ing wektu kanggo wangsit iki kawujud!
Sing, yen tindakan kudu nggawe kita ngerti carane unik generasi kita, ing perspektif rong ewu taun.
Iki ing siji ngirim mimpin kanggo spiritual kuwat kanggo kasenengan wangsit ing wektu kita. Mesthi, kudu Piwulang saka perspektif sunnat dadi saiki ing pasamuwan-pasamuwan lan kapel kita!
Nabi Yeheskiel wrote mudhun abad 500 SM, banjur kabèh 2500 taun sadurunge kedaden, kayektenan ing wektu kita. Ora maca Kitab Suci jujur lan serius mikir bisa lali iki. Iki ora mung sing konfirmasi linuwih gedhe ing Kitab Suci kang, nanging uga tembung-tembung kuwat sing kita manggen ing kaping pungkasan!
Ing perang sing Nabi ngemot lan kondisi iku - sing Israel bali ing negara kang - bakal yaiku kelakon ing dina pungkasan. Katon saka teks ing Kitab Suci ing Ezekiel. 38: kawolu
Sayange, ora nggambarake basa Swedia kita lan Kitab Suci translations babak anyar kita bener lan cetha. Ing translation Norwegian ngandika iku bakal "kayu taun mung". Ing translation, katon malah luwih cetha ing wektu apa perang iki kelakon "ing latters taun" - ". Ing sawetara taun pungkasan"

Aja kita mujudaken Garwane sing kita manggen ing sawetara taun pungkasan, wektu nalika iki bakal diputer metu, lan nalika Gusti Yésus bakal teka maneh?


Holger Nilsson

2012-06-15 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Flammor på Youtube - följ!
Predikantpool
Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!

NU - kraftigt nedsänkt pris!

Senaste artiklarna
130 000 raketer mot Israel!
Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig?...
Närradiosändning i Vetlanda
Premiärsändning på YouTube från Holgers närradioprogram i Vetlanda. Tryck på spe...
Flammor som pdf
Nu går det även att prenumerera på Flammor som pdf. Vi vänder oss särski...
Anfall mot Sverige
Vi har återigen fått en påminnelse om att vi inte skall vara för säkra angåe...
Moraliskt förfall utan motstycke
I samband med boksläppet av den nya boken, Han och hon, talade Holger Nilss...
Nytt nummer!
Det nya numret av Flammor har nu kommit ut.I nr 3 kan Du läsa om: Sven...
Boknyhet!
Nu kan Du beställa den nya boken: Han och hon  Livsviktig relation....
Populära artiklar
Kampen om Jerusalem och tempelplatsen - Holger Nilsson
function TellFriend(ref) { var str="toolbar=no,status=no,menubar=no,l...
Kontakta oss
Om du har frågor om Flammor, är det bara att kontakta oss!Det gå...
PROFETIOR
Profetiskt från 1860
Profetisk precision i tid och rum
2017 – profetiskt år
Vad kan komma att hända i Sverige?
Flyktingströmmarna är profetiskt förutsagda
Antikristligt kontrollsystem
Ekonomisk krasch på gång?
Varnad genom en dröm
Planerar Putin krig?
Ryssland och Baltikum
Lewi Pethrus om varför domen kommer - Holger Nilsson
Sverige - profetiskt varnat - Holger Nilsson
Bibelns profetior framlyfta i FN - Holger Nilsson
Drömmar som gått i uppfyllelse - Holger Nilsson
En dröm om Jesu återkomst - Holger Nilsson
Uppvaknande inför yttersta tiden - Holger Nilsson
Profeten Hesekiels profetia - Holger Nilsson
Jesus talade i drömmen - Holger Nilsson
Forskare varnar för att "domedagen" närmar sig - Holger Nilsson
Nytt tempel förbereds - Holger Nilsson
Iran - ett hot mot freden - Holger Nilsson
Iran väntar på 12:e imamen - Holger Nilsson
Vi går mot profetiornas uppfyllelse - Holger Nilsson
Märkliga förutsägelser - Holger Nilsson
Gud talar genom drömmar - Holger Nilsson
Newtons profetia om slutet - Holger Nilsson
Messias kommer snart! - Holger Nilsson
Profetisk dröm om branden på Karmelberget - Holger Nilsson
Dröm om Jesu tillkommelse - Holger Nilsson
Är vi redo? - Holger Nilsson
1200-tals profetia om Jerusalem - Holger Nilsson
Påven vill ha världsstyre - Holger Nilsson
Dags för rannsakan! - Holger Nilsson
Sömnaktighetens tid - Holger Nilsson
Profeten Anton Johansson - Holger Nilsson
Uppryckandet - Holger Nilsson
En varnande dröm - Holger Nilsson
En syn angående Jerusalems betydelse - Holger Nilsson
Profetisk dröm om Jesu andra tillkommelse - Holger Nilsson
Profetisk dröm om uppryckandet av de troende - Holger Nilsson
Emanuel Minos profetiska varning före anda världskriget - Holger Nilsson
Malachias profetia - Holger Nilsson
Malachias profetia om olika påvar - Holger Nilsson
Malachias profetia och de sista påvarna - Holger Nilsson
Malachias profetias allvarliga avslutning - Holger Nilsson
En allvarlig syn om kommande tider - Holger Nilsson     
Allvarlig profetia om vår tid - Holger Nilsson   
Profetiskt budskap räddade tusentals människor - Holger Nilsson    
Profetiskt om denna generation - Holger Nilsson      
Frank Mangs profetiska budskap - Holger Nilsson


Tidsmaskin


Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018