fredag 18 augusti 2017 kl. 03:14 v. 33 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

12 sept 17.30:
Ljumma kristna

13 sept 1.30, 9.30
Repris

19 sept 17.30:
Sovande kristna

20 sept 1.30, 9.30:
Repris

21 sept 19.00:
Allvarliga tider i Mellanöstern

22 sept 03, 11.00:
Repris


4 sept 18.00:

Pingstkyrkan, Karlskrona

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


mobilize Christendom

Saiki iki wektu kanggo mobilize Kristen kanggo dina teka.

A Kristen weakened ing negara iki saiki perlu kanggo munggah saka ing lukewarmness lan dedeg piadeg seedy. Masalah iku akeh Kristen lan malah pemimpin ora ngenali perlu kanggo iki, amarga boten mengkono. Kita ora bisa saged kanggo miwiti karya paroki sawise preian karo nyopir ing ing rut karo ora owah-owahan.

We kudu pisanan ngenali kawontenan kita, Kristen saka negara liya nindakaken lan nangisi negara kita. A sawetara Afrika mulane wis teka kanggo ngunjungi Swedia ndedonga kanggo awakening.

The World Dina, 26 Juli nyebut siji saka wong-wong mau minangka nderek: "We aran kasusahan kanggo wong pasamuané Gusti Allah digawe adhem mati ing Swedia. daya Allah punika ical. "

Artikel padha ngandika Patrik Sandberg ndedonga Swedia sing dening kanca Afrika uga wis nampa pesen sunnat serius ono kanggo Swedia.

Iku uga ing baris karo apa kita nemu, yaiku sing Swedia ing imbangan lan uga ing mangsa cedhak di buwang menyang total kahanan liyane kang kudu nembus.

ancang-ancang apa wis digawe kanggo iki ing paling paroki. Jawaban: ora.

Saiki iki wektu kanggo nindakaken, iku tanggung jawab saka Pangaturan kanggo tumindak. saran kita kanggo miwiti böneskolor. Sak setengah pisanan esthi iki ing Vetlanda, memulang setengah jam lan pandonga ing dhengkul kanggo setengah jam sing bisa bend dhengkul.

Apa kita ngirim ora lunga cara generasi sadurunge nindakake? Iku padha sing dibangun ing pasamuwan-pasamuwan sing saiki kang Cut lan numpes. penak lan lukewarmness Kita ngancurake gesang Kristen bener. Nganggo kanggo jemaah sing pengin böneskola a miwiti. Iku kudu rampung sanalika bisa, ana wektu kanggo ilang - kaping liyane uga akun kanggo lawang!



Holger Nilsson

Tue, 01 Aug 2017 18:25:29 +0200 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017