Fredag 29 mars 2024 - Kl. 06:10 v.13

Påskafton 17.00:
Askeryds missionshus
7 april 17.00:
Vetlanda Friförsamling

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!



SENASTE NYTT

2010



2010

År 2010 kan bli ett avgörande år på flera sätt. På två områden kommer det att visa sig om den befarade oron kring dessa kommer att bli en verklighet inför våra ögon.

Irans kärnvapen

Världssamfundet följer noga utvecklingen i Iran. Det handlar om dess anrikning av uran som de flesta tror är ett led i försöket att skaffa sig kärnvapen. Detta skulle öka risken för ett storkrig högst väsentligt. Under ett flertal år har Iran nonchalerat påtryckningar att upphöra med sin anrikning av uran. Nu står Iran på randen till att kunna framställa kärnavapen. Under 2010 så kommer någon form av aktion att bli möjlig mot Iran. Den kan komma som ett miltärt anfall från Israel. Det är det land som också Irans ledning har uttalat skall utplånas. Vad ett sådant anfall kan komma att leda till kan inte helt förutsägas. Bibeln profetior pekar på att i den sista tiden kommer det att bli omfattande krigsslag med Israel i centrum för dessa. Som den politiska bilden ser ut, borde det inte vara svårt att tro på dessa profetior.

Dollarns kollaps

Världen har genomgått en ekonomisk global kris av historiska mått, som startade i USA. Denna kris är inte över. USA:s underskott ökar dag för dag och frågan är hur detta kommer att sluta. Vi tror att en kollaps av dollarn kan bli resultatet. Detta kommer då att leda till globala omvälvningar på ekonomins område. Redan har det från flera håll höjts röster för en global ekonomisk världsordning. Detta är något nytt som nu har kommit upp på agendan. Den som läst det profetiska ordet har vetat om att det i den sista tiden skall det bli en sådan, enligt vad som är förutsagt i Upp.13. Bibeln varnar för denna ordning. De röster som nu höjs för en ny global valuta och global världsordning, borde få oss att inse att steget till uppfyllelsen av Bibelns profetia på detta område kan vara mycket nära.


Holger Nilsson

Publicerad: 2010-01-01 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar