onsdag 17 oktober 2018 kl. 16:56 v. 42

15 okt. 20.30:

Höjd beredskap 3

16 okt. 4.30, 12.30: Repris


14 Okt. 16.00:
Markestads missionshus

10 Nov. 16.00 och 18.00:
Equmeniakyrkan Nybro


Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Aktuell bok


Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Läs mer!


Isaac Newton pracaya ing Kitab Suci wangsit - Holger Nilsson  

Isaac Newton pracaya ing Kitab Suci wangsit - Holger Nilsson


Published Februari 2003

Sing wis dawa sadurunge digawe sampeyan krungu iki, lan dawa wiwit ngumumaké iku? Ora aku Gusti digawe iku. Aku, kejaba Gusti Allah ora, ana liyane ... Isa. 45:21


Kitab Suci punika unik. Kitab Suci punika buku sunnat, kang ora padha karo. Ing Kitab Suci ana ramalan sing pocapan dawa sadurunge padha dumadi. Iki ramalan sunnat ora asal saka wong, nanging padha duwe sumber sing ing siji Gusti Allah bener, "tanpa kang ora ana Allah, ana liyane."
Ing wuyung Perancis lan matématikawan Blaise Pascal ngandika mangkono: "Bener nabi, Aku golek mung ana ing kekristenan lan ora liya. Mung ana ing kekristenan lan ing yahudi sadurunge Kristus nabi bener ".
Banjur Pascal kebayar pajeg kanggo lah Alkitab, kita ora bisa ngomong sing iku pangenalan saka wong ringkih-minded; tembung teka saka salah siji saka Sasrabahu gedhe. wulangan, Nanging, nyegah wong saka pangling Mahaluhur, Gusti Allah sing urip. Salah kabeh wektu lem lan Sasrabahu Isaac Newton.


Newton uga wis bab kanggo lah Alkitab lan sinau mau cetha. Sampeyan menarik kanggo sing ngerti saliyane kanggo kabeh buku wrote Newton uga 16 000 kaca prakara spiritual!
Iku utamané para nabi lan Wahyu kang Kjai sinau. A buku kang wrote, lan kang dijarwakake menyang Swedia Nabi Daniel lan Wahyu. Sampeyan iki diterbitake ing Swedia ing 1760.
Minangka Isaac Newton sinau tembung-tembung wong teka kanggo sing ing dina terakhir bakal wong-wong kang nandheske ing kasenengan wangsit, senadyan akeh mbantah. Newton nilai metu sing supaya iku dadi bisa sing lah duwe kasenengan harfiah, supaya wong kudu njaluk kesempatan travel. Iki tegese lalu lintas bakal mindhah akeh luwih cepet saka apa kita digunakake kanggo, nuding Newton. (Newton urip antarane 1642-1727). Kanggo iku bakal bisa kanggo nabi Kitab Suci kayektenan, supaya Newton ndhukung sing wong bakal bisa kanggo lelungan ing kacepetan 50 mil saben jam.

Nalika Prancis free-wuyung Voltaire iki marang bab iki, kang njupuk kesempatan kanggo dipoyoki, lan ndhukung sing ana ningali carane wong bisu bisa njaluk nyisihaken saka Kristen. Wong ora dirancang kanggo lelungan kanthi kacepetan kuwi, ngandika Voltaire. Panjenenganipun nyerat babagan Newton:


"Waca kawruh wong sugih iki apik sing ditemokaké ing hukum gravitasi, nalika dhèwèké dadi umur, kang dadi anak maneh, lan wiwit sinau buku, disebut ing Kitab Suci, lan misale jek, yen pengin pracaya iku, sampeyan uga kudu pracaya tulisan luar biasa kuwi sing kawruh antarane wong dadi kanggo tuwuh sing bakal bisa kanggo lelungan 80 km / h. Apil pungkasan Liga wong! "
Wong Komentar statement Voltaire ora needed.

Klik kene kanggo print Print!


© www.flammor.com




Holger Nilsson

| Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Flammor på Youtube - följ!
Predikantpool
Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.
Läs allt!

NU - kraftigt nedsänkt pris!

Senaste artiklarna
130 000 raketer mot Israel!
Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig?...
Närradiosändning i Vetlanda
Premiärsändning på YouTube från Holgers närradioprogram i Vetlanda. Tryck på spe...
Flammor som pdf
Nu går det även att prenumerera på Flammor som pdf. Vi vänder oss särski...
Anfall mot Sverige
Vi har återigen fått en påminnelse om att vi inte skall vara för säkra angåe...
Moraliskt förfall utan motstycke
I samband med boksläppet av den nya boken, Han och hon, talade Holger Nilss...
Nytt nummer!
Det nya numret av Flammor har nu kommit ut.I nr 3 kan Du läsa om: Sven...
Boknyhet!
Nu kan Du beställa den nya boken: Han och hon  Livsviktig relation....
Populära artiklar
Kontakta oss
Om du har frågor om Flammor, är det bara att kontakta oss!Det gå...
Kampen om Jerusalem och tempelplatsen - Holger Nilsson
function TellFriend(ref) { var str="toolbar=no,status=no,menubar=no,l...


Tidsmaskin


Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018