tisdag 21 augusti 2018 kl. 21:21 v. 34 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

26 aug 21.30:

Hur får vi väckelse? 
Del 4

27 aug 5.30, 
21.30: Repris

4 sept 21.30:
Varning: Andlig ljumhet

5 sept 5.30, 
13.30: Repris

11 sept 21.30:
Varning: Sovande kristna

12 sept 5.30,
13.30:Repris

18 sept 21.30:
Varning: Världsliga kristna

19 sept 5.30, 
13.30: Repris

25 sept 17.00:
Dags att ta Gud på allvar 

26 sept 1.00, 9.00:
Repris 



Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


buku sale Big! - Holger Nilsson

BIG BOOK SALE! SAIKI: 50: -

Kabeh buku sing hardback.
Price 50: - / st. + Pos. Pos kanggo buku = 24: -, 2 buku = 36 - 3 = 45 buku: -
Pasang jumlah saka PG 36 64 81 - 0TH Payee: Bookshop.
Setel buku utawa buku-buku sing pengin.

Obrolan babagan kaping pungkasan

Akeh masalah kaping pungkasan lan Kitab Suci wangsit. masalah iki kudu ventilated. Ing buku iki, ing kaweruh maca menyang loro masalah bisa nuruti lan respon ngrumusaken.
Miturut buku ditulis minangka obrolan antarane wong loro, sing maca ing cara kaweruh menarik lan diwaca menyang masalah mburi-wektu.

sunnat Times

We sing manggen ing kaping sunnat! Lah kayektenan sadurunge kita mata. Apa jaman saiki yaiku bagean saka proses kang Allah wis mbadek ing tembung. Aja kita njaluk kaweruh menyang iki di wenehi kita perspektif acara kontemporer.
Buku iki bakal mbiyantu kanggo njaluk sak klebatan saka plans lan tumindak ing dina terakhir Allah. Iku nggawe keamanan lan kapercayan bilih Gusti Allah wis kabeh ing kontrol.

pesen final Kitab Suci kang

Wahyu wis wong fascinated saindhenging abad. Ing buku pungkasan ing Kitab Suci iku tombol kanggo pangerten apa bakal kelakon ing kaping pungkasan. Mulane iku penting banget kita njupuk cathetan saka sawijining isi.
Buku iki ditulis supaya rediscover kapentingan lan pangerten saka pesen Wahyu, lan kanggo nuduhake carane gaul pesen iki ing wektu kita.

Maca lan gain kaweruh!
A buku apik - perusahaan apik!
Reading kanggo soré mangsa peteng!
A wektu sarta ngginakaken - maca buku!


Holger Nilsson

Mon, 08 Aug 2016 16:52:50 +0200 | Permalänk | Language: ar az be bg bn bs ca ceb cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu id it iw ja jw ka km ko la lo lt lv mi mk ms mt ne nl no pa pl pt ru sk so sq sr sw ta th uk ur vi yi yo zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018