lördag 16 december 2017 kl. 10:17 v. 50 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

15 dec 17.00:

Predikan och predikanten 3

16 dec 1.00, 9.00:
Repris

8 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 1

9 jan 1.00, 9.00:
Repris

15 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 2

16 jan 1.00, 9.00
Repris

22 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 3

23 jan 1.00, 9.00:
Repris

29 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 4

30 jan 1.00, 9.00
Repris



Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Wektu kanggo tangi

Yen ana spiritual, iku bakal mungkasi kanti awon.

Ngelawan saka spiritual, drowsiness kasukman. Iki bebaya gedhe, sleeper punika weruh apa wis kedados lan ora mungkin.

Sing slumber kasukman saka bebaya nyata, iku soko sing mulang Yesus. Dheweke uga nuduhake yen bakal teka ing pracaya sadurungé kang rawuh. Iki diterangake ing ajaran Yesus ing Matt. 25th

Akeh ing pasemon mau ora ngerti bebaya drowsiness iki nanging urip ing preparation miskin. Padha bener ing wektu kita lan sing karohanen asleep ora ngerti yen lagi turu. Padha kudu digawa dening wong sing awake.

Sampeyan sing awake Kristen lan ngerti nèk Gusti Yésus bisa teka ing sembarang wektu - apa sampeyan bisa kanggo nggawa wong - iki bisa dadi turun-tumurun ngucapke matur nuwun kanggo sing!

A alat kanggo sesambungan awakening bisa kanggo menehi buku Kristen. We saiki duwe tawaran unprecedented ing Time buku tangi dening Holger Nilsson. We ngedol 10 salinan 100: - Iku maneh saka rega majalah!

Pass ing tuku omah-omahé buku iki. Sampeyan bisa tuku saperangan paket buku yen pengin, 20 pcs. 200: - 30 pcs. 300: - lan ing. Ragad kapal bakal ditambahake kanggo 45 - per rolas buku kanggo rekaman biru tas. Tuku saiki nuduhake ing pasamuwan-pasamuwan, kanggo kanca-kanca lan ing.

jumlah Post conto 145: - 10 salinan ing PG 36 64 81 - 0. Payee Antikvariatet, Vetlanda.

Ngisor iki heading bab ing buku:

     1 Rumangsa wektu

     2 A analisis wektu

     3 kaping Angel

     4 A bayangan kita wektu

     5 peduli wektu

     6 preoccupation wektu kita

     7 kaping Sampah

     8 Understanding wektu

     9 wektu sadurunge bali Gusti Yesus

   10 Vigilance ing wektu        



 



Holger Nilsson

Wed, 26 Jul 2017 20:48:32 +0200 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017