torsdag 17 augusti 2017 kl. 13:39 v. 33 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

12 sept 17.30:
Ljumma kristna

13 sept 1.30, 9.30
Repris

19 sept 17.30:
Sovande kristna

20 sept 1.30, 9.30:
Repris

21 sept 19.00:
Allvarliga tider i Mellanöstern

22 sept 03, 11.00:
Repris


4 sept 18.00:

Pingstkyrkan, Karlskrona

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Tanggung jawab individu kang

Nalika nerangake disimpen kanggo sak lawase, iku tanggung jawab individu kang kanggo priksa manawa sampeyan njaluk iku.

Ing macem-macem cara, katon sing akeh sing metokake jeneng Kristen ora manggon ing posisi menang. Padha manggon tinimbang ing macem-macem formulir asor.

Sawetara nggunakake dumunung ing wicara lan evasions kang, iku ateges sing wis ngiwa cahya saka bebener lan urip ing clouded gesang lan pikiran. Iki banget serius. Nalika bener Alkitab beda Tembang wong kuwi, iku uga angel kanggo nangkep pesen lan mratobat amarga ngapusi wis dadi bagéan saka saben dinten gesang.

Sawetara malah nggunakake janji! Iku pancene wektu kanggo ora njaluk pepeteng mater tanpa miwiti kanggo memuji marang Gusti. "Apa atimu kebak tutuk ngandika." Lukas. 6:45

Sampeyan uga wektu kanggo mesthekake yen hubungan ditetepake, mbusak karo sengit lan lovelessness! "Yen wong ngandika tresna marang Gusti Allah nanging sengit marang seduluré, wong kuwi tibaké goroh. Sapa sing ora trésna marang seduluré sing dèkné weruh, ora bisa nresnani Allah kang ora bisa weruh. "1 John. 4:20.

Sampeyan uga wektu kanggo bestow pangapunten lan mungkasi urip ing bitterness: ". Kanggo menawa kowé padha ngapura kaluputaning wong, Ramamu ing swarga iya bakal ngapura marang kowé" Matt. 6:14.

Ing bal moral, akeh wis diwenehi munggah ing cara masyarakat kang gesang, manggon ing hubungan sadurunge ningkah lan cohabitation, kaya wong apa.

Nanging wektu saiki kanggo sijine pungkasan menyang tumindak lan sijine ing salin kabeneran. Mung amarga masyarakat Ditampa cara iki urip wis ora diganti tembung Allah. Sijine pungkasan iki saiki lan ngakeni dosa lan ngganti gaya urip unbiblical saiki! Iki ora sustainable!

We kudu pemugaran saka moralitas. Ana sing manggon karo selancar porn minangka bagéan saka urip kang. Iku wektu kanggo break iki, tarnis urip lan mudhun gesang kasukman ing bebaya langsung.

Ana wektu kanggo kelangan kanggo wong-wong sing arep ing putri saka Sang Kristus akeh. Ora iku ora dhuwur banget kanggo mbayar kanggo kalebu.

Apa wae sing ndandani lan pindhah menyang gaya urip anyar, banjur ngakoni apa sing padha sadurunge dosa lan ngganti ora mung sesambetan. Ty. "Menawa kita padha ngakoni dosa kita, Panjenengane iku setya tuhu lan adil, temah bakal ngapura dosa-dosa kita lan kanggo ngresiki sakehing piala." 1 John. 1: 9.

We nulis iki ora supaya ngadili, nanging kanggo ngluwari lan care saka wong-wong sing teka salah. Kita arep ngomong sing ana tansah cara metu kanggo wong-wong sing pengin urip kanggo Gusti Allah ing kabeneran, ngupaya cara, mungkasi nggawe alesan kanggo ora mengkono iku! Nangis Yesus - kepengin kanggo mbebasake lan ngresiki dhewe!

Iku wektu kanggo mratobat, wektu isih bisa banget cendhak, kita wis nampa bebaya sing luwih Swedia bisa nggebyur perang. Sampeyan kudu siap kanggo pindhah menyang donya langgeng. Banjur uga kasep kanggo kaping pertjoyo mbenerake urip. Saiki kawilujengan lan konversi wektu. Njupuk kauntungan saka iku! 



Holger Nilsson

Sat, 05 Aug 2017 14:53:35 +0200 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da el en eo es et eu fa fi fr ga gl ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017