onsdag 23 augusti 2017 kl. 02:37 v. 34 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

12 sept 17.30:
Ljumma kristna

13 sept 1.30, 9.30
Repris

19 sept 17.30:
Sovande kristna

20 sept 1.30, 9.30:
Repris

21 sept 19.00:
Allvarliga tider i Mellanöstern

22 sept 03, 11.00:
Repris


4 sept 18.00:

Pingstkyrkan, Karlskrona

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Rusia - Swedia

Miturut ahli politik iku hubungan antarane Rusia lan Swedia, Samsaya Awon saka tau. Apa harbinger konflik militèr mangsa?

Iku bisa maneh nglirwakake Garwane akeh sing meets kita saka donya njaba. Bubar, ancaman Russian ing asas wis kasebut saben minggu ing media. Kita ora bisa kene kenal akeh iki, iku bakal njupuk banget akeh papan.

Ing Oktober, iku debat mirunggan ing Parlemen Swedia ing kahanan lingkungan bisnis saya abot kita ing. Ing latar mburi kanggo debat ana sabenere ancaman akeh katon saka Rusia. mbenake iki negara iku tandha saka kaping. Ing judhul "Rusia wis nyepakaké kanggo perang utama," wrote koran Swedish Svenska Dagbladet iki ing Oktober, editors.

Dagens News uga wis nyuworo weker bab ancaman akeh saka pepadhamu ing sisih wétan. Ndhuwur nuduhake mbucal layar saka majalah. Ana sing bisa ndeleng carane lagi mbayangke sing konflik militèr bisa micu.

Kapentingan militèr ing Segara Baltik, kang strategis penting kanggo Rusia. Iku ing tiba dikirim ing Kaliningrad ing pesisir Baltik.

A pilihan Russian ana sing sore Oktober 25 ndamel ing loro corvettes Russian liwat Swara, ing cara kanggo Kaliningrad. corvettes sing majeng lan efisiensin ing acara saka perang, banjur padha bisa dilengkapi karo tangan robot kang tekan nganti 260 mil watara.

Ing TV News Oktober 26 nuding Allan Widman (L), Ketua Komite Defense: "Sing ana bebaya nyata saka perang bakal paling Analysts saiki setuju."

Widman terus: "Mesthi iku rumiyin gangguan, lan kabeh kita arep kanggo kemajuan tinimbang bakal pindhah ing arah ngelawan, nanging sayangé kita saiki duwe donya watara mode sing misale jek ngawonaken minggu dening minggu."

Ing newscast padha komentar Mentri Pertahanan Peter Hultqvist kahanan anyar digawe dening daya Russian ing Kaliningrad. Ngandika iki: "Tamtu mengaruhi kabeh Amerika Baltik."

Malah Tomas Ries saka ing National nimbali Universitas, ngandika ing News Rusia wis kauntungan ageng ing acara saka perang. Ngandika: "NATO ora kapasitas kanggo perang ing Eropah."

Kita mung diwenehi sawetara glimpses saka warta bab kahanan kuburan saiki kita temokake dhéwé ing.

Wong-wong sing ora seneng gambar saka kasunyatan sing saiki nggambarake, bakal mangkono ora njupuk ing gambaran media kang kahanan. Yèn mangkono, wis ditutup pikirané warta wadhi padha. Sampeyan bisa sing sawetara milih kanggo nglakoni.

Bebaya wis mangkono teka saka bunderan militer lan politik. Kita uga bisa ngumumke sing kita saka beda pituduh, laporan ditampa independen saka bebaya sunnat sing teka kanggo Kristen ing negara kita.

Sawetara diterbitake sadurunge. Yen soko drastic mengkono, ora ana kang bisa ngomong liyane saka kita wis dielingake.

Supaya ngadhepi kahanan serius kita ing. Iki aku ora nulis kanggo Mariah, nanging kanggo ngelekake babagan apa bisa kelakon.

Ing istilah praktis, kita bisa mirsani sawetara ancang-ancang, kaya tuku lilin lan cocog, menehi cahya lan kanggo sawetara jurusan panas. Ing acara saka perang, iku banget kamungkinan sing kabeh daya kalah metu, tegesipun masyarakat lumpuh. Kanggo preparation krungu sing bisa tuku ing lapisan tartamtu saka panganan, kayata kaleng oatmeal mm.

Nanging preparation paling penting iku mesthi spiritual: duwe kabeh siap karo Gusti Allah, sing karukunaké liwat Gusti Yésus Kristus lan siap kanggo pindhah menyang kalanggengan. Yen sampeyan wis ora digawe kaputusan penting kanggo nampa peparing pandhaméyanéng, supaya langsung apa! Hubungi sembarang Kristen sing bisa nuntun sampeyan utawa ing tutul karo kita.

Ana serius karo perang, nanging iku adoh luwih serius kanggo pindhah ing salawas-lawase ilang - banjur kabeh wis ilang!

Artikel iki diterbitake d No. 4-2016, nanging luwih cocog saiki saka banjur.

 



Holger Nilsson

Sat, 12 Aug 2017 11:58:22 +0200 | Permalänk | Language: af ar az be bn ca cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017