onsdag 18 oktober 2017 kl. 02:05 v. 42 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

17 okt 17.30: 

Moral eller omoral 2

18 okt 01.30, 9.30
Repris

31 okt 17.30:
Moral eller omoral 3

1 nov 1.30, 9.30
Repris

7 nov 17.30:
Moral eller omoral 4

8 nov 1.30,9.30
Repris

14 nov 17.30:
Moral eller omoral 5

15 nov 1.30, 9.30
Repris

21 nov 17.30:
Moral eller omoral 6

22 nov 1.30, 9.30:
Repris

26 nov 22.30
Dags att ta Gud på allvar

27 nov 6.30, 14.30
Repris

28 nov 17.30:
Höjd beredskap 1

29 nov 1.30, 9.30:
Repris 


28 okt 18.00

Missionskyrkan, Vallby

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Transparan ing donya muda - Holger Nilsson

Transparan saka muda donya

Iku penting sing enom saiki njaluk wulangan sunnat bab Gusti Yesus Rawuhé. Ana openness gedhe kanggo iki.

Iku wis thukul munggah generasi anyar sing keyed kawruh dhasar ing subyek ing Prajanjian Anyar sing paling lazim, yaiku pesen saka Gusti Yesus Rawuhé.
Iku surprise pesen utama ora disorot. wong enom kadang menehi expression kanggo iki. Kanggo nyithak muda, cah wadon, kanggo kita:
"Aku iku cetha sing kita manggen ing kaping pungkasan lan bilih Gusti Yesus, nyuwun ingkang enggal, nanging sampeyan tau krungu bab iki ing pasamuwan-pasamuwan! Sleeping pemimpin spiritual Swedia ing bidang iki? Ana kutbah kasedhiya ing kabeh jinis subjek, kayata ekonomi, marasake awakmu, iman, lan sapiturute, nanging kutbah ngendi kang ing Wahyu? Yen sampeyan nimbang iku "hard" lan akeh kanggo angkat kanggo lumahing? Iku tembung saka Gusti Allah! Aku dadi liyane lan liyane puzzled ang. iki lan duwe pengarep-arep, kok ora diajak liyane babagan tandha kaping lan bali Gusti Yesus? "

We kudu éling sing kita wis ora kejawab soko, pesen sing menehi wong enom perspektif sunnat ing urip. Uga menehi wong pangarep-arep kanggo mangsa, akeh wis nyatakake lan sawetara urip minangka guna minangka taruna.
Piwucal bilih Gusti Yesus bakal teka maneh kobong kepinginan kanggo ketemu Panjenengané lan sing ndadekake wong hasrat Kristen sing nuduhake Injil karo sing sakcedhake. Punika kunci kang kita pancen ora bisa kantun!
Kita wis donga sing wong enom ing Swedia bakal ngrambah karo pesen penting iki. Kita uga bisa ndeleng kepriye tak jawaban kanggo pandonga nalika Kristen majalah muda ICON 1931 wrote about iki ora kang sepisanan kanggo taun iki. Antarane liyane iku, kang digawe crita bab geni.


Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017