fredag 18 augusti 2017 kl. 03:13 v. 33 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

12 sept 17.30:
Ljumma kristna

13 sept 1.30, 9.30
Repris

19 sept 17.30:
Sovande kristna

20 sept 1.30, 9.30:
Repris

21 sept 19.00:
Allvarliga tider i Mellanöstern

22 sept 03, 11.00:
Repris


4 sept 18.00:

Pingstkyrkan, Karlskrona

Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


saya sibuk

Soko sing anduwèni dhampak gedhé ing gesang kasukman kanggo tansah terus kanggo soko.

"Aku ora duwe wektu!". Ana tembung siji asring krungu. Mbok menawa iki salah siji saka tembung paling ngandika teka saka wong ing negara kita.

Saiki, akeh wong duwe vacations lan durung dadi iki uga sing tembung iki sing bola. Minangka kanggo njupuk wektu kanggo nglampahi wektu karo Gusti Allah lan mbangun gesang kasukman kang sampeyan kudu nggawe wektu iku.
Njupuk wektu kanggo maca iki, sampeyan bisa ndeleng carane strategi Iblis kang bisa uga kanggo nyimpen Kristen saya dipunginaaken:

 Iblis bubar disebut kanggo konferensi saindering setan dijupuk gerakan Kristen ingkang kiyat lan akeh. Ing alamat bukaan ngandika: 

- We ora bisa tetep Kristen adoh saka arep pasamuan.

- We ora bisa mungkasi wong maca Kitab Suci lan sinau bebener.

- We malah ora bisa njaga saka mbentuk hubungan intim karo Juruwilujeng.

- Nanging nalika padha duwe hubungan sing kuwat karo Gusti Yésus, kita daya liwat wong bejat.

- Dadi wong-wong mau pindhah menyang pasamuwan, supaya wong-wong mau njupuk persekutuan sing, nanging nyolong wektu, supaya padha ora duwe wektu kanggo berkembang hubungan karo Gusti Yésus Kristus ...

- Iki aku arep kanggo apa, ngandika setan.

- Disambi saka mbuwang wektu karo Juruslameté, lan Employment karo liyane tugas "penting", kabeh dina suwene!

- Pripun kita nindakake iki? matur dhemit.

- Supaya padha sibuk karo iku non-penting ing gesang, lan nemokake aktivitas kaetung sing njogo pikirane, ngandika.

- narik kawigaten wong nglampahi, nglampahi, nglampahi, lan nyilih, ngampil, nyilih.

- ngarih-arih garwa kanggo bisa full time lan liyane, lan wong bisa 6-7 dina minggu, 10-12 jam dina, supaya padha saged lifestyle kosong.

- Tansah adoh saka mbuwang wektu karo anak-anake.

- Amarga kulawargané banjur bakal pisah, supaya bakal omah-omahé sing ora kanggo kurban katentreman saka hard karya!

- Swara ngrangsang pikiran supaya padha ora bisa krungu swara isih cilik.

- mbujuk wong-wong mau kanggo muter radio, ngrungokake MP3 utawa CD player nalika nyopir.

- Priksa manawa TV, VCR, CD player lan komputer sing saya nguripake ing omah-omahé, lan kanggo mesthekake yen saben nyimpen lan restaurant ing donya terus-terusan muter music non-Alkitab.

- Iki bakal mblokir pikiran lan break hubungan karo Kristus.

- Isi tabel warung karo majalah lan koran.

- Priksa dina karo kabar 24 jam dina.

- Isi driving karo music radio.

- Ayo mailboxes sing flooded karo ajur mail, katalog mail supaya, Lotre lan saben jenis newsletter lan promosi nawakake, produk free, layanan lan ngarep-arep palsu ...

- Produce ceking, model ayu ing TV lan koran supaya wong sing bakal pracaya kaendahan metu iku apa penting, supaya padha dadi kaanan ora marem karo bojone.

- Tansah garwa banget kesel tresna wong sing ing wayah wengi.

- Yen wong ora menehi wong sing katresnan padha kudu, padha bakal miwiti looking liya.
- Iku bakal luh loro kulawargané cepet!

- Ayo wong-wong mau bali saka sing preian kesel.

- Supaya padha sibuk banget kanggo metu ing alam lan nggambarake ing Gusti Allah nitahaken.

- Kirimi menyang taman hiburan, acara olah rogo, téater, konser lan film wae.

- Supaya padha sibuk, sibuk, lan sibuk!

- Lan nalika ketemu kanggo sesambetan kasukman, ndherek ing gossip lan Dhiskusi cilik supaya ninggalake patemon karo osiking galih.

- heaping urip karo supaya akeh alasan apik, supaya padha ora duwe wektu kanggo ngupaya daya saka Gusti Yesus.

- Rauh padha bakal digunakake ing kekuatan dhewe, ngorbanake kesehatan sing "kanggo sabab apik."
- Iku bisa! Iku bisa! Iku rencana apik!

 

Iki bagean saka Wektu buku tangi dening Holger Nilsson. Buku sing kita mikir wong Kristen kudu njupuk cathetan. We saiki duwe tawaran luar biasa becik kanggo tuku 10 salinan saka buku iki f kuping mung 100: - + shipping 45 - Tuku ngarep lan bareng karo kanca-kanca Kristen! Pasang 145: - ing pg 36 64 81-0 kita bakal ngirim buku. Gawe gaweyan kanggo tangi saiki - sadurunge iku paling kasep!



Holger Nilsson

Mon, 24 Jul 2017 12:18:27 +0200 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017