onsdag 16 augusti 2017 kl. 17:14 v. 33 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

12 sept 17.30:
Ljumma kristna

13 sept 1.30, 9.30
Repris

19 sept 17.30:
Sovande kristna

20 sept 1.30, 9.30:
Repris

21 sept 19.00:
Allvarliga tider i Mellanöstern

22 sept 03, 11.00:
Repris


4 sept 18.00:

Pingstkyrkan, Karlskrona

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


A perjuangan kanggo kabeh

Nalika nerangake disimpen kanggo sak lawase, iku penting kanggo ngerti sing iku pancene iku bab perjuangan kasukman.

Ing donya roh punika kasunyatan nyoto, iki soko sing everyone kudu cetha. Yen sampeyan ora éling iku bisa gampang pindhah ing perang. Ing donya roh apik iku nyata, mung minangka ala iku.

Yen sampeyan ora malah pracaya ing sétan, supaya bakal dadi luwih gampang saka kurban kanggo wong, iki tanpa malah ngerti. Nanging, yen sampeyan duwe pangerten kakuwasan ala duwe kesempatan kanggo aplikasi kanggo ngluwari lan relief saka wong liwat Panjenengane kang wis ngalahaké wong-wong mau, Gusti Yésus Kristus.

Kaya Kristen milih kanggo sijine piyambak ing layanan saka Gusti Allah kanggo ngladosi Gusti, ana ing tangan liyane, sing sisi karo mungsuhé Gusti Allah, layanan setan iku.

Iblis kepengin kanggo nggawa manungsa neraka. Gusti Allah kepengin kanggo nyimpen kabeh swarga. Kene, perjuangan lan cara saka Gusti Allah kanggo nyimpen wong Gusti Yésus lan nampa keslametan kang. Nalika rampung, iku ora perang liwat, sawetara koyone pracaya lan acquiesces lan bisa gampang dadi memangsan a.

Padha nglirwakake saran carane ora kanggo dadi, Dewan lan pituduh maos kaya iki: "Sijine ing sakèhing praboté peranging Allah, supaya kowé bisa tahan kajuligané Iblis." EFS. 6:11.

Incidentally nerangake ngluwari kanggo langit kanggo nguripake adoh saka pepeteng lan kabeh karya sing kagungane iki: ". Aja melu ing karya tanpa woh saka pepeteng, nanging mbabarake wong tinimbang" EFS. 5:11.

Saiki iki wektu kanggo mratobat saka pratingkahé sing panggawé kang peteng sing pengin nggawa wong pratandhaning karusakan darah. Ngarahake dina iki, digunakake iku banget bisa sing tau bakal rampung lan nemu jalaran langgeng.

 



Holger Nilsson

Wed, 09 Aug 2017 09:39:03 +0200 | Permalänk | Language: ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017