måndag 18 december 2017 kl. 02:15 v. 51 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

15 dec 17.00:

Predikan och predikanten 3

16 dec 1.00, 9.00:
Repris

8 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 1

9 jan 1.00, 9.00:
Repris

15 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 2

16 jan 1.00, 9.00
Repris

22 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 3

23 jan 1.00, 9.00:
Repris

29 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 4

30 jan 1.00, 9.00
Repris



Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Islam manifestation - Yesus manifestation - Holger Nilsson

Islam manifestation

Gambar ing sisih saka rapat umum sadurungé taun. Foto nuduhake carane Muslim anggone ing lurung-lurung London. Apa padha pesen ing placards? Inggih, diterjemahaké Swedia maos iku:
"beheading sing ngala-ala Islam", "Disiapake kanggo Holocaust nyata" "Islam bakal dominasi donya", "Eropah bakal mbayar. Panjenengan 11/9 ing cara dhewe "," Eropah sinau saka 11/9 "," Freedom menyang neraka "," Wong iku dipatèni wong-wong sing ngala-ala Islam, "" Butcher sing dipoyoki Islam. "
Ana sing nganggo Islam minangka agama kang tentrem. Pesen sedulor dening demo wis ngomong bab soko temen beda. Saiki kita ngerti sing ora kabeh Muslim expression saka gething sing muncul kene, iku kudu ngandika, lan kabeh Muslim kudu ora bakal ditarik liwat jongkas.
Ing wektu sing padha, iku ora bisa mbantah sing pesen presented ing gambar iki pesen related kanggo Islam. demontran iki nimbang piyambak mesthi dadi gedhe-gedhe sing tenan njupuk agama akeh.
Kabeh ora njupuk ancaman saka Islam akeh, nanging gambar saka demo iki arep mripat-bukaan kanggo wong-wong mau.

Gusti Yesus manifestation

On 3 iku dina beda ing Stockholm. Kristen saka akeh greja saindhenging Swedia turnout ing rapat-rapat umum ing pitung squares lan wadyabalane ewu kanggo taman. Iku bab 12 000 wong. Ing Royal Garden, kang mandap njupuk Panggonan, ana uga warung pasar ngendi Kristen pameran nyebar informasi. Geni ana siji saka pameran lan asil sing kita tak akeh pelanggan anyar kanggo majalah.
Kita bisa id sawetara saka placards sing padha klebu ing rapat umum, "Gusti Yésus terus ngomong: Pracaya Marang Jahwéh lan pracaya marang Aku", "Gusti Yésus terus ngomong aku cara bebener lan urip ing", "Gusti Yésus terus ngomong:. Tindakake kula"
Pesen iki bisa kaya ing pesen presented ing manifestation kasebat ing London. Ana ing donya prabédan kanggo isi. ...
Iku uga antarane Islam lan Kristen. Nanging ana sing sih pandonga lan ngomong kita duwe Gusti Allah padha Islam. Nanging Kitab Suci cetha ngandika: "Apa sesambetan bisa cahya duwe karo pepeteng?" 2 Korinta. 6:14.


Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017